SimülasyonTÜRK -YouTube, Kick, Twitch Canlı Yayınları

15:00’te açıyoruz. Konserve fabrikası satın alınacak. Ispanaklar toplanmaya devam edilecek. Arpalar biçilecek. Çeltikler büyüyor. Hayvan ahırına yem lazım. :smiley: Amele nerede? Yooğ

1 Beğeni

Asansör tamiri nedeniyle internet kesildi. Devam ettiği için tekrar açılması sıkıntı olur akşam tekrar açarız bu arada herkes oynamış olur.

1 Beğeni

:grinning:internet yarına kadar yok. Asansörüne soktuklarım kaç gün yapmadılar fsye denk geldi.

geldi yayına gireriz :smiley: ahahh

devam edelim bu arada millet gelip sorununu anlatabilir. sohbette zaten herkes aynı şeylerden mağdur oluyor. :smiley:

-Bir sonraki FS 25 yayını aksilik olmazsa Perşembe akşamı devam eder. Bugün FS25 videolarını oynamaya “ben” hevesliyken çekeyim. Sonra zaten bir şey göstermeye gerek yok.
-MSFS2024 mesaisi 19 Kasım’da tam zamanlı başlayacak. Hem eklentilerin uyarlanması hem yeni simülatörün keşfi olacak.
-ETS2Greece bunların ardından Aralık başına yüksek ihtimalle çıkacak.

5 Beğeni

Akşam 19:00 civarı açarız.

girişte FS25 grafik ayarları vb. olaylara tekrar bakalım. ETS 2 için blog gelirse ona da bakarız ama oyuna girince kafa kaldırılmıyor. dsfds

1 Beğeni

yarın akşamdan önce şu volvo ile tomrukları teslim edip diğer işlerle uğraşırız. şimdilik msfs ve oyunun benim için yeterince ilerlemesi nedeniyle son yayın olacak. daha iyi modlar geldiğinde ve güncellemede gözle görülür bir şeyler olduğunda tekrar açarız.

1 Beğeni

20 dakikaya çiftlikten naklen yayın! :smiley: volvo ile başlıyoruz.

1 Beğeni

Duyuru!
MSFS2024 akşam 19:00’da açılacak. Ön yükleme diğer oyunlar gibi olmadığı için herkes o saatte sıfırdan indirmeye başlayacak. İnme süresi vs. hesaba kattığımızda ve bunu yayında da yapamayacağımıza bizim yayına girme süremiz gecikiyor.
Umarım 20:00 civarı inmiş olur.

Bunun öncesinde Farming Simulator 25 yayını olacak. Kaldığım yerden oynamaya devam edeceğim maksat MSFS2024’ü beklemek.

1 Beğeni

Yeni çıkan Microsoft Flight Simulator 2024 canlı yayınındayız!

1 Beğeni

MSFS2024 - Kariyer görevlerini yayında yapıyoruz.

19:00’da

1 Beğeni

FS 25’in son yayını
17:00’de

20:00’de dedim ama her şey biterse erken açarım. yayın kapağı ve bilgileri sonra düzenlerim.

3 Beğeni