Oklahoma DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

7 Beğeni

Uzaklarda bir Western Star 57X görüyorum :smiley:

1 Beğeni

Bu gönderi topluluk tarafından bildirildi ve geçici olarak gizlendi.

En ucuz satılan ülkenin fiyatıyla arada 5₺ fark da yok yani. Yapacak bir şey yok gerçekler adamı g**ünden bıçaklar :joy:

Şöyle anlatayım daha iyi anlaşılsın;

:tr:
6.08€ → 180 TL


:cn:

6.85€ → 54 Çin Yuanı

Çin Yuanı fiyatı Euro olarak bizden daha pahalı iken Euro kuru orada daha düşük olduğu için Çin Yuanı fiyatı TL fiyatının yaklaşık 1/3’üne denk geliyor. Büyük sorun EURO VE DOLAR KURU.

(1 dolar =7,86 Çin Yuanı)

Dur hele bu 2. Gün. 4. Gün olursa torrente düşer. Zaten bu fiyattan sonra korsanla oynamak mübahtır.

1 Beğeni

boşuna uzatmayın diğer dlc’lere de zam gelebilir onlara gelmeden hangisi lazımsa alın. büyük oyunlara tekrar zam yaptılar. simülasyon oyunlarına bir tur daha gelecek. sonbahar aylarında aynı fiyatları bulamayabiliriz. alacak olan gerçekten alsın. 180 tl artık yeni map dlc fiyatıdır bunun 200’ün üstüne çıkmama garantisi bile yok. west balkans o dönem kurun halini düşünürsek korkutuyor.

6 Beğeni

Bir de Heart of Russia DLC meselesi var. Normal zamanında çıkmış olsaydı daha düşük kurdan alacaktık. Şimdi kur arttı, daha da artıyor daha fazla fiyata çıkmış olacak. Eğer çıkarsa tabii.

3 Beğeni

Dlc’yi alın hal-i hazırdaki etikinliğe katılın eğer iyi/nadide bir ödül çıkarsa pazarda satar dlc ücretinin hiç değilse bir kısmını telafi edersiniz.
Mesela bana Ats’de bir etkinlik ödülü olarak Abd bayraklı ekskavötör vermişlerdi.
Galiba hala pazardaki en pahalı Ats envanteri olarak satılıyor
Ben de onu zamanında satmıştım harita dlc’si almıştım

Nadir ödüllerin rengi pazarda ETS 2 / ATS için mavi yada mordur. Steamdbden bakıldığında steam veritabanında bu etkinlik için nadir ödül yok.

Yarın akşam w900 öncesi çekiliş yapıcam hasret giderek

4 Beğeni

indirim genelde saat kaçta bitiyo 10 ağustosta

8 diye hatırlıyorum.

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ancak idabel yakınlarında çok güzel ve uzun bir gizli yol var.


14 Beğeni
1 Beğeni

şu bundle’la beraber 162 ye düşüyor alsam mı almasam mı bilemedim, alanların yorumları nedir acaba alınır mı değer mi sizce?

Güzel dlc alınır.Artık çıkan her harita alınır yani kaliteyi çok yüselttiler.Ama maddi olarak seçim yapmak zorundaysanız yine de bu dlc alınır ,montanadan teksasa kadar güzel bir rota oluşuyor.

1 Beğeni

Yok hocam dlc lerim ful zaten tek eksik oklohoma o zaman alıyım ben nolur nolmaz

1 Beğeni

Şuan sizce dlcyi almak mantıklı mı? Kur güncellenir diye alasimda var ama belki Ocak-subat gibi indirime giredebilir diye tahmin ediyorum. Sizce ne olur? (diğer tüm dlcler var) kur artacak diye indirim bekleyemez olduk

ats çok oynayan biriyseniz siz bilirsiniz tabi ama almayı gerektiricek hiçbir esprisi yok bu dlc’nin bana göre, zaman geçtikçe de indirime girer merak etmeyin çokta büyük bir bölge değil zaten. Ben ilk çıktığında almıştım bir kere oynadım o günden sonra oyuna girmedim bile…