SimülasyonPark Convoy adı altında…
YAKINDA
beraber 20 kişi eyaletten eyalete geçtiğimizi hayal ediyorumda ne güzel olucak be inşallah
İnşallah elbet bir gün diyelim…
Bu konu durduk yere açılmaz, belli ki bildiği birşey var
Multiplayer gelene kadar yıl sonuna hazırlanmak için sitede grup oluşturmalıyız. Yayınlar vs. kendi aramızda oynayabilmek için tabii 1.40 gibi bir şey olmasa böyle bir şey bulaşmazdım zaten yine de bağımsız bir oluşum.
Öyle araç, renk, dorse çeşidi zorunluluğu yok. Sanal şirket gibi bir şey değil. İsim önüne grup adı eklemek bile yasak. Sadece bir yer seçildiğinde rahat rahat serbest olarak bir araya gelebilelim. İnsanlar(!) herhangi bir sanal şirket ismi vs. gördüğünde hemen cephe alıyor haliyle buna gerek yok. Tam aksi yapıldığı için bir süre sonra oluşan saçmalıklar gayet normal…
İki tane araçla 100 km yol gidecez aptal saptal triplere giremeyiz. OraletBirlik bizim kendi aramızdaki goygoy bir olaydı.
daha dün aklıma bu tarz birşey gelmişti aklımdan geçenin aynısı vallahi
Ben de hazırım, arkadaşlar. Co-op Convoy gelsin de beraber oynayalım.
Co-op çıksada Ford Fmaxlerle TR Extended harita modunda konvoy yapsak .
Ben de hazırım arkadaşlar. 520 ile her yerde varım. -Tabi dlc parasını ramazanda çıkarırsak-
bizde hi-way 560 ile sıramızdayız arkamda s-way ile biri var?! @BabyYoda
Tırlarımla bende hazırım. Yollar bizi bekler artık
S-Way moduna hiç o kadar para veremem
Resmi olarak gelirse S-Way’im ile arkana takılırım ama
orjinal s-way kast etmiştim zaten
Hadi İnşallah
Oscar Abim yapar bize bir iyilik umarım
Düşünsenize resmi multiplayer geldikten sonra şöyle fmax konvoyu yaptığımızı. Olucak bir gün
böyle de pişti olunmaz be arkadaş kafama esti açtım olanlara bak
scs bişey paylaşmasa yeminle bir şey yapacağım yok konu dursun diye açmıştım dfgfdg iş aldık başımıza
Pazar akşamı bir buluşma yapılabilir mi???