Oklohoma dlc’si bu kadar yolmu ya bu ne böyle bende dolu bir harita olacak zannediyordum yollar az bir kaç yol olurdu gene eksik yollu oklohoma dlc merakla bekledim azcık yol en azından yolların dolu olduğu DLC bekledim beklediğime deymedi gibi
Var olmayan yol mu yapsınlar ? Eyalet küçük.
Yol az olması sebebiyle çok uygun bir fiyata satacaklarını düşünüyorum.
Wyoming’i kaça sattılarsa gene aynı fiyata satarlar, sonuçta aynı sayıda şehir var çok da “daha az fiyata satalım” durumlarına gireceklerini sanmam. Ben gene her zamanki gibi 89 TL bekliyorum o yüzden.
Dalhart ve Lamar şehirleri arasındaki bağlantı yolunu yapmamışlar
Hadi şimdiden alacaklara iyi oyunlar diliyorum, güzel bir harita yapmışlar gene…
Texas’ı almadan Oklahoma’yı almak sizce mantıklı mı?
O yolun olmaması garip olmuş belki grafikte sıkıntı vardır belki de cidden öyledir belki de sonradan ekleyeceklerdir bilemem. O yol hariç rastgele hiçbir yere gitmeyen yollar dışında bulabildiğim düzgün tek yol Enid’den Oklahoma City ile Clinton arası bir yere giden Highway 81 ama dürüst olmak gerekirse Interstate 35’e çok yakın olduğu için bir bölünmüş yol olmasına rağmen eklenmesi çok mantıklı değil. Benim için Interstate 35, Interstate 40 ve Interstate 44’ün olması yeterli zaten. Daha fazla yol istersem de Oklahoma City ve Tulsa etrafında numarası yüzden büyük olan Interstate’lerin gelmesini isterim. Ama yol haritasından çehirlerin çevresindeki Interstate’lerin hepsinin olmadığı belli olsa da Tulsa ve Oklahoma City gayet büyük yapılmış gibi gözüküyor o yüzden kötü olduklarını zannetmiyorum. 1 Ağustos’ta göreceğiz bakalım DLC ne kadar iyimiş kötüymüş diye.
Ben olsam Oklahoma diğer DLC’ler ile aynı fiyata çıkarsa şayet 45 TL daha biriktirip Texas’ı alırdım. Oklahoma’nın 3 katı şehir ve bir o kadar katı yol sadece 1.5 katı fiyatına
O yola oyun içi haritadan bakmak lazım. Görsele koymayı unutmuş olabilirler. Ya da Kansas ile birlikte eklenebilir. Oklahoma sınırına varmadan önce Kansas’a bağlantı yolu kavşağı var.
Helal be 8 ayda ceviz kadar eyalet !
doğru hocam, aradaki fiyat farkı çok olsa dahi texas’a değecek bir fark.
Harita bana gayet dolu gibi gözüktü, bence tek eksik şey Oklahoma City’nin çevresinde de bir ring-road olsa güzel olurdu. Tulsa’da I-244 ve I-44 bir ring-road yaratıyor, Oklahoma City’de de I-44 hiç kesilmeden devam ettirilseydi güzel olabilirdi.
Onun dışında OK-351 olup Tulsa’dan dümdüz Interstate 40’a çıkılabilse güzel olurdu ama onun yerine US-69’u devam ettirmişler. Başka da en fazla Enid’den aşağı en azında I-40’a kadar US-81 yapılsaydı veya Clinton’da Route 66 Museum’un önünden geçen yol şehrin doğusunda da I-40’a bölünmüş yol olarak bağlansaydı denilebilir ama saydığım yol sayıları karmaşasından anlaşılacağı ya da anlaşılamayacağı üzere çok da gerek yok.
Belki bir Texas değil ama Texas’taki gibi o niye yok bu niye yoku çok hissettirmeyen bir harita olmuş
Aynen iyi oldu düzelmesi
arkadaşlar ben american truck simulator oklahoma dlc’sindeki gameplay videosuna bakıyorum ama oyunda bir sürü takılma donma görünce dedim bu nasıl dlc böyle dedim hiç ilgilenmemişler harita dlc’siyle artık galiba rahat american truck simulator oynama devri bitiyor mega dev harita olursa oyun takıla takıla oynanır hale gelicek scs software görmüyormu artık oyunun harita yükleme formatı değişmesi lazım işlemciyi zorlayan hali var harita dlc’lerinin bu kadar deyiceğim arkadaşlar
örnek video