Simuş Karayollarında asfalt dökecek eleman aranıyor!
SimülasyonPark Residences nerede olsun?
- Kuzeyde limana yakın
- Güneyde NewSimuCity’de sahil otellere yakın ortada
Hazırım o7
edirnede simtürk ofis binasında olsun
Bu harita bize yetmedi. Kuralım da sonra iki katına çıkartıp gerçek dünyaya bağlayalım.
6x6km nedir ki gülüm biz 256x256km için yola çıktık ![]()
Dünkü RoadTruckers faciasından sonra aga biz ne yapmışız böyle dedirtti. Biz bu işin kompedanıyız dedirtti yani
kendimi kötü oyunlarla eğittim.
kötü oyunlardan ilham aldım.
onlar gibi olmamak için uğraştık.
CDS bir derstir. Sınavı geçebilmek lazım.
adam gelmiş limandan mal alacakmış gidecekmiş bırakacakmış
hopp dedik kardeş bura cds
ets2 mi sandın sen kral?
*** **** yapman gerekir
Flashlight artık bedava değil paran varsa gider alırsın.
Aylık Laundry masraf faturası olsun mu?
- Evet olsun
- benzinlik tuvaletinde elimde yıkarım
asıl daha bomba bir şey geliyor sıkı durun
bizde bombalar bitmez kraallll
krşm bidonla yakıt almak yasak mı ya ne demek alıp aracında taşıyamazsın burası simutown özgürlükler kasabası yav
gidip karakoldan izin kağıdı alacakmışız da hayırdır olm
Reis partiküllerimiz tıkanacak mı
krşm onu ustanla halledersin
transitler amerikada benzinli de olabiliyor.
zaten eskilerinde dpf yok.
Road to vostoktaki en sevdiğim şeyi ekledim ama cds usulü oldu. 2000 dolar fatura ödeyince akıl sağlığı pek iyi olmuyor malum.
Bu yeni shopitemları tanımladım el ile tutulur yaptım bir de orada ufak bir optimizasyon yapıldı.
Bazı ağaçlara billboard ürettim. Bir de yeni ağaçlar eklendi ama onlara hem lod hem billboard üretilecek. Impostor da üretilecek.
Nehrin karşısı da yol ve ev yerleşimine açılıyor.
Tabii yine editörü ilgilendiren bir kategoriye bölme yapıldı ee yani 150 tane şeyi tek sıra halinde göstermek eklemek akılda tutmak zor.
Lastin aşınması ve basıncının etkileyen yanlış bie hesaplama ve üzerine yazma problemi vardı runtime olan bu değerler maalesef diğerleri gibi basit değil. Geçici çözüm üretildi. Kalıcı gibi de işte bir de fizik değiştireceğiz.
Bazı yeni referanslar toplandı ve yine bazı haklı olduğum fikirler gerçekte doğrulandı.
Ekipmanlar ve bazı yiyecek içecekler seviye seviye açılacak.
Fatura bildirimleri için düzenleme yapıldı.
Son bir şey daha var ama bazı işlerde arayüzle uğraşırken görülecek fakat gerçekten eklense mi emin değilim çok dinamik hale geliyor sonra
yasak kardeşim belki ormanı yakacan belki de ev araba kundaklayacan nerden bileyim ![]()
roadtrip videosundan sonra mental pert
evet yeni fizik sisteminde geçrekten camber, toe açıları ile inertia daha güzelmiş. bakalım geçeceğiz ama naısl ![]()
Yeni yerleşimler planlandı. Yollar henüz çekilmedi çünkü ek bir şey daha yapıyorum. Ama mevcut haritanın her yerine ulaşan bir yol ağı oldu. Şirketlerin, işletmelerin, çiftliklerin, depoların, evlerin nereye geleceği belirlendi. Mesela bir sahil kıyısı Skydiving airstrip olacak air balloon da caravanlar, planörler olan bir hangarla çünkü model vardı uzak nokta olacağı için buraya ıvır zıvır her şey yine getirilir. Ona göre modelleri yerleştiriyorum.
RandomItemCargo, mağazada satılan itemler, ikonları ve gerekli bazı geliştirmeleri yapıldı. haftasonu evet yine ciddi şeylerle geçti. Buradaki mesele bambaşka şeylere kapı açtığı için önemsiyorum. Test süreci belki sıkıntılı geçer azcık ama her bir önceki aya göre daha iyi durumda haliyle bu inanılmaz.
Demo sürümünde aslında ben tam sürümün demo halini ısrarla göstermeye çalıştığım için uzuyor yoksa dediğim gibi zorttiri bir alanda demo oynanır ama istediğim izlenimi veremem. Editörle ilgil çalışmalar başka onları anlatamıyorum yoruldum.
*Oyunla alakası olmayan sebeplerden dolayı Steam Nextfest’ten demo olarak çekildim. Belirlenen tarihlerde demo vs. olmayacak.
*Yol sistemlerimiz için yardımcı toollar geliştirildi.
*Ağaçlar vb. spline spawner sistemleri için uygun ayarlar yapılıyor. Yine GPU Instancer için yardımcı tool uyarlanıyor vardı ama daha iyi senkronize edecek.
*Belirlenen yol ağının arazi şekillendirmeleri yapılıyor. 75km yol gibi gösteriyor böyle bir oyunda dolaşırsanız epey fazla sağda solda girip çıkmalar dahil değil.
*
*Oyunla alakası olmayan sebeplerden dolayı Steam Nextfest’ten demo olarak çekildim. Belirlenen tarihlerde demo vs. olmayacak. Hayat Bitti…