SimülasyonTÜRK -YouTube, Kick, Twitch Canlı Yayınları

RoadCraft’ın tam sürümünü canlı yayında keşfediyoruz.

Ambargosu 19:00’da kalkıyor.

:point_right:

bugün yine 18:00’de haritalara kaldığımız yerden devam ediyoruz. 20:00’de çıkacak. ben yine 22:00’a kadar duracağım muhtemelen.

1 Beğeni

roadcraft hediyeli gündem simülasyon karışımı bir yayın

1 kişiye hediye bu güzel grafikli işkence ile tanıştıralım.

ortalığı toplayayım yayını açarım 19:00 civarında

her şeyi özet geçeceğim. heyecanım yok. :smiley:

1 Beğeni

erken açtım şu an başlattım.

18:00

Belirsiz bir süreliğine herhangi bir video(zaten yoktu) veya yayın olmayacak maalesef. Sonbaharda duruma göre olursa dönerim.

12 Beğeni

Akşam 18:00 civarında Seafarer The Ship Sim yayını ile geri dönüyoruz.
Birkaç model işi var ondan sonra yayın için yeşil perdeyi vs. kurup ayarları yapacağım buraya linki atarım. Son olaylardan azcık bahsetsek de oyunu oynarken zor olur ama SCS’ye laf çarpmadan olmaz zaten dsfsdfdsfsdf

3 Beğeni

ben de ets2 oynamak isterdim ama tövbeliyim.

1 Beğeni

Nautis Home odaklı olacaktı ama madem dün Seafarer çıktı. Önce onunla ilgili özet geçip Nautis Home > Nautic XP göz atıp bitireceğiz.
Kapakta Nautis Home İstanbul Boğazı ve sağda Nautic XP ss var.
18:30 civarı umarım yemek hazır olmuş olur da girerim.

Steam NextFest başlıyor. Ben birkaç oyuna bakıp yayını açacağım o yüzden yarın akşam Bus Bound, Docked demoları yayınlanmışsa ona göre yayın açmaya çalışacağım. Bazı spesifik oyunlar dışında gerisi şu an umrumda değil.

1 Beğeni

Bus Bound, 42.5 gbmış. Docked ise 20gb. Bu akşam olmaz bu iş artık yarın daha erken açarız. :slight_smile:

18:00’de açıyorum. Docked ile başlamak gerekiyor. Ondan sonra Bus Bound girilecek.

1 Beğeni

19:00’dan önce başlarım saati bilerek öyle yaptım. Direkt bodozlama Bergen’den feribotlara binip inip gidilebilir.

4 Beğeni

Yayın yapacak ama ets2ats vb. oynanmayan bir oyun bulmak lazım eskiden MSFS vardı.

Üç harflinin yayını sırasında yayın açacak mıyım diye sorarsanız hala düşünüyorum :smiley:

açıp herhangi bir şeye tepki vermeyip olursa malum şeye tepki vermek lazım boykottayım

8 Beğeni

kapağı değiştireceğim. aksilik çıkmazsa 19:00 civarı açarız saati oraya yanlış girmişim. scs konuşacak halimiz yok ben son zamanda ne yaptığımdan bahsederim.
menapoza girmiş gibi yılbaşı yayını izleyip burun kıvırırız.

4 Beğeni

ETS2 oynayacak durumumuz yoktur.

5 Beğeni

fh6’yı yayında karşılayıp ortaya çıkana kadar eski oyunlarına göz atıyoruz.

2 Beğeni