SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Modding Tools yeni DLC ile birlikte güncellemede geleceği için bu ay sonuna kadar bekleyeceğiz. :frowning: Ondan sonra bir şeyler değişecek. Şu an mod olayları faso fiso…

1 Beğeni

paletleri mod olarak çıkartmışlar SnowRunner Mods - mod.io

Ne yalan söyleyeyim 70 saati aşkın oynadım ama tomruk taşımayı özledim :grinning:
DLC ile mi güncelleme ile mi bilmem ama kesinlikle eklemeleri lazım görevler çok az.

SnowRunner şu an Fernbus’ın yaşadığı durumu yine yaşıyor. :smiley: Daha doğrusu fakir ülkelerin sorununu yaşıyor. Biz Fernbus’ı tanıtırken herkes her şeyi söylüyordu yıllar geçti şimdi biz daha iyisin bekliyoruz ama Fernbus’a şimdi tapınılıyor. :smiley: Jeton düşme mevzusu işte…
Yeni SnowRunner oyununu beklerken bizimkilerin jeton anca düşecek. MudRunner çıktığında da hakaretler yağdırılıyordu. FS 19 çıktığında da burada meselenin para verip vermemek olduğunu kabullenemediler.

3 Beğeni

Tüm aksaklıklara rağmen ben memnunum, gelişmeler ümit verici, yavaş da olsa ilerliyor, rusya haritasına yeni geçtim, direksiyon seti ile oynamak tatmin edici değil hala, direksiyon açılarını genişletmek lazım, ets den alışkanlık :smile: tepkiler fena değil,

chat penceresi lazım, o kadar kişi ekledim, oyunda olanları anlık göremiyorum, multiplayer sosyal açıdan da gelişmeli, yazın ekleyin arkadaşlar birlikte oynayalım

eski oyunda sohbet ekranı vardı birçok şey vardı adamlar nasıl yeni oyunda bu kadar düşüncesiz görünebildiler hayret gerçekten çok saçma eksiklikler var arkaplanını çok merak ediyorum ulan nasıl yani bu kadar devasa özellikler kazandır ama basit şeyleri yapma ilginç :smiley:
direksiyon açıları her zaman sorundu ona evrim geçirtmemişler

2 Beğeni

Desktop-Screenshot-2020.06.14---14.46.12.11

modlara abone olduktan sonra indirmesi kurması çok işkence çok ufak dosyaları indirmekte zorlanıyor
burada modio ve snowrunner arasındaki bağlantı çok kötü diğer oyunlarda böyle çalışmıyor bu bile tam yapılmamış :frowning: zaten olması gereken modlara içeriden bakıp abone olup indirmek bu gelene kadar ooo
daha modding tools çıkacak

-köprü inşaatı videosu çektim şimdi yeni videoda kamaz kamyonunu kullanıcam modlu araçlarda farklar :smiley: var

2 Beğeni

araç saçmalayınca keyfim kaçtı görev yüzünden videoyu iptal edemedim
neyse ki sonraki videoda kamaz 4310 modu ile sismik vibratör ile zevke geliyoruz :slight_smile:

4 Beğeni
4 Beğeni

evet beyler 60tl daha eklerseniz oyun ucuzluyor

128-60=68tl
:smiley:
bekleyip alacaklara gün doğdu ohhhhh böyle böyle oyuna kitleyi çekmek zorundalar başka çare yok

4 Beğeni

Aldım hayırlı uğurlu olsun

2 Beğeni

Benim yaklaşık 50₺ zararım vardı zaten bu indirimle daha da büyüyor :smiley:

1 Beğeni

onuda oynadığımıza sayalım boşver :smile:

Kendimi öyle avutuyorum ama o paraya Far Cry 5 Gold alabilirdim diye düşünmeden edemiyorum :smiley:

1 Beğeni

Bu hafta güncelleme çıkmayacak galiba :frowning:

Oyunda oynayış olarak bi sıkıntı görmedim diğer arkadaşların yaşadığı gibi ama bazı island haritasındaki sazlık gibi alanlarda grafiksel olarak fps düşüşleri oluyor. Biraz grafik olarak güncelleme gelmesi lazım gibi. Tabi bunu 60 fps de oynadığım için diyorum. 30 fps ayarlanmış sanki oyun. Yeni harita modlarında belki grafik olarak biraz daha sistem rahatlayabilir diye düşünüyorum. Kısa zamanda hallederler inşallah.

1 Beğeni

güzel haberler

Spintires ,mudrunner ikisinide oynadım görev sistemini bir türlü anlayamamıştım.Snowrunner bir kere inanılmaz olmuş inanılmazzzzzz kar felan nedir öyle.İngilizcem aman aman değil ama oyun zaten neyi yapacağını işaretlerle gösteriyor.Harika olmuş harika

1 Beğeni

Kendime babalar günü hediyesi Snow Runner aldım :slight_smile: epic id: drbaron32

2 Beğeni