SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

AliKaraOrji arkadaş şu aralar ne yapıyor acaba? SnowRunner için mod yapmayı düşünmüyor sanırım? SpinTires’te haritaları güzeldi :slight_smile:

Burada bahsettiğim direksiyonu ve aparatlarını satıyorum.İlgilenen olursa yazabilir.Satış için ekstra konu açabiliyor muyuz bilmiyorum o yüzden buraya yazdım şimdilik.Anlayışınız için teşekkürler.

açabilirsin fark etmez

snowrunner için mod yapmak çok başka noktalara geldi. özellikle bu dönemde hiç olmaz. zaten eskisi gibi harita da aramıyoruz.

Şimdilik harita ihtiyacı duymuyoruz ama oyundaki tüm haritaları tükettikten sonra artık yenilik gelmeyince harita modlarına saracağız gibi :slight_smile:

AliKaraOrji arkadaşı araştırıyordum Steam sayfasını buldum uzun zamandır aktif değil gibi görünüyor. Bir sürü Arma3 modları varmış artık bırakmış sanırım mod işlerini.

snowrunnerda şöyle büyük haritalı mod haritası önerebilecek varmı çünki sezon 7 yi aldım 3 günde bitti highway haulin haritasını bitirdim.hard mod açtım bütün haritayı bitirdim(onlineli onlineiz mod araçlarla modsuz araçlar dibine kadar sömürdüm yani)

sen oynama artık bırak :smiley:

3 Beğeni

Konusu geçmişken sorayım; SPINTIRES için harita modu atabiliyor muyduk ya? Atölyede hiç göremedim de…
Şu anda internetim kısıtlı o yüzden kendim araştırma yapamıyorum. Bir de çok aşırı çamur olmayan haritası var mı?

Atılabiliyordu da şuan durum nedir hiç fikrim yok valla en son davalık olup kalkmıştı oyun.

SnowRunner kültisti olmak bunu gerektirir sizin için MSFS neyse bizde o :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Oyunda büyük yük taşıdığımız görevler nerede? oyun ilk çıktığındaki haritalarda uzun bir vinç görevi vardı onu bile bulamadım.

eminmisin öyle bir görev olduğuna eğer hatırlıyorsan biraz daha ayrıntılı anlatsana

Selamlar, normalde modsuz gayet dolu ve güzel olan bu oyunda, şu modları kursam oyunun dengesi alt üst olur mu? Yani buradaki kamyonlar oyunun kendi kamyonlarından aşırı güçlü veya ucuz olur mu yoksa bunlar genelde oyunun kendi içindekilere denk olacak şekilde mi yapılıyor?

Not: Sağ alttaki mod dengeleri biraz bozacak ama koskoca tankerin 1800 litre mazot alması saçma geliyordu.

Son olarak bu modların achievementları engelleme v.b zararları var mıdır?

1 Beğeni

bu modları kurarsanız michigan da dahil bütün haritaları(hatta modlu hartaları bile) en kısa sürede bitirirsiniz bu modları kullandığınızda hangi haritaya giderseniz gidin alınteri dökmemeden çabalamadan yaparsın bütün haritadaki görevleri başarımları etkilemiyor oyunun kendi içindeki başarımalrı diyorsan enazından ben xboxdan girdiğimde(microfoftun sunduğu xcloud beni xbox series x olarak gördüğü için konsol dedim) modlu olarak oynadığımda başarımları açmışdı ancak coop da galiba modlarla public olarak açmana izin vermiyor coop için senin private oda kurup arklerini davet etmen lazım

1 Beğeni

Şimdi hocam cevap için teşekkürler öncelikle. Bu modların oyunu bu kadar kolaylaştırmasının sebebi nedir? Yani ben sırf kamyon çeşitliliğini artırmak umuduyla yeltendim ama şimdilik sadece tankerlerin kapasitesini artıran bir mod haricinde hiç birini aktif etmedim.

Tanker kapasitesi de benim işimi kolaylaştırmayacak zira Hard Mode’da başladım. Yani tankerin kapasitesi 1800 litre yerine 18.000 litre de olsa yakıt paralı olduğu için o tankeri direkt fulleyemeyeceğim. Ha belki bir kamyon alacak param olduğunda o kamyonun parasını tankeri fullemeye kullanabilirim :smiley:

Ama diğer kamyonlar mesela oyunu neden bu kadar kolaylaştırır?

Onun dışında harita modlarının bir zararı olur mu? Highway Haulin’i sırf yol kamyonlarını kullanabilmek için kurdum.

Diğer araçlarda motor güçleri vb. lastik değerleri stok araçlara göre daha farklı oluyor hatta bazıları daha iyi gelebilir. Çeşitli yakıt, onarım eklentilerine de sahip. Römorklar daha çeşitli ve işlevsel oluyor çünkü oyunda hala default olarak saçma sapan römorklar var. O modları kurduktan sonra stok olan şeyler hoş olmayacak.
Genelde yine de araçlar bir tık güçlü yapılıyor burada da problem fizikte istenen kalite olmayınca daha seri araç yapıp kurtarmak.

Anladım. Kamyon modlarına hiç girmiyorum o zaman. Teşekkürler.

şöyle yapabilirsin mesale başda sana gmc araç veriyorya diyelim ki onun difransiyeli yok sen o araça modla difransinyel takabilirsin yada böyle awd si takılamayan yada difransiyeli araçlara böyle modla eklenti tarzı yapabilirsin ama sana tavsiye modlu araç oynayacaksan hard modda oynama çünki hard modun bir anlamı kalmıyor

bende bu man 6x6 çok iyi diyordum, ıslak çamur harici batmıyor.

Hocam ben 10 level saveyi pvp servera döndü diye bıraktım :smiley:
Şimdi de ilk başlangıçta mevzuyu çözemeyince (Hasarlı ve yakıtsız bir Fleetstar verdi, öyle kalakaldım :smiley: ) İnternetten az baktım, Pacific P16’yı falan buldum öyle, keşke almasa mıydım falan dedim ama sadece çok ağır işlerde kullanılabilecek olduğu için garajda dursun.

Şimdi ben bir tane her işi yapacağım normal bir kamyon (Şu anlık Fleetstar), bir tane destek hizmetleri görecek bir kamyon (Şu anlık GMC olabilir) bir tane de vinç yapacağım kamyon (GMC’yi buna kaydırabilirim) istiyorum.
Modlu kamyonlar o kadar güçlü ise gerek yok benim yeri geldiğinde devrilmem lazım ki diğeri ile gelip kurtarayım işte ne bileyim saplanmam lazım ki diğeri ile gelip çekeyim. Ben sadece model olarak hoşuma gideceği için bir kaç tane indirmek istedim ama gerek yok kalsın. :slight_smile:
Teşekkür ederim.

1 Beğeni