Arkadaşlar Humble Bundle’den Chernoby Dlc satın alıp Steam’de aktifleştirdim.Benim gibi kaçıranların haberi olsun bu sayede oynayabileceğim.
gerçekten iyi duruyor
Dün çıkmış.
Oovee Games, Spintires için harika bir harita DLC’si çıkarmayı başardı. Topluluğun da beğenisini kazanan China Adventure DLC’si 15 Aralık’ta yayınlandı. https://www.simulasyonturk.com/spin-tires-icin-china-adventure-dlcsi-yayinlandi/
Spintires yine Steam’den kaldırılmış. China DLC’si başına bela açacaktı biliyordum :d yakasını bırakmıyorlar
İyiki dlc yi almışım
Oyun steam den tamamen kaldırılmış arayınca çıkmıyor
Kaldırıldığından beri zaten çıkmıyordu.
Ben bugün gördüm umarım çözülür
Arkadaşlar Spintires oynamak istedim ve bende bugün fark ettim Chernoby dlc humblebundle’den alabilmiştim,China dlc sini şu anda 9 tl greenmangaming diye bir siteden aldım haberiniz olsun.
https://www.greenmangaming.com/tr/games/spintires-china-adventure-pc/
linkini bıraktım.
ORİJİNAL FİYAT > 10.50 ₺
PAYYAY10 KUPON KODU UYGULANDIĞINDA > 9.45 ₺
sitenin kampanya indirim kodu var PAYYAY10
Hala mağazaya geri dönmedi bu işin sonunda ister misiniz spintires isim hakkı komple Saber’a geri dönsün ve SnowRunner isim değiştirerek Spintires olsun?
Ya da SnowRunner’ın 2. oyunu Spintires 2 olarak çıksın.
Neden diyeceksiniz ya bu Pavel’in ilk zamanlarındaki adı zaten bu idi sonra Oovee falan ortaya çıktı davada mahkemede bunu savunabilirler yani buradan yürüyüp aşama aşama bahsettiğim noktaya gelmeye çalışıyorlar gibi görünüyor.
Money var money 1- Saber 2- Resmi publisher Focus 3-Saber’ın sahibi milyarder firma…
ağlatırlar
hala gelen giden yok Zane bunları sonuna kadar ediyor iki tarafın da yediği haltlar var ama bu dava kesin olarak çözülmeli yeter la
Spintires kadar güzel isim var mı? YOK :d snowrunner ne ya
Spintires: Snowrunner
ya da
Spintires 2 : Snowrunner

Şu kamyonu alttaki hale getirdiler ya ben bunlara diyecek bişey bilemiyorum.
Yav madem lisans sorunu var spintiresda araçlar tamamen orjinal ona niye sıkıntı olmuyor asdd😃
Yani allah rızası için alttaki bir rus canavarına benziyormu? Bildiğin maymun etmişler.
Ovveye değil sabere sitemim.
Steam forumlarında birisi dava ile ilgili bilgi vermiş.
"
The legal documents we discovered from late last year suggest that Oovee and Sabre never ended their fight about the SpinTires trademark which goes back to 2018.
Sabre accused Oovee of breaching the terms of the license agreement that allowed for MudRunner to be developed and sold (speculation only: non-competition clause?). Oovee accused Sabre of the same & since MudRunner was originally marketed using the SpinTires brand, Oovee are seeking to revoke their license, objecting to the use of that name and in fact, the existence of MudRunner & SnowRunner as trademarks and products. Sabre is claiming that allowing Oovee to own the ‘SpinTires’ mark will damage them monetarily.
Sabre are disputing that Pavel ever gave Oovee ownership of the IP and Oovee’s later attempted trademark of the name.
I don’t think that potentially copyrighted content included in either of the games has anything to do with it.
This information is freely available online (US Patent & Trademark Office), so I don’t think there’ll be a problem posting it here."
Yani özetle Saber ve Oovee arasındaki kavga devam ediyor. Saber bu konuda güçlü olduğu için Spintires hala geri dönemedi ve o isim haklarını da tamamen almak istiyorlar öteki türlü mevcut oyunlarına ve gelecekte çıkaracaklarına zarar verecek. Oovee de benzer şeylerle suçlamış ama iş çözülemeyecek gibi daha sürecek. Saber’ın sahipleri çok büyük ve pes edeceklerini sanmıyorum. Bir şekilde Oovee bastırılacak gibi duruyor. Para alıp çekilebilirler. Saber baya iş çevirmiş Farklı isimlerle başvurmuşlar sonra da gerçek adına dönmüşler vs. vs.
Bütün olay patent davalarından dönüyormuş. Dosyalara falan bakmışlar. İki tarafın da yanlışları var bunu herkes biliyor. SnowRunner’ın acele bir şekilde çıkarılması, hızlı DLC’lerin yayınlanması ve şimdi 1. yıldönümüne yine tam sorunsuz olarak girememesi bunu özetliyor. Dava çözülmedikçe yollar kesin olarak ayrılmadıkça oyuncu da zarar görecek.
Burada kimsenin umrunda değiliz.
Son gelişmeler!
Spintires markasının hakları Oovee Games’de kalıyormuş. Ancak oyunu geri getirmeyeceklermiş. MudRunner ve SnowRunner satışlarından telif haklarını Saber ödeyecekmiş. Böyle devam edecek.
Eğer ST geliştirilirse zaten anlaşma yine bozuluyor. Zaten Oovee nasıl bir firma biliyorsunuzdur. O yüzden parayı yemeye devam edecek.
Ama yeni oyun Spintires 2 olarak SnowRunner devamı şeklinde Saber tarafından çıkar mı merak ediyorum çünkü mahkeme artık yeni oyun dahil satışlardan telif hakkı ödenmesine karar vermiş gibi görünüyor. Tam keisn bir açıklama yok. Mahkeme kararlarından bir şey anlayamadım kardeşime sorucam. Ya da daha ayrıntılı açıklayan bir yazı yayınlanır.
Oovee oyunu yasal nedenlerden dolayı geri çekmiş. Ama kamyon telif hakkı veya virüs meselesi değilmiş. Yine Saber ile yaşananlardan dolayı olmuş. Zaten biliyorsunuz daha önce de böyleydi ve kabul edildiyse artık satılması mantıklı değil.
https://ttabvue.uspto.gov/ttabvue/v?pno=91248894&pty=OPP&eno=27
https://ttabvue.uspto.gov/ttabvue/v?pno=91249491&pty=OPP&eno=24
Unster tarafından Steam’de paylaşılmış
Bari ben Çin DLC’sini alsaydım da öyle kalksaydı.
DLC’leri alamadım acaba orijinal oyuna sonradan ilave yapabilir miyiz ki?
Ayrıca fizik olarak Snowrunner’dan da Mudrunner’dan da daha iyi bence.
Ben de alamadjm işte kaldı öyle aslında içine gömülür media dosyasını açıp öyle oluyordu
İnternette buldum da hep 4 dolar diyorlar 36 lira falan yapıyor güncel kur ile. Tamam parasında değilim ama 10 liralık DLC’ye 36 lira vermek istemiyorum.
Zaten dün ZIL 130 ile yaptım bütün görevi 2 achievementi de vermedi sinir oldum.