Uzun süredir yayın açmadık. Gündem Simülasyon şeklinde bir şey olmalı ve Roadcraft dahil diğer oyunları konuşup project simuştan bahsetmeliyiz.
yarın akşam aksilik çıkmazsa gündem simülasyon özel’de başta roadcraft olmak üzere takip ettiğimiz oyunların gelişmelerine bakacağız. tabii bütün mesele projectst etrafında da dönebilir. konsepti biraz daha iyi anlatabilirim.
19:00’da yayındayız ama şu an esetle ilgili sıkıntı yaşıyorum onu halledeyim açacaktım şimdiye
Pazar akşamdan önce 12 aylık game pass kodunu 1 kişiye hediye etmek için yayın yapacağız.
önümüzdeki hafta roadcraft ile ilgili bir şeyler olabilir. o nedenle 24 şubat haftası da steam next fest var. orada birkaç oyunu denemek için de benzer bir yayın açarız.
msfs2024 çekilişi maalesef aktif olarak uçmadığım ve cihazları ayarlamadığım için olamıyor.
gündem simülasyon özel -
1 kişiye 12 Aylık XBOX Game Pass Hediye Ediyoruz!
önce haberlere bakalım sonra çekilişi yapacağız.
yarım saat sonra açacağım. erken girelim.
yayın adresi hazır
ilk video 18:00’de yayında
diğer video yayına girene kadar zaten yayında oradaki şeyleri göstermiş olurum. profili silmeyebilirim sürüş testleri yapmamız daha doğru. kodekste bazı bilgiler var oyunun nasıl olacağına dair onlara da bakacağız.
24 Şubat’ta Steam Next Fest başlıyor. RoadCraft da oynanacağı için Salı akşamı feedbackleri değerlendirip genel olarak gündem simülasyon özel yayınında birkaç demoya ve oyunlara bakarız.
Akşam gündem simülasyon özel yayını var. RoadCraft demosuna tepkiler başta olmak üzere Steam Next Fest’teki bazı demolara bakıp son gelişmelere göz atarız. Maksat yayın olsun.
Saati 18:30 civarı yaptım ama yarım saat erken de olabilir geç de olabilir.
Bu akşam ETS2 & ATS 1.54 beta yayını iptal maalesef
Evet bugün yayını yapıyoruz. İftara kadar sürecek oruçluyken kamyonu devirebiliriz.
18:30’a kadar bitmesi gerektiğinden 16:00 civarı yayına erkenden girelim.
yarın engel çıkmazsa gündem simülasyon özel yayınında o oyuna bu oyuna çakacağız. roadcraft’a sansürsüz sövmek istiyorum.
yeni ortaya çıkan seafarer oyununa bakacağız. + aynı türdeki diğer simlere…
projectstdeki map için miro’da taslak bir çizim yapabiliriz.
Missouri haftasonu gelmeden önce muhtemelen önizleme sürümü olarak gelecek. ATS Missouri yayını geldiği akşam yapılır ancak bildiğiniz gibi bayramdan önce olur.
GündemSimülasyon Özel (ETS 2 SnowyMoon Lighting Mod) yayını ise bugün maalesef yapılamayacak. Ortalık biraz daha durulsun. Bayramda normale dönülür.
erken açtım zaten ats biz bizeyiz ahahahahaha
Evet aradan sonra Pazartesi akşamı Gündem Simülasyon Özel ile yayındayız. Yayın linkini gündüz ayarlarım. Son oyun gelişmelerine bakar vs. neler yaptığımı anlatırım.
Önemli virajlara geldik.
Gündem Simülasyon Özel canlı yayını
ai ile o görüntüyü ben de kendi şeyim için yapmıştım şimdilik scs ekseninde değerlendirelim sfsdfdsf