Öncelikle ellerine sağlık sevindim. O bölge reelde de keşmekeş… Güncel hali ve otobüslerin izlediği rotaları, yeni yapacağın bölgelerin google maps harici görüntülerine ulaşman açısından kendi youtube kanalımın linkini bırakayım. Yola gittiğim zamanlarda videolar çekip yüklüyorum. Kanalda bu yollar da var Ankara-Altınova arası gece ve gündüz 2 yolculuk yapmıştım videoları mevcut. Gündüz Genç Ömür’e de uğramıştık. Şu anda otobüsler ilk fotoğraftaki Düzce Güven gibi yanaşıyor. Ben şahsen hiç kırmızı okla işaretlediğin bölgede otobüse denk gelmedim. Büyük ihtimalle geçici kullandılar. Bu arada Eskişehir yönünden gelen araçlar için karşıya geçmeyi sağlayan bir alt tünel var. Muhtemelen biliyor ve yapmışsındır ama görememiş veya hatrından kaçmışsa diye söyleyeyim dedim. ![]()
Alt geçidi tabii ki yaptım kaçmaz. Ama şöyle talihsiz bir durum var, Bozüyük otogar ile Genç ömür tesisi arası birkaç km
Yine de mecbur yapıldı.
İnegöl-Bozüyük arası kesintisiz videon varsa gameplay videosu ile ikisini bu fotoğraflardaki aynı mantıkla altlı üstlü koyup eş zamanlı yayınlamak isterim. (senin videodaki aynı otobüsü ve açıyı da oyunda ayarlarım) youtube linki varsa o da olur, indirip editlerim, senin kanalın logosunu koyarız alta, Gerçek hayat Vs. Gameplay karşılaştırması olur. Birebirliği gözükmüş olur hem.
Buldum galiba: https://youtu.be/J023tyVSMQA?t=2213
37:00’den sonraki 8 adet viraj, 4 km boyunca ve yolu ayıran 20 metre duvarla, yoldaki dever açılarıyla tr’de tek olabilir ![]()
ahh tam bozüyük otogara gelince önceki kavşaktan geri dönüp tersteki ömür tesislere girmiş tüh. (niye öyle bişey yaptıysa) sonrası da kesilmiş.
Ah be bilemedim ki hiç yarın bir gün böyle bi projede kullanılacak video bileydim ona göre çekerdim
şans işte, videoda kırpılmış hiçbir bölüm yok çektiğim her şeyi yayınladım ama bazen elim yoruldukça, ikram oldukça veya çevirme oldukça kesmek durumunda kaldım. Bi taraftan şarj bi taraftan ısınma ve depolama problemi de oluyor 4K çekince. Ama eğer uydurabilirsen istediğin gibi indir editle kullan böyle güzel bi projede videomun kullanılması rahatsızlık değil keyif verir. İstediğin gibi kullanabilirsin benlik sorun yok. Eğer oluyorsa ne âlâ.
ara sıra bu konseptte kanallara bakındım, açık ara en uzun süre kesmeden yayınlayan sensin yine. kullanılabilir yani.
Gerçek hayatta sinir eden dişli asfalt bakalım oyunda nasıl hissettirecek.
bu mantıkla melodili yol yapılabilir ![]()
Zihni sinir projesi gibi uğraştırır ama Türk’e imkansız de ve otur izle ![]()
Mapcilerden beklediğim yeniliklerden. İlk sende denk geldim eline sağlık. Bence gerçekçilik açısından çok iyi.
Kilit parke taşlı yollara da uygulanabilir. Bazen sırf bu yüzden Fernbus’a girmişliğim oluyordu onu da bozdular, yolun ortasında doku birden gidiyordu en son ne durumda bilmiyorum.
Aslında çok üzücü, modcuların bunlarla uğraşmaması, default gelen şeyler olması lazım ama işte.
Merhaba bişey 160 geldi
Türkiye haritası free indir hata mi
Merhaba Fatih. 1.59 ve 1.60 için aynı anda çıkacak.
Önceki versiyonlardan hata alıyorsan normal, yedeklemediğim için güncelleyemiyorum, 1.58’i boş geçmiş olacak. Free versiyonu soruyorsan ücretsiz olacak.
Kral bence bu mod gerçekten beklemeye değer olacağını ümit ediyorum. Pek yakında bazı modçular otobüs çıkarmaya da başlarlar. O zaman işler değişir.
eline emeğine sağlık süper ilerliyor detaylar vs sürmeyi bekliyoruz…
map çıktımı
2 hafta içinde çıkar, buradan duyururum.
Mapte nereler var harita varmı gösterebileceğin