bütün haritaları bitirdin bundan sonra hangi oyunun haritalarını fulleyeceksin hocam
sıra expeditions a mudrunner game de mi
Bu alan kamyona el ile yükleme alanıdır. İstediğin malzemeleri seçip spawnlatıyorsun sonra vinç ile kamyona yüklüyorsun. Ya ekstra vinç kamyonu getir ya da var olan kamyonuna ekstra küçük bir vinç eklentisi ekle.
malzemeleri nasıl seçeceğiz onu çözemedim
Yok hocam o oyun pek sarmadı. SnowRunner’a tekrar başlayabilirim.
Orası kabin alanı değil mi? Kabinleri craftlayıp oraya getir ve Forklift ile alana indir.
Karıştırmış olabilirim. Üstündeki çatıyı farketmedim.
sanırım sözleşme görevlerinde çıkacak daha onlara girmedim
Aynen öyle.
Michigan’ı kolayca bitirdim Alaska’da tıkandım Haritadaki görevleri bitirip kontrat görevlerine başlayınca sıkılıp ara vermiştim. Geri döndüğümde büyük dorseleri taşıma görevleriyle başladım sürekli devrilince yine ara verdim. Şuan işler iyi gidiyor Freightliner 114SD kullanıyorum yakıtı bitmeden her yere yetişiyorum. Geçen ay yeni kamyon paketi çıkmış Kenworth T880 & Kenworth C500 eklenmiş oyuna. Mack Pinnacle ve Volvo VNX dışında bu tarz kamyonların hepsi geldi heralde, T880, W990, 114SD, 47X/49X, HX 520, CT 680.
Şükür Alaska’yı bitirip Taymyr’e geçtim. Haritanın karanlık kısımlarında iki görev kalmış bitti diye sevinirken biraz daha vakit harcattı. Oyunun kendi araçlarını denemekten modlara hiç bakmadım inşallah Volvo FH veya Volvo FM modu vardır.
Harita dizaynı nasıl? çok uğraştırıyor mu? sattığım itemlerle alacağım güzel değilse ats dlc’lerini alırım ama onda da çok oynayasım gelmiyor.
gönlünden hangisini almak geçiyorsa onu al pişman olmazsın o zaman
Harita mükemmel. Konu Avusturya’da geçiyor. Binalar çiçekler vs harika. Ortalık rengarenk. Bir miktar çiftçilik eklemişler ama sıkmıyor. Zor değil. Tavsiye ederim.
Yeni hartia PTS olarak yayınlanmış deneyenler varmı