Simülasyoncuların Oyun Tavsiyeleri [Ana Konu]

Baktım genel olarak böyle bir konu yok, ben de oyun önerilerimizi paylaşabileceğimiz bir konumuz olsun istedim, ben açılışı yapıyorum. :smiley: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

beyler kesinlikle oynamanız gereken bir oyun. insan oynadıkça huzur buluyor resmen. bi ara epic de bedava vermişti eğer aldıysanız bi deneyin derim.

1 Beğeni

Arakdaşlar indirimden birşeyler alayım diyorum, TSW2’mi Derail Walley mi yoksa farklı bir tarz voxel tycoon mu? Önerileriniz nelerdir?

https://www.epicgames.com/store/tr/sales-and-specials/summer-sale

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch’ın yaptığı Call of Duty: Vanguard’tan beklenen haberler gelmeye başladı. İkinci dünya savaşında Kuzey Afrika, Doğu Cephesi, Batı Cephesi ve Pasifikte savaşacağımız Call of Duty: Vanguard için bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

1 Beğeni

Dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden Gamescom’da, Marvel evreninde geçen yeni strateji oyunu Marvel’s Midnight Suns duyuruldu. Marvel çizgi romanlarında geçen neredeyse tüm kahramanlara yer verilecek oyun, 2022 yılında piyasaya sürülecek.

Pandeminin negatif etkilerini üzerinden hızlı bir şekilde atmayı başaran Marvel, vizyona girecek yapımların dışında 2022 yılında piyasaya sürülecek yeni bir oyun üzerinde de çalışıyor. Marvel’s Midnight Suns adı verilen bu yeni oyun, Marvel ve XCOM: Enemy Unknown ve XCOM 2’nin tasarımcısı Jake Solomon iş birliği ile yapılacak.

Marvel’ın yeni strateji oyununun en büyük özelliklerinden birisi, daha önce hiç birlikte çalışmamış süper kahramanların ve kötü karakterlerin bir arada yer alacak olmaları. Oyuncuların Wolverine, Iron Man, Doctor Strange ve Robbie Reyes gibi karakterleri oynayabileceği yeni oyunun, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC (Steam ve Epic Game Store), Xbox One ve Xbox Series X’te piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Marvel’s Midnight Suns’ın ilk fragmanı:

Midnight Suns, adından da anlaşılacağı üzere Marvel’ın Rise of the Midnight Sons adlı çizgi romanından esinlenilmiş. Çizgi romanda, Dr. Strange, Frank Drake, Morbius, Jonny Blaze ve Blade gibi karakterler bir araya gelerek, dünyayı ele geçirmek isteyen ve şeytanların annesi olarak anılan Lilith’i durdurmaya çalışıyor. Jake Solomon’un yaptığı açıklamaya göre oyunun amacı da tıpkı çizgi romanda olduğu dibi önce düşmanları, en sonunda da Lilith’i yenmek olacak.

marvel's midnight suns

Marvel, Midnight Suns ile birlikte tamamen bu oyun için kurguladıkları yeni karakteri Hunter’ı da tanıtacak. Oyuncular, oyuna Hunter’ı kontrol ederek başlayacak ve yanında üç süper kahramanla birlikte sıra tabanlı görevleri yerine getirmeye çalışacak. Solomon’un yapmış olduğu açıklamaya göre Hunter, süper kahramanların gücünü yansıtan ışık gücü ve kötü karakterlerin gücünü yansıtan karanlık da dahil olmak üzere 40 farklı doğaüstü güce sahip olacak. Oyuncular, bu güçleri kendi istekleri doğrultusunda özelleştirebilecekler.

Daha önceki oyunlarda gördüğümüzün aksine Marvel’s Midnight Suns’da kalıcı ölüm yok. Solomons’un yaptığı açıklamalara göre oyuncular, düşmana karşı canlarını kurtarmak için savaşan bir askerin fantezisini yaşayacak ve Marvel’da görmeye alışkın olduğumuz lazer silahlarından çok daha etkili silahlarla aynı anda birden fazla düşmanı alt edebilecekler. Aynı zamanda oyunun karargahı olacak The Abbey arazisini keşfedebilecek ve burada diğer süper kahramanlarla yakınlık kurabilecekler.

1 Beğeni

Bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olan Horizon Forbidden West, Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.

[Horizon Forbidden West’in çıkış tarihi Gamescom 2021 etkinliğinde netlik kazanmıştı. Bazı aksaklıklardan dolayı 2022’ye ertelendiği duyurulan oyun için heyecanlı bekleyiş devam ederken PlayStation Türkiye ekibi resmi Twitter hesabı üzerinden önemli bir açıklama yayınladı. Şirketin açıklamasına göre[ Horizon Forbidden West Türkçe altyazı desteği ile birlikte piyasaya sürülecek.

