texastan pahalı olması çok saçma. Bunu alacanıza texsası alın , texas varsa bir şey almayın balkanlar dlcsi çıkınca alırsınız.
bütün dlc ler varsa bunu alın daha ucuz
ats alcamda fazla para yok Southwest Bundle kurtarıyorda oda iş görürmü ilerde dlcleri fulleyecem
Kurun farkındayım ama kuru göz önünde bulundurmadan önce Texas’ta olmayıp bunda olan ne var ki daha fazla pahalı. 120 civarı olsa eyvallah ama 180 çok pahalı.
O zaman Texas’ın Türkiye fiyatı 7 Euro’ymuş, şimdi Oklahoma’nın Türkiye fiyatı 6 Euro, Texas’ta çok şehir var ama Texas’ı o zaman ha 9 Euro’ya satmış olsunlar ha 7 Euro’ya ne fark eder. Sıkıntının TL’de olduğu aşikar
Dediğin doğru olabilir ama kur farkı çok fazla oldu yani . Artık bu duruma alışacağız yani yapacak bir şey yok bundan sonra böyle .
o zaman west balkan 180tl hayırlı olsun diyelim
Arkadaşlar oyunun Oklahoma oynanış videosuna baktım oyun motoru sorunlu anlık takılma var farkettim şimdide yeni oyun motoru ne getirecek herşeyi güzelmi yapacak herşey aynı olacak aşırı pahalı 180 tl scs böyle gidişle batacak böyle harita fiyatı olmaz
West balkan minimum 250TL
250 bekliyorum o zamanki kura göre ,çok artmazsa o da
West Balkans’ı 270 TL bekleyin sonra üzülürsünüz benden söylemesi
bi oyun zevkimiz vardı onuda elimizden aldılar bu hale gelmemize sebep olanlara sonsuz teşekkürler
Bu duruma gelmemize sebep olan vatan hainlerine hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum. Oy veren koyunlar da dahil.
Valla West balkansa herturlu veririm de, küçücük eyalete 180 TL , scs nin suçu olan bir durum yok yakıta her gün zam gelen bir ülke de birşeyin sabit kalmasını bekleyemezsiniz. Oklahoma’yı ileride alacağım sanırım, balkanlardaki gibi al benisi olan bir bölge de değil zaten. Keza zaten ATS yüklü bile değil artık pc de
Dedim ben Balkanlar çıkana kadar zam gelecek diye meğerse Oklahoma’ya kısmetmiş. Tamda iki oyundaki dlc’leri topladım artık indirim beklemeden çıktığı gibi alırım dediğim zamana denk geldi.
7 Euro … Ne yapsınlar bedava mı versinler. Bu arada 180 TLye ne alabiliyoruz başka? Dışarda bir menü fiyatı…yılda kaç harita satın alıyoruz ?? En fazla 2 desen koskoca 1 yılda 400 TL veremeyeceksek oyun oynamayalım…SCS’ye 1 yılda 400 TL verdik diye SCS’yi mi satın aldık ?
Bende bundan sonra kesin zam gelir dedim ETS 2 DLC lerini toplamıştım diye ATS DLC lerini de topladım şimdi hepsi indirime girmiş.
Bu çok yanıltır. Kur miktarına bakmak daha doğru olur. Sonuçta kur değeri ile çarpılıyor.