gecenlerde denk gelmıstım paylasayım dedım forza horızon 4 oynanıyorken bu belgesel ıyı gıder…
arkadaşlar ben cok dızı falan ızleyen bırı degılım ki hele turkıye dızılerı neyse tv actıgım zaman ıse en cok keyıf aldıgım 3 kanalı soylemek ısterım belki bakmak ızlemek ısteyen olur diye…gercı bılıyorsunuzdurda ıste koyalım yınede
National geographic channel
Discovery Science
History( tarih ile ilgili)
bu kanallardan belgesel olarak da
how ıts made -nasıl yapılır ( gundelık hayatta kulladnıgımız her seyın nasıl yapıldıgını gosteren muhtesem belgesel)
food factory(genelde amerıkada uretılen bır cogunu tukettıgımız yıceklerın nasıl yapıldıgını anlatan eglencelı bır program)
mega yapılar ( aklınıza gelecek buyuk butun yapıları bınalar stadyumlar kopruler falan hatta marmarayı da burda anlattılar )
Mega fabrikalar( adından anlayacagınız uzere ısım yapmıs buyuk fabrıkaları konu alıyor uretım hattını ısleyısı falan anlatıyor turkıyeden de vestele programda yer vermıslerdı)
belgesel seven arkadaslar ozellıklede uretım uzerıne olan belgesellerı sevenler bu kanalları seveceksınız youtube da zaten butun vıdeoları var…