Dünyanın en salak stratejisi artık bmw’de sanırım.
Eski tasarım isteyen 3 ve 5 alıyor demiş; 7 serisiyle tasarım denemesi mi yapılır yav? 7 yi alan kitle böyle radikal yeniliklere en kapalı kitledir. 7’ye binen adamın bir sonraki hedefi bentley vs. klasmanı. Git 1 serisinde 2’de dene ne deniyorsan.
Sözün özü Mercedesin somun ekmek tasarımıyla yarışacak nitelikte uyduruk tasarım ortaya koyulmuş. Koreliler amerikanvari tasarıma uğraşırken avrupa koreye doğru gidiyor. e65’e olabilecek en tipsiz premium derdim; artık yerini kaptırdı
Vakti zamanında Renault, Megane 3’ün casus fotoğraflarını çekip gizlice paylaşan bir web sitesini kapattırıp fotoğrafı çekeni hapse attırtmış, Fifth Gear’da anlatılana göre.
Artık eniştede yurt dışında üretilenler kervanına katılacak (Civic gibi). Yılların (2000’den beri tam 22 yıldır.) Bursalı eniştesi artık ekonomi yüzünden oldu sana Vigolu. İspanyol Eniştemize şimdiden hayırlı olsun pardon Hola Gracias
bu kasa sadece citroen berlingo ya yakışıyodu, hadi pejo rifter yaptınız gözümüz alıştı, opel combo ya uyarladınız tamam dedik, toyota proace city diye çıkardınız olsun dedik, fiat sana noluyo klasik dobloyu niye bozuyonki
berlingoya yakışıyor demişsiniz fakat o araç grubunun başı peugeot yani partner (yeni adıyla rifter) oluyodu babaları partner berlingoya comboya porace city ye çevrilmişti, demek istedğim şey ana araç partner di yani berlingo değil. bu arada dipnot olarakta PSA grubu fiatı satın aldı diye biliyorum o yüzden doblo da doğal olarak psa aracı olmuş oldu.
edit: birleşme kararı almışlar FCA ve PSA satın alma durumu yok
1- Ben yakışıyor demedim, ben sadece fiat’ın 4 nesildir özgün olan (güvenlik olarak dandik (orasını boşver) ama diğerlerine göre yıllardır tasarım olarak özgün), aracının özgünlüğünü kaybetmesine şaşırarak pardon berlingo dedim.
Not: Cam tavan motor1 de aynı resimdi o yüzden koymadım
2- Direksiyonu, cam tavanını ve arka stop lambalarını berlingo’ya daha çok benzediği için (biraz proace ve combo’ya ait çizgiler var hakkını yemeyelim. ) öyle söyledim, yoksa psa grubunun dediğiniz gibi altyapıları aynı hatta toyota *proace city’nin de öyle evet.
Geçtiğimiz senelerde birleşme kararı alıp Stellantis oldular
Bu birleşme olsa bile fiat psa grubu araçların suv,crossover veya sedan vs. ailesinin altyapısını birleşmeden beridir asla kullanmadı hep stellantisten ayrı çizgide ilerledi ve öylede olmalıydı ama işte iş ticariye gelince böyle küçük çirkin birşey oldu
Yani benim esas demek istediğim zamanında sen fiorino ile minicargo sınıfını buluyorsun ve bipper ve nemo’yu üreten fiattan, psa ile birleşip kolaya kaçanlar gibi özgün olmayan ticari araç üreticisi oluyorsun. Niyetim sana karşı çıkmak vs. yapmak değil, umarım derdimi anlatabilmişimdir.
bu aralar hep eskilerden bahsediyorum 2011 ve 2016 yılları arasında kullanıyorduk resimdeki aracı. Sırf toplamak için almıştık motorundan dolayı dün gibi hatırlıyorum 1.8 enjeksiyonluydu harika bir gidişi vardı vtecler bmwler halt ediyordu yanında hala unutamıyorum, böylesi denk gelirse saniye düşünmem alırım ama hep 1.6 karbüratörlü motorları var piyasada. 1.6 DOCH 1.8 SOHC ENjeksiyonlu ve 1.6 Karbüratorlu motorları vardı o dönemlerde doch motorlar da çok performanslıydı glx paketlerin bazılarında sunroof bile vardı. o yıl aralarında çoğu arabanın arka camı manuelken 1990 model arabanın dört camı otomatik abs fren elektrikli ayna vs özellikleri olması çok hostu yan camları gözlük camı gibiydi güneş aldıkca kararıyordu. özlüyoruz