Teşekkür ederim ama o kadar uğraşmana gerek yok. Allah razı olsun elinden geleni yaptın. 1.55’e çekince olacaktır muhtemelen. Sonuçta burada 1.55’te olup oynayanlar var diye düşünüyorum.
Attım özelden.
Hala oyunun 1.54 sürümünde kalan bende haritayı kurmayı denedim ve 22sercan yaşadığı sorunun sebebini buldum. Yeni profil kurulumunda modu aktif edip ‘‘Varsayılan Harita:Avrupa’’ şeklinde bırakılınca attığı ekran görüntüsündeki gibi haritada karmaşa oluyor.
Ancak varsayılan haritayı öğretici videodaki gibi moda göre değiştirince, asıl sorun ekran görüntüsündeki gibi, muhtemelen bunun çözümü 1.55 sürümüne geçiş
1.54’te oynayan çok kişi varsa sürümü düşürüp fixleyebilirim arkadaşlar.
edit: 1.54’ü indirip denedim, olmuyor arkadaşlar, yani zipsiz, saf harita dosyasını editor’de aç dediğimde hata veriyor. yabancı forumlarda da bunun mümkün olmadığı, oyunun downgrade değil upgrade mantığıyla çalıştığı yazıyor. Aslında uzun süre 1.54’te çizdim ama sonra ne olur ne olmaz diye 1.55’e geçince de 1.54 defteri kapanmış olmuş.
merhaba hocam projeniz güzel duruyor bandırma ve gönene getirebilirseniz mutlu olurum
Karacabey’den aşağı inerim büyük ihtimalle ama Çanakkale’ye karar verirsem Bandırma olur zaten. Gönen zor, ters kalıyor.
Merhaba bişey harita izmir manisa ve balikesir mi
Karacabey olursa en azından otogar kısmı güzel olur
Yok o taraflar değil.
Olacak büyük ihtimalle, çünkü paralı çevre yolunun Karacabey’de çıkışı var. Ama haritada batıya gidersem insanlar bir ucundan bir ucuna 2 saat yol gidip hala Bursa’dan çıkamamış olacaklar O yüzden önce doğu.