Buraya eskiden izleyip de sevdiğiniz, belgeselleri veya belgesel serilerini koyabilirsiniz ve hatta hala devam etmekte olan güzel belgesel serilerini de eklerseniz bizleri bilgilendirmiş olursunuz.
Sonuçta bir simülasyoncu belgesel izlemeyecek de kim izleyecek!
Ben sevdiğim birkaç belgesel serisini ekliyorum ayrıca sizden de kaliteli belgeseller bekliyorum. Teşekkürler.
Uçaklar hakkında çok az fikriniz de olsa bu belgesel serisini izledikten sonra bir merak uyandıracak, heyecanla takip edilebilecek bir belgesel
Sempatik ve aynı zamanda bizleri güldüren iki ekibin hurda araçları alıp, parçalayıp, en yüksek karı elde etmesini izlediğiniz güzel bir seri
Uçak kazası raporu için ayrı bir konu açacaktım böyle genele kaçmak istemedim ama güzel olmuş.
Daha çok belgeselden ziyade yayında olduğu saatleri paylaşalım. Mesela şu an ya da 1 saat sonra yayınlanacaksa buraya da bildirelim.
TRT Belgesel de çıkan “Hepsini Ye” adlı belgeseli size tanıtmak isterim. Belgeselin resmi sitesi aşağıda:
TRT Belgesel’de de sabah 7:55 akşam da 23:15 de ancak sadece pazar günü çıktığını bildireyim.
İsteyen yukardaki linkten yayın akışına bakabilir.
Bu belgesel neyden bahsediyor diyorsanız, günümüz şehirleşmenin yol açtığı israfın ne boyutlara geldiğini şaşırtıcı istatistik ve benzetmelerle anlatan kaliteli bir belgesel
belgesel kanalları sansürlendi o yüzden hep aynı şeyler veya benzerleri dönüp dolanıyor.
2008 yılında izlemeye başladım kafayı sıyırtacak cok şey doluydu sonra belgesel kanallarınada el atıldı malesef.
önce uyduda yer yok denildi fişleri cekildi daha sonrada birilerinin sectigi şeylere izin verildi.
Programda modern çağın mucizevi yapılarına odaklanıyoruz. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanüstü mühendislik dehaları... Bilimin ve keşfin öncüsü National Geographic ile daha ötesini keşfet.
a380 uretım belgeselı
marmaray belgeselı bulunan altınların bır cogu hala muamma
daha soyleyecek cok varda bunlarda sımdılık ıdare eder hepsı fılm tadında tavsıyemdır…