Affet cds ilgilenemedik seninle
üç harfliler ilgilensin
simuş radyo niye yok
faşistler frekans mı vermiyor?
dövlöt mü engelliyor?
frekansımızı söke söke alacağız
ya alırız ya alırız yoksa kutularla bütün haritayı yakarız
Yeni bir fatura daha icat ettik. Gece eklerim. Biz ılık oyuncu muyuz da beleşe yaşayalım. Her şeyin bedeli olacak.
Ya kardeşim size hayranım
flat tire ne la
böyle bir şey varmış
biliyor musunuz?
flat tire niye diyolar ki
ben de bilmiyom ben ets2ciyim aga
Neymiş neymiş kahve makinesinden istediği kadar kahve yapıp içebilirmiş???
Oğlum burası cds adama bedava kahve verirler mi dedim. Akıllıya bak ofisteki makineden bedava kahve spawn edecekmiş.
Günde 3 hakkın olur şamrel dedim
ne burası babanızın sarayı mı her şey sınırsız sonsuz olsun dedim.
https://x.com/simulasyonturk/status/2087283578249826526
böyle değil mi açık konuşalım
https://www.instagram.com/p/Db8AiplDQ96/
savaşsa savaş kral
Vergi falan deyince bazıları kıskanır şimdi vergiyi en iyi biz alırız biz sen kimsin ya diyerek. Bir de arabadan, telefondan %100 vergi almadan olmaz bu işler. Ekonomistten öğrenin. Zaaaa.
Onu da yaparız artık ok yaydan çıkıyor
mini oyunlar olabilir sarınca tam sarıyor. sabah ayazında bir arabadan inip sarsıntıdan gevşemiş bujiyi ittirmek nasıl arabayla bağ kurduyorsa, girilen mekanda witcher 3 gibi geleneksel kart oyunları aynı şekilde oyun süresini artırabilir. witcher’da oyunu bırakıp sırf kart oynayanlar biliyorum.
Bujilerimiz var ama oyun gerek yok zaten belli bir hasar seviyesinde buji start aldırmıyor rastgele olarak ama şimdi her araç aynı değil o kısma gidip ui panelle oyun oynatma dwnk getirme tarzında yemez ama yapılır zaten örnekleri var
Hazır asset varsa ucuza, bilardo belki. Fiziğin uçup kaçmasına gerek yok, amerikan 6 delik gerçekte de bilardonun arcade’i diye geçiyor zaten.
Ha o oyun tarzında var ya ama hiç girişmem şu an interaction ile ilgili fazla şryden kaçınıyom.
Oyun işinde neyin etkileşim alıp çığ gibi büyüyeceği belli olmuyor. Ufak tefek şeyler serpiştirmekte fayda var.
oyunu tanıtan milyonluk yabancı bir youtuber zaten ‘‘şuna bakın millet, mini oyun bile var ve buna bayıldım’’ derse sen de milyonluksun zaten
arkadan gelen diğer youtuber’lar da papağan gibi aynı şeyi anlatacak çünkü.
Şanzıman yağı tükebiliyor bunu konuşsumn bilardo oynatma şu an manasız herkesin alıştığı şeyler
şanzıman yağı değişimi deyince de aklıma kuru GS’ler geliyor. Alman psikopat mühendisliğine buradan selam olsun. Sıvı soğutmaya geçince bitirdiler bu olayı.
kardeşim motor de eklemek gerek altyapı var da neyse
önce atv utv ekleriz belki sfdsfsdfs zamanı gelince her şey olur.
bu ya böyle olacak ortam ne öyle 5000 km tır kaydır bi cacık yok sdfdsfs