Başka bir yerde DM’den mesaj geldi. Otobüsler ve minibüsler ile yolcu taşımacılığı ne zaman gelecek? diye.
Önce onlar çıkarsın ben niye gösteriyorum? dedim. Vizyonsuzlara ilham olmaktan bıktık.
https://x.com/simulasyonturk/status/2098332913175515608
neyse ankete katılın.
2 Beğeni
adam gelmiş ben güney gidicem sahile gidicem diyor
olm nerede passport?
he?
babanın çiftliği mi burası sınırdan geçip gideceksin ne taşıdığın belli değil kral dedim.
2 Beğeni
az önce yeni bir şey yapmaya karar verdim bayılacaksınız. yine cds usulüdür 
3 Beğeni
Şimdilik erteledim her şey bitsin bu detaylar gelir. Bazı şeyler için animasyon şart ve özel mekanlar şart. Yarın yayın olursa çıtlatırım.
Birkaç görsel efekt aldım araçlar için bugün trailer hasar sistemine entegre edildi.
Sıvı aktarımını değiştrdik.
Daha iyi bir dinamik obje devrilme mevzusu geldi yani dinamik bırsktığım fizikli olanlarda ağırlık merkrzi ve collider ile sürtünmeyi daha iyi kontrol etmekniçin 
MuzCompany için kutuları henüz eklemedim. Meyve sebzelerimiz var ama hepsi dahil değil.
Boş içki şişesi eklemiştim söyledim mi bilmiyom kapağı yok. Yeşil içecek kasasında en çok taşınan şeylerden olur.
Sanki bir markayı andırıyor
İran mı endonozya mı? Ambargo dwlmek için yerelleştirmişlerdir?
kardeşim forkliftçi paleti yanlış yüklemiş ağırlık merkezi kaymış. ben senin yedi sülaleni dedim sövdüm geldim. bunlar tırları kim bilir nasıl yüklüyor dingil herifler dingile düşen ağırlığı hesap edemiyor acaba hangi platformda oynayıp geldi merak ettim
sabah akşam model mastürbasyonu yapan yerden olsa gerek
Yarın full yol planı yapmaca bitireyim. Ondan sonra yerleşime geçeriz. Baydı artık anlatmak vallah göstermek istiyorum. Size değil ben oynamak için sdgsdg
2 Beğeni
Bir muz kutusuna yenilecekler 
Size depoyu kapatıyorum gidin lisans alın da öyle gelim yok size depo mepo hadi
SAFETY FIRST KRAL
brandamı sererim, kahvemi de içerim, kargomu da taşırım. arabama da bakarım.
6 Beğeni
hadi üzüldüm benden size yeni storage shelfler gelsin eşyalarınızı dizersiniz 
Gantry Vinç ekledim bu depo gibi yerlerde çok yüksek olmayan motorlu vinci olan dalgalardan.
Yol planlamaya maalesef bugün devam edemedim sadece notları genişlettim. Bu hafta bam bam giriyoruz tabii bazı yeni kargo propları eklenecek. Yeni bir farm hangar ekledim. garage hangar ekledim.
Bir yeni kasaba için isim bulundu ve birkaç türkçe ismi şirket gibi bir şey yapacağız.
Bölgelerin nereden nereyi kapsayacağı geçen yayında ortaya çıkmıştı ona göre ayrımlar oldu.
Yarın hem fiber döşenecek olursa tabii öğlenden sonra da cezaevi tarafına gideceğim için zortlarız ama akşam pompaya devam. Ha dur pompayı alıp bidona sokmak lazım!
şu an ezogelin çorbası içiyorum inş oyunda da bu hizmeti vereceğiz
fotoğraflarını çeker modelleriz.
3 Beğeni
Bizim buraya geliyorsun demek
sabah telefon çaldı alo alo
bir baktım amerika’dan arıyorlar
roadtrip diye bir uygulama varmış heeee dedim
kardeşim diyor burada birine verdik diyor kargoyu aracı pert etmiş kargoyu mundar etmiş. bi kutuyu taşıyamadı diyor dert yanıyor. yok grafik modu yokmuştu da fizik modu eklememişmiş de trafik paketi yüklememiş diye antin kuntin mazeretler sunmuş
gel yetiş diyor
2 Beğeni
Bu yeni fizik güncellemesine geçiş için hazırlıklara ufaktan başladım gece devam ederim. Özelleştirilen yerler not alınacak vb. Sistem yazılacak kalibre edebilmesi ve hafızaya ekleyebilmesi için isteme niyetim hem direksiyon desteği hem yeni sürtünme fizikleridir. Birkaç şey de var tabii önemli olan. Bu hafta yanda bununla uğraşırız.
Bazı yeni ağaçlar eklenecek biraz Amerikadaki dahs geniş dalları yaprakları olana benzemeli. Yeşil koyu yeşil gider. Çam ağacı gibi şeyler ince uzun ya hani kapatamıyor ortamı o yüzden zaten var ama bazıları fazla şey.
Evin yeri geri çekilecek. O eski ana yola ofis gelecek. Sınır uzatılacak o taraftaki dağ da geri kaydırılacak. Bazı yeni otlar da ekleyeceğim bakalım o gösterdiğim ortam canlanır. Demo zaten orada başlıyor.
İlk teste vereceğim kişilerde 16gb ram olmalı ama 8gb ram olan bir pcniz varsa oynatacak denemek lazım.
3 Beğeni
Canım 15w40 castrol motor yağı tenekesi çekti
alo alo diye çaldı telefon
diyor ki araziler ölçülecek
kadastrocular aletlerini taşımanı istiyor
krşm dedim bu bizim işimiz
bu bizim işimiz

1 Beğeni
Alo alo diye çaldı telefon
Fiber kablosu taşıma işiymiş
Ben almıyorum dedim