Bildiğiniz üzere ilk Horizon oyununda Türkçe altyazı desteği yoktu. Ancak, ülkemizdeki oyun severlerin ilgisine karşı serinin yeni oyunun Türkçe altyazı desteğiyle geleceğini müjdeleyen PlayStation Türkiye ekibi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Horizon Forbidden West, 18 Şubat 2022 tarihinde Türkçe altyazı ve menü desteğiyle birlikte PS4 ve PS5 için piyasaya çıkıyor. Sürükleyici ve heyecanlı bir deneyim yaşatması adına, bir başka PlayStation’a özel oyuna daha Türkçe dil desteği sağlayarak, PlayStation topluluğunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz.”

Yeni Horizon Oyunu Neden Ertelendi?

Sony, E3 2021 etkinliğinde yeni Horizon oyununu duyurmuştu. Etkinlik sırasında da yayıncı firma serinin yeni oyununun 2021 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Fakat Gamescom 2021 etkinliğinde **Horizon Forbidden West’**in 2022’ye ertelendiğini duyuran geliştirici stüdyo, pandemi yüzünden serinin yeni oyununun ertelendiğini ifade etmişti.

Oyun Dünyasında Geçtiğimiz Haftanın Öne Çıkan Haberleri

Zaten Böyle Bir Mod Neden Vardı ki: Skyrim’in, ‘Skyrim Oynamayı Engelleyen’ Modu Yasaklandı

noskyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim için geliştirilen ve oyundaki her bir işlevi kapatarak oyunu oynanmaz hale getiren NoSkyrim isimli bir mod, yayınlandığı Nexus isimli popüler mod sitesinden kaldırıldı. Modun geliştiricisi, “Skyrim bağımlılarına yardım etmek için” yarattığı modun Nexus’a geri yüklenmesi için Change.org’da kampanya başlattı.

The Last of Us’ın Geliştiricisi Naughty Dog İlk Multiplayer Oyununu Geliştiriyor

naughty dog multiplayer

The Last of Us serisinin geliştiricisi Naughty Dog, yeni bir oyun için hazırlanıyor. Naughty Dog tarafından paylaşılan iş ilanına göre, geliştirilen multiplayer oyun “sinematik deneyim” yaşatmayı amaçlıyor. Oyunun Last of Us evreninde geçmesi ise muhtemel.

Far Cry 6’nın Oyuncuların Yüzlerini Güldürecek Sistem Gereksinimleri Açıklandı

far cry 6 sistem gereksinimleri

Ubisoft, yaklaşmakta olan oyunu Far Cry 6 için sistem gereksinimlerini açıkladı. Şirketin açıkladığı özellikler, 4K ve ışın izleme teknolojisini isteyen oyuncuların en yeni PC’lerden bir tanesine sahip olmaları gerektiğini ancak 1080p’de 30 fps yeter diyen oyuncuların yüzünün güleceğini gösteriyor.

PUBG’nin Arkasındaki İsim, Yeni Açık Dünya Oyunu Hakkında Heyecan Verici Detayları Paylaştı

PUBG’nin yönetmeni Brendan Greene’in kendi bağımsız stüdyosunu açmak için Krafton’dan ayrıldığını sizlerle paylaşmıştık. Bu ayrılıktan sonra kaderi belirsiz kalan Prologue oyununun bekleyenlerini sevindirecek bir gelişme oldu. PlayerUnknown, merakla beklenen oyununu gösterdi.

2 Beğeni
1 Beğeni


Keşke hafızamı silselerdi de tekrar oynayabilseydim.

1 Beğeni

Silinmesin zaten Ubisoft eski oyunları güncel sistemde oynatmıyor. Far Cry 3’ü oynatmadı, gereksinimleri fazlasıyla karşılamasına rağmen çok takılıyor bazıları da hiç açamamış.

Çok şükür öyle bir sorunum olmadı. Lâkin en sevdiğim oyunu 2’dir

Türk yapımı metin tabanlı politik oyun, başkan olup ülke yönetiyoruz, yakın tarihimizden referans alınmış, oyun sadece İngilizce, bunu oynayınca bazen reis’e hak veriyorum :joy:

2 Beğeni

bu oyun nasıl acaba değerli dostlar bakabilen var mı ?

tipik küçük stüdyolara yaptırılan playway oyunu, oyunun size gösterdiği yere tıklıyorsunuz animasyonu izliyorsunuz.

demosunu indirip deneyin.

1 Beğeni

UE 5 ile geliştiren ilk oyun olan Hellblade 2’den sonra, bu motorla geliştirilen birkaç oyundan birisi.
Hikayesi ve oynayışı bana farklı geldi…

1 Beğeni

2 Beğeni

demek söylentiler doğruymuş. normalde geforce now a geleceği yönünde söylenti vardı. o zaman sıradaki oyun da last of us olacak. vay be artık konsol oyunlarını sonunda pclerde oynayabilecez. tabi fiyatlar düşerse :smiley:

1 Beğeni

yalnız türkçe dublaj seçeneği de tikli bi ara bi video atmıştım. o elemanlar gibi yapan birileri olursa tadından yenmeyecek bir oyun olur.

1 Beğeni

hazırdır diye tahmin ediyorum ya bilmiyorum baştan yaparlar mı ama :slight_smile:

1 Beğeni