SQUAD "Taktiksel Savaş Simülasyonu" - Ana Konu

Sunucu lisanslandı.

Cumartesi akşamı etkinlik var.

V11 zamanı…

steamden alınması daha mantıklı çoğu kişide memnuniyetsizlik veya optimizasyon sıkıntı yaratabilecek türde bir yapım iade imkanı olur

%50’ye kadar indirim gören bir oyun zaten gerek yok

Bu arada ben oyunu bayadır oynamıyorum kaldırmıştım belki yeniden kurarım bu ara gerçekten oyun moyun uğraşılmıyor ne gelirse gelsin anlamı yok artık

Yaptığınız paylaşıma herhangi bir lafım olmadı yalnızca steam üzerinden %50 indirim ile alma imkanı olan bir oyunu birazdaha bekleyip steam den alınabileceğini soyleyerek fikrimi belirttim yanlış anlaşılmasın :slight_smile:

Duvarların parçalanma efektleri test aşamasında

Squad Türkiye Discord kanalında “çekiliş” yazı kanalına “Squad istiyorum çünkü” ile başlayan bir cümle yaz çekilişe katıl ve savaş alanında yerini al !
Discord kanalına katılmak için tarayıcınıza discord.me/squadturkiye yazabilirsiniz. (Üstüne de tıklayabilirsiniz.)

Metehan komutanım tank tanıtıyor :smiley:

2 Beğeni

Squad nasıl oynanıyor özellikler ne işe yarıyor arayüzde neler var ne işe yarıyor? hepsini bu videoda anlattılar izleyin öğrenin

1 Beğeni

Squad v12 Tank İpuçları

1 Beğeni

Daha öncede uzun bir süre devam ettirdiğimiz ve oyuncular tarafından sevilen bir etkinlik olan Cumartesi Etkinlikleri yakında yeniden sizlerle olacak.

Squad ile ilgili haber ve etkinlikler için discord adresinden takipte kalın.

1 Beğeni

Insurgency içinde aynısını yapan kimse yokmu bea? :grinning:

Insurgency de neymiş ya? :smiley:

1 Beğeni

Kapanma kararı alındı.

1 Beğeni

Şu oyunu büyük bir hevesle aldım fakat Türk oyuncu bulamadım. Birkaç kez Türklere denk geldim onlar da oyunda yeniyim diye takıma almak istemedi vs vs. Oynamayı çok istediğim bir oyun fakat yabancılarla dil konusunda anlaşma sağlayamadığın zaman büyük sıkıntı oluyor. Sonra zaten oyun zevk vermiyor. Sırf Türk oyuncu bulamadığım için bu indirim döneminde arma 3 satın aldım. Ama hala şu oyun içimde kaldı.

1 Beğeni

Squad Türkiye’yi güzel yerlere getirmek için çok çabaladım ama olmadı. Türk oyuncular hiç bir zaman tutarlı olmadılar ne yazık ki . Türk oyuncuları bir araya getirme çabamıza her zaman kendilerini birilerinden daha iyi gören takımlar sekte vurdu . En sorunsuz takım bile kendilerinin en iyi olduğu düşüncesi ile ego kasarak diğerlerini küçük gördü . Velhasıl Türk oyuncular benim çabamı hak etmediler. :slight_smile:

Oyunu alacaklar için tavsiyeler;

• Arkadaş grubunuz yok ve ingilizceniz yok ise oyunu almayın.,
  • Türk oyuncu gruplarını çok iyi tartın . Olayı oyundan çok hırs meselesine döndürüp çirkin entrikalar peşinde koşuyorlar.
  • 4 5 kişilik bir arkadaş grubu ile bu oyunda 30 kişilik saçma sapan gruplardan daha iyi iş çıkartabilirsiniz.
  • Taktik strateji ve diğer mangaların hareketlerine ve telsiz ile iletişimdeki detaylara göre hareket edemiyorsanız bu oyunda çok sıkılacaksınız.
  • Hayatında hiç Squad oynamamış kişiler oyunun mantığını kavrama aşamasında nerden geldiği belli olmayan mermilerle sıkça ölüp ağız dolusu küfürler edecekler.
  • Oyuna alıştıktan sonra cidden sarıyor hemen pes etmeyin .
3 Beğeni

Squad için Steam avatarları güncellenmiş