Snowy Moon Grafik Eklentisi "Lightning Improvements" [Ana Konu]

Bugün bu modu satın almak için Patreon hesabı açtım. Çoğu kişinin yaşadığı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Ödeme yapmak üzere iken hesap de aktif oldu. Patreon’a bir mail attım bilgilendirme için ama daha önce de bu sorunlar vardı. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Başka yolları var mıdır diye bir sormak istedim.

Gumroad üzerinden 6 aylık lisans alabilirsiniz kart ile ödeme de mevcut 6 küsür dolar herhalde yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık lisans için

6 ay sonunda otomatik çekiyor mu yoksa manuel olarak almanız mı gerekiyor.

“This product is not currently for sale.” Şuanda satışta olmadığı yazıyor orada. Ara ara yine kontrol ederim. Patreon’a mail attım dönüş yaptılar ilk aşamada. Belki sorun çözülür oradaki.

reshade ile beraber kullanmak istiyince dxgi dosyaları çakışıyor sanırım ya reshade aktif oluyor yada snowy, ikisi beraber çalışmıyor bir türlü, ayrı dosya da kurdum winx64 dosyasına ama ikisi aynı anda çalışmıyor niyese. kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Sürüm sıkıntısı var, bu videodaki gibi yap çalışacak. Png modu yazdığına bakma video içeriğinde ekstra var snowy ve reshade kurulumu :smiley:

2.3.11 sürümü itibariyle 1.59 güncellemesinde droplanmalar oluyor sizde de var mı bu durum ?

r_buffer_page_size ayarı ile oynadıysan 10 a çek düzelmesi lazım 30-50 vb

Düşük fps sorunum yokki yanımdan geçen arabalar droplanarak geçiyor ama fps en az 70-80 falandı o yolda

Herkes İçin Tek Bir Eklenti: LoG (Grafik Katmanları)

Herkes için tek bir eklenti, üst üste grafik katmanları içerir.

Her katman oyunu geliştirecek ve bir sonraki katmanlarla uyumlu olacak.

Düşük/orta/yüksek seviye bilgisayarlar için tek bir eklenti.

Her katman, performansı ve grafikleri en üst düzeye çıkarmak için mümkün olduğunca mükemmel olacak.

Planlanan katmanlar:

Katman 0: Varsayılan oyun

Katman 1: Geliştirilmiş performans + Yeni TAA/Hareket Bulanıklığı ile varsayılan oyun

Katman 2: Bitki örtüsü oluşturma iyileştirmeleri + Katman 1

Katman 3: Yağmur iyileştirmeleri + Katman 2

Katman 4: Yeni aydınlatma + Katman 3

Katman 5: Daha iyi aydınlatma + Daha iyi efektler + Katman 4

Katman 6: Yollar için özel dokular + Yeni hava sistemi + Katman 5
Katman 1 hazır olduğunda bir test sürümü yayınlayacağım ve mümkünse yayınlandıktan sonra daha da geliştireceğim.

Katman 1 mükemmel olduğunda Katman 2, 3, 4… ile devam edeceğim.
Tek bir .dll dosyasıyla her şeye erişebilecek ve bilgisayarınızın özelliklerine bağlı olarak katmanlar arasında geçiş yapabileceksiniz.

6 Beğeni

5 Beğeni