SnowRunner - Screenshots (Hikayeli)

Wisconsin’e sonunda gelebildik. Dede yadigarı kamyonumuzla piyasa yapıyoruz.

8 Beğeni

Lake Kovd`ta КамАЗ-4310 ile zorlu doğayı alt etmeye, kamplara ve uzakta ki köylere tedarik sağlamaya çalışıyoruz.

КамАЗ-4310 operating in Lake Kovd, on Flickr

6 Beğeni

Lake Kovd da zorlu günler yaşamaya devam ediyoruz. Bölgede ki bir arama kurtarma görevi için çağrı aldık ve yola koyulduk. Sibiryan`nın acımasız topraklarında arçalarımızın yetenekleri, sınırları sonuna kadar sınanıyor.
Rus ekolünün bir başka temsilci TUZ 420 “Tatarin”. Estetik bir ruhtan yoksun, işlevsel, soğuk çelikten bir makine. O sebepledir ki, hepsine ayrım yapmadan “Makine” (это машину) diyorlar.

Memoli156, on Flickr

3 Beğeni

pacific çok iyi çok güzel ama modlu versiyonlarını indirip kullanmak lazım :slight_smile: bu p12 modeli awd var diye aldım + bir motoru daha keşfedemediğim için takamıyorum
neyse yenisine bakarız haritada keşfetmem gerekiyormuş tam sürümü bekleyeceğim

3 Beğeni

bunu paylaşmadan bitirmeyelim :slight_smile: tomruklar başka bir zorluğa sahip
o eski oyundan eser yok artık…

1 Beğeni

tomrukların numaraları var sdfsdfsdf gerçekçi bir ayrıntı olmuş :smiley: rastgele atıyordur

4 Beğeni

Yediğim pekmez, gittiğim Antep.

2 Beğeni

Imandra, Rusya Fedederasyonu`nda zorlu bir kontrat üstlendik. Yarı donmuş bir göl ve çevresinde bulunan uçak enkazını taşımak için ciddi bir hazırlıkla birlikte, çok zaman ve efor harcadık. Tabii bu işte ki en zorlu kısım için tercihimiz “MZKT-7402 Volat” oldu.

by Memoli156, on Flickr

5 Beğeni

Western Star ile Wisconsin’de yapılmadık fabrika kalmayacak. Sıra tomruklarda!

4 Beğeni

Paystar Maystar hikaye…

4 Beğeni

Yeni mod haritalarından güzel bir görüntü (Foothills Of Sayan)

1 Beğeni

Selam arkadaslar, @SuvariGame_Furkan @Adige16 ile birlikte 3 URAL Rusyanin altini ustune getirdik.

9 Beğeni

oyunda azow diye bi gerçek var tam bir tank modlusu modsuzu onu alan kral olur oyunda, ayrıca pacificin modlu versiyonu güçlü modsuz olanı patates

azowun 2 sinide kullandım biri çok yavaş öteki de tam anlamıyla yakıt içiyor modsuz kamyon kullanılcaksa ya tayga felan kullanılmalı bence hem azowdan daha iyi iş yapıyor

mp gelicek yok mu ?
sıkıyor tek oynamak

Log yükleme vinci koyunca devriliyor. :smile:

Kurtarma, teknik destek.

6 Beğeni

Odunculuğun hakkını vermek!
Ural 4320, Lake Kovd tomruk sevkiyatı.

by URAL 4320, on Flickr

6 Beğeni

valla yavaş olsun önemli değil icraat yapsın yeter ben daha bi yerde takıldığını görmedim azovun

Bağımsız süspanyon. :ok_hand:

4 Beğeni

Keşke oyunda birer tane kanyon ve çöl tarzı arazi de olsaydı.Güzel duruyor.!

3 Beğeni