Bunlar standart ets 2 ve ats dosyaları belirtilen yere gidip bunlar harici dosyaları sildiğinizde modu kaldırmış oluyorsunuz, ardından kurulum için sitesinde bulunan adımları uygulayabilirsiniz.
(plugins klasörü yoktur standart olarak, zeemods kullananlarda mevcut.)
Teşekkür ederim, türkiyede ödeme ile ilgili sıkıntılar yaşayan çok olmuş, aslında o yüzden sormak istemiştim, artık ödeme de bir sıkıntı olmuyor sanırım ![]()
Rica ederim, valla ödeme işi şans bence ya kime denk gelirse gibi patreon’dan normalde ödemede sorun çıkmıyor ama neden bilemedim böyle sorun yaşayan epey insan oldu
pavlov 1
snowy 2
bir psikolog gözüyle okuyunca daha bir komik oldu hahhahsahdash ![]()
Site çöktüğünde lisans anahtarı hatası veriyor sanırım.Şuan aktif edemiyorum modu
dostlar selam pcyi sıfırlamıştım snowymoonu yeniden kurduğumda yoldaki bu garip parlama efektleri ile karşılaştım tüm ayarları kurcalamama rağmen değişen birşey olmadı, bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba nasıl çözerim? hiç çekilmiyor yol bu görüntü ile
*The system applied for natural asphalt stone and tar details during times related to sun glare is not actually broken or incorrect. If there is no “sun glare” at night or in dark streets, it is impossible to see it this way. So it is not a mistake or an error. ![]()
1.57 ye hala güncellenmedi mi
Daha betadayken güncellendi.
Modu oynarken görüntü sürekli karıncalanıyor uzak mesafedeki lamba telleri yol kenarları karıncalanıyor, yol şeritleri asfalt vs de sürekli durduğu yerde cızırdıyor gibi görüntü ekleyeceğim, ai araçlarda yanıma geldiğinde tam olarak renderlanıyor kötü görüntü oluyor. modu kaldırınca bunlar yok oluyor problem yok yani oyunda, grafik ayarlarında birşeyi mi kurcalamam lazım yada ekstra birşey mi indirmem lazım? Oyun çekilmez gibi bu görüntü ile sürekli ekranda birşeyler hareket ediyor gibi çünkü
Oyunun ayarlarından ölçeklemenin altında TAA ayarını kapatmanız gerekiyor, ben kullanmıyorum bir süredir eklentiyi ama o şekilde çözmüştüm kullandığım zaman. Güncel kullanan arkadaş varsa onun fikri daha geçerlidir tabi hocam.
Hocam mod onu otomatik olarak kapatıyor müdahale ediyor yani oyun ayarlarına zaten, sıkıntı ondan değil gibi şu anlık başka bir sorun var gibi gözüküyor
Uzaktaki bazı objelerde titreme sorunu yaşanabiliyor ama o kadar rahatsız edici düzeyde değil bence. AI araçların yüklenme seviyesini g_lod_factor_traffic kodu ile düzeltebilirsin. Asıl sorun için şuradan https://support.snowymoon.io/ fotoğraf ya da video kaydı ile konu açarsan geri dönüş yapacaktır.
Az önce denedim tünele girerken önce kararma geliyor, çıkarken de önce yüksek bir aydınlanma patlıyor.Güzel olmuş.
hocam o araçların yüklenme seviyesi snowymoon modunu kaldıırınca düzeliyor yani oyunla alakalı değil mod buna da müdahele ediyor yani, dediğim gibi titreme sorunu da base oyunda pek yok ama snowymoon modunu aktifleştirdiğimde heryerde görüntü karıncalanıyor, asfalt dokusu da titriyor. dediğiniz gibi video kaydı alıp atacağım büyük ihtimalle artık
SnowyMoon
Dikkatli bir değerlendirmeden sonra, işimi basitleştirmeye ve yalnızca Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator’a odaklanmaya karar verdim.
BeamNG.drive, Assetto Corsa, GTA V, iRacing, Farming Simulator 25 ve OMSI 2 dahil olmak üzere diğer oyunlara ait devam eden tüm projeler resmen iptal edildi.
Çabalarımı birden fazla başlığa yaymak yerine, mümkün olan en yüksek kaliteye ulaşma hedefiyle zamanımın ve enerjimin %100’ünü ETS2 ve ATS’ye ayırmayı seçtim.
Bundan sonra sizi neler bekliyor:
Lighting Improvements v2’nin tamamen yeniden yapımı.
ETS2/ATS için yeni, yüksek kaliteli projeler.
Özel haritalar.
Lütfen dikkat: Özel haritalar yaparsam, özel haritalarda oynayabilmek için oyunda mevcut olan en son/önceki son harita DLC’sini satın almam gerekecektir.
SCS her iki oyunda da inanılmaz bir iş çıkardı ve güncellemeler sunmaya devam ediyor. Benim çalışmam temellerini değiştirmek değil, onları tamamlamak ve geliştirmek içindir.
Bu geçiş sürecinde verdiğiniz sürekli destek ve anlayış için hepinize teşekkür ederim <3