SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

yaw dostum aynı şeyi mi konuşuyoruz? ne anlatıyorsun merak ediyorum neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum :smiley:

ben diyorum ki oyunda garaj şart diyorum sen bana kalkmış bana “garajda boşluk tuşuna basarsanız araçlarınız kaybolmaz” :smiley: araçları depoya koymakla konumuzun ne alakası var şimdi. BÖLGELERDE 4 TANE HARİTAYA KALKIP 1 TANE GARAJ KOYMALARINI SİTEM EDİYORUM BEN BURADA!!! BEN BURADA GARAJ EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORUM.

bir de şu " :slight_smile: " şu emojiyi gereksiz yere kullanmak aşırı tilt edici ne için kullanıyorsunuz onu da ayrı bir merak ediyorum.

steam linkim; denk geldikçe girelim hocam.

Bu espri miydi? Anlamamışım hocam özür dilerim.
O emoji tebessüm anlatır. Anlamıyorsanız bir daha yapmam.

Oh be! :slight_smile:

1 Beğeni

1 Beğeni

dostlar daha önce de sordum belki oynayan vardır diye yine soruyorum T300 RS GT Setle oynayan varsa bu sorun var mı? hangi güncellemede başladı unuttum ama oyunu ilk açışta görmüyor direksiyonu hep ayardan seçmem gerekiyor genelde sebebini bulamadım :roll_eyes:

g29la oynuyorum bir sorun yaşamadım

1 Beğeni

ALDIN MI yoksa :rofl:

Alayım mı? :rofl:

:rofl: sen biliiğin :stuck_out_tongue_closed_eyes: ben 14 aldım gece baktım indirim vardı artı papara kartta 14 tl iade ediyor aldım 15 sonra alırım illa indirim olur

1 Beğeni

bu oyunu nasıl bitirebildiniz aynı yollardan git gel beni çok sıkıyor 50 saat kadar oynadım daha Michiganı bitiremedim

2 Beğeni

Günde birkaç görev bitirip ara verin. Aha şu görevi de bitireyim, onu hallettim şunu da bitireyim derseniz sıkıyor.

alan var mı dostlar nediyorsunuz alınır mı ?

henüz almadım ama 14 indirimdeydi aldım 15 de indirim olursa alırım. Kısaca bu oyun varsa ve oynayacaksan almak gerek tüm haritaları

2 Beğeni

tamamdır yavaş yavaş alayım o zaman hepsini bunun zevkini de hiç bir oyunda alamıyorum :smiley:

2 Beğeni

Sorma hastalık oldu 2 yıldır başka oyun oynayamıyorum :roll_eyes: :rofl:

2 Beğeni

valla bunun tadı bir başka :smiley:

3 Beğeni

YİNE TAKILDIM :roll_eyes: bu görevde kabinleri buraya koy demiyo mu ya? koyuyorum olmuyo :roll_eyes: bilen varsa bi yarddım lütfen