Sallamasyon şeyler

4 Beğeni

simu town biçlerinde vatandaşa yapacağımız muamele de aynen böyle olacaktır

https://x.com/MrTradeer/status/2084184578370011307

@SuvariGame_Furkan basın zorla deneyin belki daha hızlı yaparım dsfsdfsdf

3 Beğeni

Dış işlerini arıyorum

Bugün araç satışı için trigger zonea getirip ui panel açıp satma sistemini iyileştirdik. Sigortanın karşıladığı parçalar genişletildi.
Beamng gibi sigorta paketi eklemeyi düşündüm ama sistemi germek istemiyorum. Sigorta sabit fiyattan her araç ayrıca ödwniyor.
Dealerlara göre araç satışında fiyat kırma oranı var.
Ayrıca satın alımda araç fiyatına ek olarak %10 vergi ödüyorsunuz. Dealer fee de %1 ödeniyor.

BENİM DEVLETİM İSTERSE ŞİMDİ HEMEN VERGİYİ %220 YAPAR. ÖTV DE EKLERİM. DEVLETİM YETER Kİ İSTESİN.:smile:

Fuel pump yaperken aktif olan pump ikonu da ekledim.

Skill olarak ufak bir reduce repair cost mantığı vardı genişletebilirim.

Şimdi lastik tipi tek bunun nedeni custom araç değil ve farklı dişlerei olan lastik yok. Olsa lastik tipleri ve simülasyonunu kurarız. Wet, dry, snow vs. Yakıt tüketimi vs.
Ancak lastik hasarı ve fren balatası aracımızda mevcut. Bunun fiziğe, frenlemeye etkisi var. Tabii bunlar surface physics ayarlarına bağlı.

Lastik onarımı lastik değitirir gibi fiyat çıkartır.
Şimdi işte mesele çarpışmda gövde hasarı sizden götürür. Ama aynı zaöanda diğer vehicle partlardan da götürür.
Driving score sigorta için eklemeyi düşünüyorum. Reputation taklidi olur ama kalsın şimdilik.

Bu tarz özellikleri kısıtlayıcı, zorlaştırıcı, mücadele ettirici, kamçılayan şeyler önemli.

Başka ne tavsiye varsa alayım. Ama farkımdaysanız bunlar bile fazla bizim için kaldırdık gidiyoruz bakalım.

Bu oyuncuların a… koyacağız.:melting_face:

4 Beğeni

https://x.com/i/status/2084391209326235792

Sonuna kadar faiz sonuna kadar kapitalizm

%10 ve %25 olmak üzere skill sisteminde reduce repair cost eklendi.
Şirket faturaları tamamen ayrıldı çünkü property sistemine tekrar baktık hiç ellenmeden kalmıştı. Arayüz tarafı da değil de kod tarafı tekrar entegre oldu.

Bu geçen low budget repairde mi görmüştük T ye basınca rigidli objeleri düzeltiyordu aynısını dahil ediyorum. aslında hiç rotate etmeden taşımak mümkün ama işte mesele yere düşünce yerde başka şeyle çarpışınca devriliyor. İstatistik tarafına da bazı yeni veriler eklendi ama bu pallet cargo, towing trailer jobs, npc jobsla ilgili biraz daha veri gelecek. bunlar da birer Steam başarımına dönüşmek zorunda.
Daha önce belirttiğim sesleri aldım ekledim.
Dün gece kardeşimin müvekkilleri ile uğraşınca hiç uyuyamadım anasını satayım pc videosuna zaman kalmadı.

ayrıca libre ve kilogram ayrımı da gelecek. anaısnı satayım ne mili bitiyor ne şeyi mallıktan araç ağırlığını UI’da göstermemişim lan niye göstereyim dünya kadar şey görünüyor öğrensen ne olacak git kantarda ölç

Cargo spawn ederken minik bir ses ekliyorum. Yok ederken de success ekrandan önce tek tek minik bir sesle yok edecek. Rakiplerle ilgili başka bir uydurma mekanizma planım var başka şirket iisimlerini listelemekten değil bizimle benzer yerlerde spawn olacak bir şey.

4 Beğeni

https://x.com/i/status/2085117036338762095

Kimin yolda nasıl gittiğinin kanıtı olmuş

1 Beğeni

https://x.com/gemitrafik/status/2085285821649653798

CDS’de mevsiminde tutulmayan palamutları illegal kargoya ekliyorum sdfdsfsf

Haftasonu yayında son şeylerden bahsedilir.
Önce pc videosunu yayınlayalım.

Editör işi de birikti. Çay bardağını düzeltmiştim ama aktarmadım. Biraz model kaşıntısı başladı ama geçiyor.
Bazı discorddan dmlerinden yazan yabancılar var pek bir şey gösteremiyoruz evet garip bir durum ama sebepleri var. UI ve Harita dışında başka şeylerden dolayı istemedim. Yoksa tonla yazılacak, gösterilecek şey oldu. Eskiden olsa zirzoplar iki tane özellik eklediklerinde kendilerini allah sanıyodu. Velet kandırmak kolay.

Bu clean dirty office tarafında yarım kalan bir mevzu var. Junk Trash bag toplama görevleri de kaldı mekanik var ama sistemle uyumlu değil. Buna el atıcam.

Daha önce biliyorsunız routes mantığını planlayıp kurmuştuk. Onu ilerlediğimiz seviyede açılıp kullanılacak şekilde diğer sistemlerimizle uyumlu şekilde entegre etmek gerek.

Publisher kararına haritadan sonra verilecek.

4 Beğeni

2 gündür ilgilenemedim diye kudurmaya başladım biz boşuna video antin kuntin boş işleri bırakmadık

Retarder nasıl bozulur? retarder yağı mı? hava basıncı mı? yok ebesinin *mı

1 Beğeni

biz böyle şeyler bilmeyiz

Sen şanzıman yağı da değiştirmemisindir
Diferansiyel yağı da duymamışsınızdır

Tanrım niye bu ets2cileri bu kadae cahil bıraktın

Neden neden neden

Kolpadan babam da yolda tır sürer basıyon gidiyo

biz düz yolda tır kaydırmayı biliriz,rahat adamlarız biz

Sizi bu bataklıktan kurtarıcaz

4 Beğeni

Yarıyo vallah

1 Beğeni

Yolda giderken lastiğimiz zarar görmesin, patlamasın diye SCS Belediyesi yolları pırıl pırıl yapıyor. Daha ne olsun!

1 Beğeni