KOS Adası videosu geliyor. Uçmaya devam etmek için grafiklere biraz ayar çekip reshade preset eklemek gerek. Gündüz kurtarmıyor. Büyük formata yaklaşırken böyle şeylere gerek yok tabii…
Fslabs A321-SL / TC-JTK(Görele) / Pink Cap Livery / LTFM-LOWG
Fslabs A321-SL için yapmış olduğum liverylerden biri.
Kışı erken getirdik. w/@SilentStealth
Sharklet ne ara geldi bu modele ya
Nasıl bir uçak A321? A319-20 'ye göre hantal olması lazım kalkışlarda.
NGXu için tüm THY livery’lerinin olduğu bir site var mı yoksa NGXu’daki THY filosu bu kadar mı sadece
737 NGXu - iniBuilds Forum burada falan vardır zaten kaliteli olanlar bunlar gerisini pek bilmiyorum
biz de msfs için beklemeye devam edelim
sabırrrr
liveryleri bulduğum için sevinsem miii yoksa buna mı üzülsem şaşırdım
@HasanOfke acaba zamanında simuş’a yaptığım örnek gibi parktan kısa zamanda 1-2 istek THY livery’si de çıkaramaz mıyız
p3d için ilgim şu an 0
simuş mevzusu da kaldı öyle msfsde öğrenince yaparız zaten uçaklar da hala çıkmadı
PMDG OC içinde sadece bir adet var ama böyle harici olarak forumlarda var.
Evet o da JZH olan, operasyon merkezinden indirmiştim ben de ama sonra dedim dışarıdan da ekleyebilir miyim acaba ve thy’nin de öyle livery’leri varmış meğer
Hobi olarak be böyle işte Thy’nin özel boyamalarını falan mesela. Denenir aslında simuşu yaparken bayağı tecrübe kazandım. En son sadece ptp yapma kısmını halledemem herhalde
@Ulanalp evet ancak 737 tipinde çok fazla special livery yok THY’de. Eskiden vardı.
Manchester United // TC-JFV
FC Barcelona // TC-JGY
FIBA Karakas // TC-JHF
Star Alliance // TC-JFH
Globally Yours // TC-JHL
100th Aircraft // TC-JGV
6000th Aircraft // TC-JVZ
200th Aircraft // TC-JYI
Mehmet Celbis in liverylerine bakın.Varsa onda vardır