ANK 38 Civilian olabilir senin dediğin(stock olarak aldığında Power To Weıght bölümüne bak benim dediğim araçda yani ank mk38 de A+ yazıyor obölümde ank 38 civilianda ise o bölümde S yazıyor.
Bu aracın tek kusuru çıkardığı ses. O kadar yüksek ki insanın kulak zarını patlatma tehlikesi var. Kamyonu sürerken sesi biraz kısmanız kulak sağlığınız için iyi olacaktır.
Ve biraz da yavaş. Dışarıdan bakınca bi’ şeye benzemiyor ama neredeyse tüm haritayı bitirdim bana mısın demiyor. Tekerlerin duruşu da biraz tuhaf.
Hocam harita DLC’lerini alsanız daha güzel olur. Almazsanız da öyle çook büyük bir kaybınız olmaz.
Araç ve harita modları ile de oynayabilirsiniz.
@batuhan2941 @Nomrukan öneriler için sağolun alcam deniyelim bakalımm
satın alıp motoru yükseltince S oluyor belki sen motor yükseltmesi yapmamışssındır
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba SnowRunner oyuncuları. Oyunu tekrardan indirmeye başladım, yıllar önce aldığımda Year 1 Pass ile birlikte almıştım. Şu an Year 2 Pass almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, sevgiler.
Ekstra harita + araç için bence alınabilir yıl 3 dahil aldım ve pişman etmiyor
Season 1 yani kola penisualayı %100 bitirdiysen years pass 2 ile 3 sana bayağı bi kolay gelecektir almanı öneririm
Bence Snowrunner’a hiç bulaşma yeni oyunu bekle.
ooo onu bekleyene kadar zaman geçmez. snowrunner oynanmalı başka çare yok.
kilitliydi sanırım odan yapamadım. S daha mı iyi ben A iyi sanıyordum
A<A+<S<S+ diye gidiyor sıralama
Gece far ışığı gözlerimi fena yoruyor. O yüzden hep gündüze alıyorum. Sizde de oluyor mu?
Eskiden oynadığımda tüm araçları istediğim haritada kullanabiliyordum fakat artık sadece belirli araçlar açık olarak gözüküyor. Ekstra olarak elimde Sezon 1 ve 2 Pass var. Bu bir sorun mu yoksa sizde de mi bu durum var? Konu ile ilgili yardımcı olacak kişiler Discord üzerinden iletişime geçebilirse çok memnun olurum.
Henkai#0007
Far ışığı beni yormuyor da Michigan’da gece far olayını sevmiyorum iyi yapamamışlar. Alaska gecelerinde farın kendi ışığı falan daha güzel gözüküyor. O yüzden Michigan’da atlatıyorum Alaska’da gece sürüyorum.
@Henkai Hocam Rus araçları ABD’de, Amerikan araçları Rusya’da kullanılmıyor sanırım bir tek o var bildiğim.