Oklahoma DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

Ukrainian ve Argentine’dan sonra en ucuz bize satıyorlar

Bu kadar koptum bende malesef, yoksa çıktığı gibi alır atar hesaba oynardım önceden.

Bu arada fiyat harbi çok fazla, Steam’de kurun 10 lira olduğunu biliyordum. Demek gizliden gizliye 20 - 25 arasına çıkmış :smiley:

Halen daha kur diyorsunuz, ekonomisi sevilmiş fakfakir bir ülke yolunda hızla ilerliyoruz ayrıca fiyat uygun, 2 dürüm parası, hatta 2 dürüm daha pahalı, beğenmeyen ülkeyi terk etsin burada seviş var.

erkek erkeğe mi kardeş

DLC hakkında ilk görüşlerim gayet iyi. Bir Texas zevki vermese de Missouri’ye kadar Texas düzeyinde bir eyalet görebileceğimizi zannetmiyorum. Yollar olması gerektiği gibi, eyalet çok düz olsa bile yollara rengini veren yol kenarındaki evler, dükkanlar ve bunun gibi küçük detaylar çok güzel yapılmış. Aynı zamanda ATS sonunda ücretli yollara sahip. Fabrikalar ise çok güzel tasarlanmış, eyaletin belki de en sevdiğim yanı bu oldu. Daha gezip görülecek çok yolu, çok şehri var ama SCS 2018’nin sonundan beri yüksek olan kalitesini her geçen gün daha da arttırmaya devam ediyor.

Oklahoma Yelco

Yelco Okul Otobüsü Fabrikası, Tulsa, Oklahoma :us:

7 Beğeni

7 Beğeni

Uzaklarda bir Western Star 57X görüyorum :smiley:

1 Beğeni

En ucuz satılan ülkenin fiyatıyla arada 5₺ fark da yok yani. Yapacak bir şey yok gerçekler adamı g**ünden bıçaklar :joy:

Şöyle anlatayım daha iyi anlaşılsın;

:tr:
6.08€ → 180 TL

:cn:

6.85€ → 54 Çin Yuanı

Çin Yuanı fiyatı Euro olarak bizden daha pahalı iken Euro kuru orada daha düşük olduğu için Çin Yuanı fiyatı TL fiyatının yaklaşık 1/3’üne denk geliyor. Büyük sorun EURO VE DOLAR KURU.

(1 dolar =7,86 Çin Yuanı)

Dur hele bu 2. Gün. 4. Gün olursa torrente düşer. Zaten bu fiyattan sonra korsanla oynamak mübahtır.

1 Beğeni

boşuna uzatmayın diğer dlc’lere de zam gelebilir onlara gelmeden hangisi lazımsa alın. büyük oyunlara tekrar zam yaptılar. simülasyon oyunlarına bir tur daha gelecek. sonbahar aylarında aynı fiyatları bulamayabiliriz. alacak olan gerçekten alsın. 180 tl artık yeni map dlc fiyatıdır bunun 200’ün üstüne çıkmama garantisi bile yok. west balkans o dönem kurun halini düşünürsek korkutuyor.

6 Beğeni

Bir de Heart of Russia DLC meselesi var. Normal zamanında çıkmış olsaydı daha düşük kurdan alacaktık. Şimdi kur arttı, daha da artıyor daha fazla fiyata çıkmış olacak. Eğer çıkarsa tabii.

3 Beğeni

Dlc’yi alın hal-i hazırdaki etikinliğe katılın eğer iyi/nadide bir ödül çıkarsa pazarda satar dlc ücretinin hiç değilse bir kısmını telafi edersiniz.
Mesela bana Ats’de bir etkinlik ödülü olarak Abd bayraklı ekskavötör vermişlerdi.
Galiba hala pazardaki en pahalı Ats envanteri olarak satılıyor
Ben de onu zamanında satmıştım harita dlc’si almıştım

Nadir ödüllerin rengi pazarda ETS 2 / ATS için mavi yada mordur. Steamdbden bakıldığında steam veritabanında bu etkinlik için nadir ödül yok.

Yarın akşam w900 öncesi çekiliş yapıcam hasret giderek

4 Beğeni

indirim genelde saat kaçta bitiyo 10 ağustosta

8 diye hatırlıyorum.

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ancak idabel yakınlarında çok güzel ve uzun bir gizli yol var.

14 Beğeni
1 Beğeni