Oklahoma DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

Czech & Slovak Direct Showcase 2022 youtube canlı yayınında Oklahoma DLC duyuruldu…

5 Beğeni

‘‘Ima’’, kod adlı DLC…
https://steamdb.info/app/2209650/

NOT: Sanırım, West Balkans ile aynı tarihlerde yayınlanacağını düşünüyorum. Ne de olsa, çok küçük ve ayrıca Amerikan tarafında paket halinde bir DLC şuan için düşünmüyorlar. Yazın Kansas, sene sonu Nebraska olabilir. :thinking:

7 Beğeni

Bunun için de beklemesek bari bi 6 ay.Artik dogu eyaletlerine geciliyor yavastan. Toplu eyalet paketleri(Midwest gibi)gorsek daha iyi olur 1 yil bekleyelim o zaman onemli degil.
Teksasın yüzölçümüne dayanarak 5-6 eyalet birden yapilabilir bundan sonra. Zaten bazı eyaletlerde çok fazla landmark yok batidakilre nazaran(Nebraska,Kansas,Missouri vb). Olusturulacak sehir kasaba sayisi az bunlarda.Gerisi de düz interstate,us yada eyalet yollari oluyor.
Şahsen isteğim önce Oklahoma,Lousiana,Alabama ve en son Florida eyaletlerini once cikarip daha sonra Midwest ve dogu eyaletleriyle beraber noktayi koymalı SCS.Oyun bayatlıyor yoksa ETS 2 de oldugu gibi.Alt yapisi belli oyunun yenilik olmadikca SCS kendini zora sokuyor haritadan baska.

https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-oklahoma-dlcsi-ortaya-cikti/

ats-oklahoma_616x353

3 Beğeni

Fırında Balkanlar yokmu :smiley:

1 Beğeni
2 Beğeni

Arkansas, Tennessee ve Carolina’lar da geldiğinde Interstate 40 otoyolu tamamlanacak ve coast to coast anlamında güzel bir rota bitmiş olacak. Oklahoma da bu yolun bir bölümünü barındırıyor tabi ki.

inets40

2 Beğeni

Ayrıca Güney Kaliforniya, Arizona ve New Mexico’nun da yenileneceğini unutmayalım. Bazı eyaletleri rework edileceğini söylemişlerdi.

1 Beğeni

school bus üretim fabrikası fikri güzel

4 Beğeni

maşallah gene endüstri gene endüstri doğu kıyısına kadar görmediğimiz mevzu kalmayacak.
başka bir yer var mı bunları sokacak? yok. keşke daha iyi yönetilse…

2 Beğeni
1 Beğeni

Nedense SCSnin bundan sonra çıkarıcağı Oklahoma gibi ülkenin ortasındaki düz eyaletler kalite olarak beklenenden fazlasını verecekmiş gibime geliyor.
Teksastan fazlasıyla memnun kaldım mesela beklemediğim bazı şeyleri de dlcye eklemişler eski çalışmalarının üstüne koymuşlar. Oklahoma takiben Kansas ve diğerleri coğrafi olarak düzlükler içerdikleri için yol içeriklerinde bizi kalite bekliyor.
Mesela Montana DLCsinde dağ bayır çok ama umduğumu bulamadım. Teksasta umduğumdan iyi çıktı.
Louisiana eyaletine gerçekte gittim ve Teksasın doğusu Beaumont civarı aynı o bölgeye benziyor iyi benzetmişler. Su depo kuleleri , bataklık yakınıdaki bitki örtüsü vs.
Yani yol kalitesi, dinlenme alanlarındaki detaylar, kasaba detayları bence eski dlclere göre daha da çok olacak.

5 Beğeni
3 Beğeni

Ne kaa güzel,ne kaa güzel.

Oklahoma Mikrosite Yayımlandı

4 Beğeni

DLC kapağında bu resim olacak.(Bir araç ile beraber.)

3 Beğeni

Evet Bu Doğru DLC Kapak Fotoğrafı Bu Olacak Ancak Hangi Kamyon Olacak Bilinmiyor Tabi Ama Bir Tahminim Var Tabi

The New Freightliner Cascadia Trucks
İnternational LT
Yeni Volvo Vnl
Western Star Trucks 5700Xe

Olabilir;

2 Beğeni

Oyuna gelen araçların sırası ile oyuna gelen haritaların kapaklarındaki tırlar doğru orantılı idi Montana işi bozdu gerçi ama en eskiden yeniye gidersek texas dan sonra çıkan haritanın kapağında cascadia olması lazım

Kapak resmini begendim.SCS reklami,parlatma isini iyi yapiyor.