Otobüslere özel Yeni Türkiye Haritası (1/1 ölçekli İnegöl-Bozüyük)

valla istersen ets 40 çıksın bu işten vazgeçme bence ben bu zamana kadar sayılı harita gördüm kendi memleketimi hissettiren ve oynatan az haritaya rast geldim. emeğine sağlık şimdiden kral. seviliyorsun.

4 Beğeni

Fotoğraflar gerçekten duygulandırdı çünkü buralarda hep bi yaşanmışlığım war keşke gemlik orhangazi de gelse devlet yolu hattı . Ayrıca uğraşmanı da tebrik ederim gayet güzel çalışma.

2 Beğeni

Bu adam çok doğru söylemiş.

2 Beğeni

Bak ben erzurumluyum mesela o yolda giderken virajları mesela bu kat kat dağ yeri vesaire yapmış dedim sanki erzuruma gidiyorum. Yorum sadece benim değil herkesin görüşü. Kıymetli yorumun için ayrıca teşekkür ederim.

Evet çünkü yükseklik de 1’e 1 yansıtılıyor. Bozüyük mezitler geçidi İnegöl rampasından çok daha fazla virajlı. 500 metre rakımdan 920 metre rakıma çıkılacak. Ama bu 50 km’ye yayıldığı için yokuş çok hissedilmiyor. Yine de İnegöl’e dönüşte 40 km boyunca retarder’la inmek çok büyük keyif. 1:1’in en güzel taraflarından biri de retarder’ı doya doya kullanmak.

Tabii ağır tırla Bozüyük’e gitmek çok yorucu olabilir ortalama 60 ile 2 saatte gidilir herhalde. Otobüsle 45 dakika 1 saat arası.

2 Beğeni

sözün özü şu hıcam ben haritanı gayet beğendim ve kendimi sanki erzincan refahiye yoluna vermiş gibi hissettim. o yüzden çalışmalarını zevk ile takip ediyorum. logo ile alakalı her türlü yardıma hazırım. Bilmiş ol kal sağlıcakla

2 Beğeni

Teşekkürler aklımda.

1 Beğeni

ne zaman cıkacak map

birkaç hafta içinde hem 1.59’a hem 1.60’a çıkartmaya çalışacağım.

1 Beğeni

hocam sadece senden tek bir istediğim var eğer yapabilirsen memnun olurum böyle dinlenme tesisi vs olursa yol daha tatlı olur. gene de merakla bekliyorum.

Girilemeyenler bile (büyük araçla) yapılıyor. Bursa İnegöl arası tek bir dinlenme tesisi yok, akaryakıt da 1 tane var (otoban) ama insanlar buna inanmıyor :slight_smile: Neyse ki yeni hatta 17 akaryakıt istasyonu, 10’a yakın da tır park yeri var.

8 Beğeni

akkoyun denk gelmiyor mu hocam

Geliyor, bir yukarda resmi mevcut.

1 Beğeni

Merbaha Bişey Çıkış indir mi 1.59-1.60

1 Beğeni

İkisi birden aynı anda inşallah.

peki 3 sorum var darlamak gibi olmasın ama ne kadar süresi kaldı 2.si daha nereler gelecek 3.sü ara yollar veya ana yoldan sapıp toprak yol gibi yerlerden gidebileceğimiz yollar olacak mı?

1 Beğeni

1- Birkaç haftası kaldı.
2- Bursa-İnegöl rework sırada.
3- Şimdilik toprak birkaç yol var, kavşaklardan çıkınca ama ileride artabilir. Belki de sadece buna yoğunlaşılır belli olmaz.

2 Beğeni

Mezitler geçidinin ve rampanın tam ortasında, efsane virajların başlangıcında Mezitler Mahallesi girişi.

7 Beğeni

Belki ssini yollamışsındır görmemiş olabilirim ama Genç Ömür d.t. eklendimi haritaya? Çoğu otobüs orada mola veriyor malum.

1 Beğeni

Ömür’ün bir gerisindeki ikbal avm bile yapıldı, asset’ler de hazır. o bölge tam bir keşmekeş, yolun karşısı da öyle. Sen belki bilirsin ben otobüsle ömür dinlenme tesisi ile İkbalin arasında, arkada kalan bir yere otobüsün yanaştığını hatırlıyorum gerçek seyahatte molada. Artık o kısım kullanılmıyor mu yoksa geçici olarak mı kullanılmıştı? Yol üstündeki Ömür küçük kaldığı için oraya mı taşındı yoksa?

Kırmızı okla gösterdiğim yere yanaştığımızı hatırlıyorum, yolun altından geçip sonra geri çıktık hem de kaç kere (yıl 2008-9du)

6 Beğeni