Hayırlı yolculuklar
Teşekkürler.
Bu oyunu nasıl alcam yada indiricem
Bu simülatörlerin ayrı başlıklara ekran görüntüleri paylaşılmalı hangi görüntü nereden bilemiyoruz. Karıştığı için ayırmaya başlıcam.
Doğru fakat zaten az fotoğraf paylaşılıyor Eğer soran olursa cevaplanacaktır. Bence gerek yok ayırmaya. Veya başına yazalım?
Aynen bence paylaşan başına yazsın hangi simulatör olduğunu
@KaNUnCU hocam online mı uçuyorsun? Hangi platform? Muhaberatı nasıl geliştiririz? Ufak bilgiler, taktikler paylaşır mısın?
X-Plane 11
Istanbul - Salzburg
Çok güzel bir yaklaşma prosedürü ile inişimizi yaptık. O kadar zevkli bir yaklaşmaydı ki videosunu çekmek istedim. İyi seyirler.
X-Plane 11
Istanbul - Konya
@arbenozturk57 ile yaptığımız shared cockpit (tek uçakta iki pilot birlikte uçuş) uçuşundan görüntüler. X-Plane’de bunun gibi şeyler yapmak mümkün. Fazlasıyla zevkli bir uçuştu.
X-Plane 11
Son zamanlarda çektiğim bazı rastgele ekran görüntüleri ile sizleri baş başa bırakıyorum.
Şu son zamanlarda yeni açılan -yayınını da yaptığımız- üçüncü havalimanına da uçuş fırsatım oldu. Açıkçası havalimanını simülatöre ekleyen ekibin iyi iş çıkardığını söyliyebilirim.
Ekip olarak döndüğümüze göre bende buradayım
Ekran görüntüleriniz gayet güzel, kırımsız uçuşlar.
Listede Falcon BMS göremedim ama eklenir umarım.
Bu da benden gelsin.
Müşterek planlı uçuş
LTBA Pist 23 inişi.
Yeni Gönderi
LTAC - LTBA
Burayı boş bırakmayalım.
Yeni Gönderi
Yeni Gönderi
LTBA - LTAZ
(Sayın moderatörler. Eğer bu yaptığım gönderi düzenini hoş bulmuyorsanız Lütfen söyleyiniz. Hemen yapmayı keserim.)
Yeni Gönderi
LTBA - EDDF / Atatürk Havalimanı - Frankfurt Havalimanı
Yeni Gönderi
Yeni Gönderi
ETS2’de gittim o kadar. Birde uçakla gideyim dedim
‘‘Genova’’
Yeni Gönderi
Şu ana kadar çektiklerimin en iyisi diyebilirim.