SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Bu da olurdu da neyse :grin:

2 Beğeni

Tarih oldu o çizim kanatlandı uçtu gitti

1 Beğeni

bendede g29 var seçiyorum hiçbir direksiyon ayarını yapmıyor gaz fren direksiyon simidi ayarlanmıyor

Sorunu hallettim. Farklı bir çekicinin arkasına bağladım aracı o şekilde geçti köprüyü. Garajdaki sıkıntıda çözüldü ondan sonra. Artık boşluğa düşmüyor garajda :smiley: Güncelleme gelene kadar bu sorunla başka karşılaşan olursa bu şekilde halledebilir.

Az önce tekrar inceledim; en baştaki slota Scout aracımı aktive ettim diğer slotları boş bıraktım ve haritaya döndüm yine yoktu normalde garaj önünde olması gerekmiyor mu?Sanırım bug var aracımı yuttu garaj.bırakmıyor :sweat_smile:

Direksiyon ayarlarında ön tanımlı olarak Logitech G29/G920 var. G27 yok. Onu custom olarak kendimiz tanımlayacağız değil mi?

g29 var ancak çalışmıyor :DDD

Herkese iyi günler snowrunneri dün aldım. Oyuna girdiğimde bana ilk görevi verdiğinde sudan geçirmeye çalıştı, sudan geçince oyundan attı bir daha girdiğimde yeniden oyundan attı. Bunun için ne yapmalıyım çünkü gerçekten oynama hevesim gitti. Bu sorunla karşılaşan başka kişiler var mı? Var ise yardımcı olabilirler ise sevinirim. En çok da senin fikrini istiyorum Hasan. @HasanOfke

1 Beğeni

kimse kusura bakmasın ancak yüksek fiyata bu kadar sorunla çıkarmaları hata tamam oyun bir devrim onu kabul ediyoruz ancak 160tl zaten yüksek e bukadar sorunla çıkınca insan verdiği parayı çöpe atmış gibi hissediyor ne yapalım mudrunner dan devam

1 Beğeni

bi sorum daha var logitech g29 olan ve snowrunenrda çalıştırmayı başaran birisi bana belgelerimdeki profil dosyasını atabilirmi acba

Kimsede çalışmıyor

İlk görevden sonra oyun beni Alaska’ya yolladı zorla, dönüşü yoktu. Alaska’ya gittim yanımda sadece kamyonet var. Görev yapacağım ama kamyonum yok para da yetmiyor. Kamyonete trailer alıp mı görev yapacağım ilk olarak?

Similasyon Tarihinin En İyi Oyunu Grafikler Harika Nerdeyse Heryerde Durup Foto Çekmek İstedim Böyle Bir Oyun Nadir Yapılır Ellerine Sağlık Yapanlardan

5 Beğeni

kamyonu garaja çekip geri gidebilirsin ayrıca etrafta bir sürü iş var bir sürü yeni araba çıkıyor onları yapmalısın

1 Beğeni

Direksiyon setleri için sorun çözülecek. Kötü bir durum ama corona mazeret gösteriliyor. Çoktan hazır olması da gereken bir özellikti yani geçtiğimiz yıl sonunda. Şu an kör topal çalışıyordur ve buglıdır gelecek olan güncelleme tam olarak çözmeli, tuş atama, kontrollerde falan bu gibi gariplikler böyle bir oyuna kesinlikle yakışmadı.

Hardcore oyun modu da gelecek. Ama buna daha var. Focus forumuna baktım güzel eksikliklere değinmişler.
Bu oyunda bazı şeylerin olup olmamasının çok mantıklı nedenleri var. Performansı katarsın, multiplayer olayını katarsın, birçok şeyin hesaplanması gerekir, bu daha düşük sistemlerde daha çok bug yaratır, eğlence ve simülasyon arasındaki denge dersin vs.

2 Beğeni

görselleri buradan paylaş SnowRunner - Screenshots (Hikayeli) - Kul_Yilk tarafından #11

İlk haritada Scout isimli jipi bulup Alaska’da Hasan’ın dediği yerdeki kamyonu açın daha sonra ilk haritaya geri dönüp görevleri yapın, gmc’de awd veya dif kilidi yok zor oluyor.

ekleme: kamyonun yeri konuda üstte kalmış tekrar yazayım, liman’a gidin sol tarafından devam edin çığ düşmüş yerdeki detour tabelasının olduğu yere dönün ilerde su birikintisi var suyu geçerken solda rampa var araç orada, su derin olduğundan sağ taraftaki ağaçları kullanarak ortadaki çamur tabakasına gelin sonra karşı ağaca vinç atın direkt sudan geçmiyor.

liman yolu kapalı köprüyü görünce soldan devam edin tepeden dolaşıp karşıya geçiriyor.

gmcyi çıkartın işte onu keşfettiğiniz an garaja çekiyorsunuz haritanın yukarısına doğru gölün içinde duruyor diğer gmclerle karıştırmayın onları kurtarıp çekmeniz lazım çiftliğe falan :smiley:

Arkadaslar merhaba,
oyundan her ciktigimda save dosyasi kayboluyor, bulut sistemide buna care olamiyor, bir kisi bana save dosyasini gonderebilirmi ? gampue@gmail.com mail adresimdir.

Hala mı aynı abi düzelmedimi? @gampue