Otobüslere özel Yeni Türkiye Haritası (1/1 ölçekli İnegöl-Bozüyük)

Şuan daha fazla yol eklenmiyor değilmi

Şu an Bursa-İnegöl hemen hemen sil baştan. Bursa otogar dibinde Demirtaş osb yapilacak. İnegöl otogar ve osb gibi ikisi de dip dibe. Ama otogara en fazla 10 company koyabiliyorum. Önce 27 adet koydum. Fps çakıldı. Çok yordu o company içi hesaplamalar sistemi. Sonra deneme yanilma 60 fps sabitlenene kadar aralarina mesafe koyup 10a düşürdüm. Hatta digerlerini silmedim fiziki olarak duruyor ama aktif degiller.

Bu esnada yan yollardan yakın köylere iş almak için, bazen de sırf girip çıkmak için (belki o köylere roleplay evleri yapilabilir garajlı) yollar çekilecek.

1.61 çiktiginda da surum guncellemesi yapip o surume gore fps calismasi yapilacak. Bazi yerler orta alti sistemlerde 40 fpslere dusuyormus. Oralar rahatlatilacak. Bunu neye gore yapacaksin derseniz (sonucta elimdeki 3070ti sistemde 4k+200 olcek 60 fps veriyor her yerde) gece ve yagmurlu havada test edicem. Bu kombinasyon oyunun en cok zorlandigi an, ışık hesaplamalari + yağmur yansimalari cok zorluyor. Orada birkac yer 52-60 dalgalaniyor, oralarda 60 fps demek orta alti sistemde en azindan gunduz 60 fps demek diye dusunuyorum. En azindan elimden gelen budur.

1 Beğeni

kral her konuda haklısın map yapmak kolay değil mesela tam diyorsun güzel oldu ama farketmeden NOT USE olanlardan koyuyosun o acele ile herşeyi yapıyosun sonra oyunda bakıyosun araba yolun altına düşüyo sıkıntılı oluyor başarılar haritayı bugün denedim çok güzel emeğine sağlık

1 Beğeni

Merbaha Bişey Hızlı Tren Almanya Değil
Türkiye YHT TCDD Mi

2 Beğeni

Normalde hem üstten hem 280 ile geçtiği için onu da oyuna mover objesi olarak birebir aktarmıyoruz artık Fatih :smiley: Ama logo kaplama yapılabilir mevcut trene ilerde.

1 Beğeni

Ooo baya iyi duruyor.

Farklı mod ekipleriyle çalışmayı düşündüm mü hiç?

Ara sıra yazışıyoruz, hayat ne getirir belli olmaz. Bu vesileyle scs’ye de buradan sesleneyim, ss’lerden bu haritanin etrafindan gececekleri goruluyor (domaniç virajlari) eger lazim olan yer varsa haritayi verebilirim. Gercek hayat karsilastirma videosundan bakarak birebirligi hakkinda fikir sahibi olabilir, en azindan kullanmasalar da fikir edinebilirler.

2 Beğeni

valla bende rx 580 var 20-35 fps alıyorum peki mape sadece dlc ile gelen tr yide ekleyebilirmisin harita büyür

Amd kartlara hakim değilim ama aynı grafik ayarlarıyla orijinal harita kaç fps veriyor o esnada?

Malesef ölçek farkından dolayı eklenemez, bu haritanın bir ucu Çin’e uzanır birleştirilirse :slight_smile:

1 Beğeni

1-2 fps fark ediyor (:

Yani o zaman normal :slight_smile: Ama Bursa-İnegöl arası sürdüysen bol bol fps almışsındır çünkü hem yollar eski dlc’lerden hem de özel model yok. Aslında özel modeller de çok farketmiyor. Denemek için Bursa otogara 100 tane özel model yığdım, fps düşmedi.

Yani son dlc’lerdeki görsel kalite fps’ye de eksi yansıyor bu deney sonucunda.

2 Beğeni

fena fena harita valla

2 Beğeni

kral bursa tarafından sonra nereyi planlıyorsun harita mükemmel

1 Beğeni

yolu bağlamadan farklı yere ışınlanmaya ne diyorsunuz. atıyorum antalya kaş sahil yolu. isteyen orada oynar isteyen burada. insanlara absürt gelirse gerek yok tabii ama merak ediyorum bir yandan.

1 Beğeni

ben okeyim ama bursa komple gelse çok güzel olur (:

1 Beğeni

Şehir içi özellikle 1:1 olunca gerçekçi yapılırsa paris 1:1 haritasındaki sorun oluyor. bakılan yöndeki objeler yüklenemiyor, yol kayboluyor ama içine düşmeden gidilebiliyor. Çaresi de yok. Bu şekilde Bozüyük’ten çok şey kırptım obje kaybolmaması için.

O yüzden harita konsepti otogar’dan otogara olarak devam edecek :slight_smile: artık yol üstünde ne varsa onlar da eklenecek.

1 Beğeni

yani harita otogarların olduğu yerlere büyüyecek

Tabii en başından beri öyle.

pek hocam şuan haritayla uğraşıyormusunuz