mod.io hesabından çık bida gir düzeliyor
o kötü bir sorun gerçekten hala çözülmedi. steam atölye öyle mi ya mudrunner kurduk yayında şak diye eksik modları hemen indirdi.
Ben geçen pcye format attım oyunu yeniden yükledim 10gblik modları 15 dakikada yükledi. Ben mod gözükmeme sorunu dışında hiç bir sorun yaşamadım bu oyunda(onu da zaten bir arkadaş sayesinde çözmüştüm çözümünü de tekrardan yukarıya yazdım)
Yeni sezon gelmeden düzeltmeyecekler heralde bu sorunu . Deneyeyim hocam teşekkür ederim eyvallah
resim atmayalı uzun zaman oldu hocam oyuna ara mı vermiştin roadcrafta felan mı baktın
Oyuna kızıp “oynamayacam lan seni” deyip açmıyorum. Ama sonra dayanamayıp tekrar dalıyorum.
Bu arada hatırlatma için teşekkürler. İndiriyorum Roadcraft’ı. Maşallah demosu 50 GB.
Sonunda Amur bölgesi bitti kurtuldum . İşkence bitti, şimdi oyunun keyfini sürmeye kaldığımız yerden devam

Tebrikler.
Daha değil.
Diğer sıkıntılı bölgeler hangileri? Don bölgesinde 2-3 kontrat yaptım şu anlık burası rahat gibi görünüyor
Haklısın hocam. Ben de yeni başladım Amur’a gerçekten işkence! En önemli noktalara döşemişler taşı kayayı devrilmeden geç geçebilirsen.
Ki ben bu bölgeyi 2 kere bitirdim ama alışamadım.
Diğer bölgelerde de zorluklar var ama bunun gibi işkence değil.
yanlış anlamayında beyler siz hayatsız mısınız nasıl dayanıyorsunuz siz bu oyuna hfghdf biz 2 arkadaş michiganı zor bitirdik saatler sürdü günler sürdü sonra saldık
hatta bi araba bulduk 8/8 yaptık bütün araçlar açık ama 7/8de kaldı bug oldu %99 olarak gözüküyor
bir de şu garaj olayını sevmiyorum ya her haritaya 1 tane garaj koymuşlar çok saçma kötü olmuş. ben niye harita değiştirmek zorunda kalıyorum ki bu saçmalık yüzünden
hocam o bug değildir bulamıyorsanız muprennuer sitesinden tek tek sadece araçların olduğu bir filtre var onu seçin açarsınız bazı arabalar watchtowerin gölgesinde kalıyor
Ekip olarak oynamak isteyen var mı beraber girelim
O ekranda Tasks altında yapılmamış görev vardır.
Bunun önemini ileride anlarsınız.
yok bee garaj şart aga
@Mehmet_Ali34 araştırdım vaktinde baktım michigandaki bütün araçlara bug oldu orası
Araçları garaja taşıdıktan sonra boşluk tuşuna basıp saklarsanız bi yere kaybolmaz.