Harita şahane görünüyor. Satın alıp oynama isteği duyuyorum ama oyunu başlatınca tüm iştahım kaçıyor.
Yine girmiş oyuna
sormayı unuttum yeni harita mı bu öyleyse güzel mi?
yok mu bi ekip snowrunner akşamları takılmak isteyen 500+ saat var deneyim var
Hayır bre hocam Glades’teyim. Sıradan gidiyorum ya. Ama yeni haritanın da bundan farkı yokmuş; patates ekmeye devam!
Eve götür pattik kızarması yap
Michigan’ı bitirip ordan Alaska’ya geçtim. Michigan’da baya kontrat görevlerini yapmışım oynarken hep hatırladım o yolları sıktı bir süre sonra ama Alaska hiç kontratlara girişmediğim için daha keyifli geçecektir. Şimdiye kadar favori araçlarım; White Western Star 4964, Caterpillar CT681, ANK MK38 CIVILIAN, KHAN 39 Marshall, KRS 58 “Bandit”. CAT CT681 uzun tomruk taşımak için ideal baya hızlı ve dengeli. White WS 4964 yakıtta cimri ve her yolda gidiyor. ANK MK38 dorse dışında yük taşıyamıyor ama tüm çamurlu zeminlerde ilerliyor, yakıt deposu az ama yolda kalmadım. Diğer iki araç garajın içinde geldi normalde Rusya dışında alınmıyor ama cip olan her noktayı açmak için rakipsiz. Bide oynarken aklıma gelmedi ama youtube’da gördüm kasaya iki slotluk yük atınca üstüne üçüncü yükü vinçle koymuş adam çok işe yaradı o çözüm.