Seri üretim versiyonunda elbette o egzoz çıkışları o şekilde olmayacak. Bu araç seri üretim öncesi sürüş prototipi, egzoz emisyon ile ilgili çalışmalarla ilgili olarak egzoz çıkışı o şekilde.
Şimdi Mercedes ile Maybach düşünsün. Artık BMW ile Alpina var
Mercedes-Benz’de AMG var?
Yazıklar olsun artık yeter abi adam akıllı bir şey olamayan araca 210 bin almak nedir ya ? Valla o fiyata gelirse harbiden yazıklar olsun ya.
hep aynı terane, evet cidden ön tasarım hyundai konaya benziyo ama belli bi süre sonra çoğu kişinin gözünün alışacağına eminim 4 serisindede ayni vaka olmuştu (bende arabadan soğudum orası ayrı
)
Çocukluk hayalimin …na koymuşlar
Rahmetli Alican abi yaşayıp bunu görseydi ben artık Mercedes’ciyim derdi
BMW dış görünüş olarak harbi bozuldu geçenlerde 2010 750Li gelmişti yanına da 2018 730d yanaştı şöyle bir baktım 750’nin duruşu olsun karizması olsun 2018 e bedel Yıllar geçtikçe dış görünüş bozuluyor. Eski BMW’ye alışılmış güzelliği yıl geçtikçe azalıyor.
Teknolojik olarak gerçekten güzel yukarıdan gelen sinema sistemi, ses sistemleri, yol bilgisayarı vs. aracı alana gayet bir premium havası veriyor. Ama dışarıdan bakınca çok afedersiniz Bmw ye insanın bir Allah belanızı versin diyesi geliyor. (Not:Bütün hepsi ilk nesil 7 serisine ve dediğin 2010 750Li’nin köpeği olsun son modellerin hepsi tipsiz, ben hep bmwciydim ama artık mersedes s class sevdalısıyım o bile daha düzgün duruyor bunun yanında )
Bence S serisi BMW 7’yi tokatlar
https://www.instagram.com/p/CEpBbQvnbXi/
Zamanında mercedes’e böyle diyorsun ama kendinle çelişyorsun bmw
Yok yok biz bmw den devam reis sapmayız sonuna kadar