Kinguin’de cüzi miktarda Steam key satılıyor. Fanatical satıştan kaldırmış maalesef. Olsa orayı önerirdim.
Baktım hocam sağ olasın da Çernobil var Çin yok
bazı şeyler nedeniyle eski yazıları vs. incelemiştim de spintires için ne hype varmış be ne kadar sevinmişiz.
Şimdi Spintires’a giresim yok. Çünkü 2 tur daha tomruk götüreceğim ve harita bitecek -_- Snowrunner’a gireceğim, 10 dakika dayanıp çıkacağım. Olacağı o.
Çin ve Çernobil haritaları çok güzel.
Hocam kesin güvenilir değil mi site? Ben böyle bilinmedik sitelere kart girme konusunda biraz tedirginim de
Kinguin en bilindik ve güvenilir sitelerden. Şayet sorun olursa paran içeride kalmaz. Yine de çekincen varsa limitli sanal kartla satın alabilirsin.
Spintires oyununu bende ordan almıştım kaç yıl önce herhangi bir sorun yaşamadım direkt gelmişti steam kodum hatta ben 2 tane aldım yine de hızlıydı.
Şu oyunun beni etkileyen tek tarafı amaç haricindeki her şeydi Oynanmasına hikayesine amacına falan bakmadan ormanın ortasında Maz 537 ile saatlerce gezerdim la. Arada bir aklıma geliyor indirip oynayayım eski günlerin hatırına da tadında bırakmak iyidir
Diğerleri tırt geliyor.
Şu oyunun fizikleri Snowrunner ile birleşse başka oyun oynamam o derece söylüyorum. Ama Snowrunner’da hadi fizikler kötü ona razıyım ona rağmen oynayayım diyorum ama saçma sapan bir hata oluşuyor, sinirlenip çıkıyorum.
Ben de son bu haritada oynamıştım. Gene oynama isteğim geldi.
Bu harita güzel. Her şey kararında. Snowrunner’daki gibi saçma sapan taşlar yok. Aynı şekilde durduk yere hasar da almıyoruz. Motor güçsüz diye çamura saplanıp çıkamama saçmalığı da yok. Gerçekte nasıl oluyorsa aynen öyle.
4 gün önce oyun adına önemli değişiklikler olmuş. Spintires depotlarında eklemeler var. Özellikle pre_release_branch
ve discord_testers
etiketleri dikkat çekici.
Yine para koparmak için ayak yapıyorlardır. Geçen yaptıkları anlaşmayı tekrar delmeye çalışıyorlardır belki süresi bitti.
Bilemiyorum çok karışık olaylar. Keşke oyunun güncelleme alabileceği bir anlaşma yapılsaydı. Belki de yaptılar onun hazırlığı.
Kapalı beta kanallarıymış hepsi. Muhtemelen bir güncelleme gelecek.