SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Napalım gamepad mi alalım :joy: elimizde direksiyon varken.?

Varsa takın oynayın yani. Oyuncuyum diyen herkeste bulunması lazım en azından 1 tane. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bı ben miyim aceba gamepad ile oynarken ayar olan

Olabilir ama ben konsol oyunculuğundan geçiş yaptığım için öyle oynamaya alışığım. Dezavantajı da var tabii klayve & fare ikilisiyle oynarken hiç odaklanamıyorum oyuna. Hatta bir oyun incelerken önce Türkçe olup olmadığına sonra gamepad desteğinin olup olmadığını bakıyorum. :smile:

2 Beğeni

5.0 güncellemesi yayınlandı.

Konuyu daha sonra yayınlıcaz. Zaten gelen giden belli daha önce güncellemede paylaştık.

4 Beğeni

Çeşitli sorunlar devam ediyor. Ama forumlarındaki hatalara buglara bakarsanız kafayı yersiniz :smiley: yani bunu herhangi bir oyunun bug bölümü gibi bir şey.
Bazı şeyler düzeltilirken başka yerlerden kısılıyor bazı çok ciddi hatalar var hoş değil. Yarından itibaren tekrar oynamaya başlıyoruz. :smiley: Rusya’yı kendi profilimde keşfedeyim.

1 Beğeni

2 Beğeni

Direksiyon ile oynarken hala saçmalıyor oyuna hakim olamıyorsun :frowning:

1 Beğeni

Su oyunu aldigim güne ve oyunu yapan şirkete nalet olsun geri iade de almıyorlar
Oyunu sildim kaldırdım başka bir hesaba aktarma olsa hemen aktarıp satacağım 5 para etmez bir oyunmus

1 Beğeni

Merhaba hasan bey. Ben gamepad ile oynuyorum gayet iyi şimdilik. Yeni güncellemeyle beraber biçok sorunun giderildiği ve bi çok sorununda ortaya çıktığından bahsedilmiş. Ben ikinci haritayı bitiriyorum ve büyük bi sorun göremedim ben belki farkında değilimdir bilmiyorum. Bazen çok nadir gamepad geç algılayabiliyor. Belki windows ile ilgilidir. Sorun çıkarmadı şimdilik. Snowrunner videolarını oynanış videoları hariç izlemeye çalışıyorum. Bu gelen güncellemeyle ilgili video çekmeyi düşünüyormusunuz. Bilgi ve anlatımlarınız gayet güzel. Bilgilendirici bi video bekliyoruz sizden. Hayırlı günler.

oyun çıktı çıkalı hatayla karşılaşıyorum ilk başlarda kayıt etmiyordu sonraki güncellemede araç kopyalama yaptı sonraki güncellemede harita siyah ekranda kaldı sonrakinde modlar otomatik oyundan çıkınca kapanıyordu yani şunu söyliycem her güncellemede büyük sorunlarla karşılaştım şanslısın ki hiçbiri gelmemiş

Hatta şunu söyliyeyim. Radeon R9 380 ekran kartım var. Oyuna yeterli olmadığı için overclock yaparak kullanıyorum. Ayarlar tam sınırda yanıi bi tık ayar artırsam ekran gidiyor. Bu şekilde bazı grafik ayarlarını kapayarak 60 fps oynuyorum. Bazı yerlerde 50-55 fps olabiliyor. İşlemci ve rami de overclock yaptım. Şimdilik gayet akıcı oynuyorum. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.

Video yarına kaldı haberiyle birlikte ilerlesen de sorun yaşamazsın

1 Beğeni

Yeni güncellemede ps4 kullanicilar çok şikayetçi grafikler kısılmış baya downgrade yemiş oyun diyorlar . Bu arada ilk dlc ile ilgili gelişme varmı tarih belli mi

haziran sonu ya da temmuz ilk haftasına saklanıyor, 2-3 hafta sonra konsollara direksiyon desteği gelecek demişlerdi aynı zamanda dlc de çıkabilir
downgrade olayını ben de gördüm konsolda çok ısınmaya neden oluyordu başka çözüm bulamamışlar ama çözeceklerdir

direksiyon olayının çözülmemesinin nedeni hala covid gösteriliyor bu tiyatro biteli baya oldu hala aynı yalanı sıkmak saçmalık

3 Beğeni

G25 ile oynayan var mı? Klavye ile direksiyona aynı anda basmadığım zaman viteste dahi gayet iyi çalışıyor. Feedback yok tabi.

SnowRuner’ın Büyük Güncellemesi 5.0 (09/06) Çıktı! SnowRuner’ın Büyük Güncellemesi 5.0 (09/06) Çıktı!

3 Beğeni

Son güncellemede haritalardaki taskler görünmüyor duruyor ama iş listesinde çıkmıyorlar keşfetseniz dahi olmuyor :smiley: o yüzden yerlerine gidip yapmanız gerk belki yeni kayıtlarda böyle bir sorun yoktur ama bizde var

1 Beğeni

1 milyon oyuncuyu ve 1 ayı geride bıraktı.

4 Beğeni

snowrunner modlarındaki pak dosyalarını nasıl açabilirim bi bilgisi olan varmı birkaç değişiklik yapmak istiyorum da