My Winter Car - Ana Konu

My Winter Car, Amistech Games tarafından geliştirilmekte olan My Summer Car’ın devamı niteliğindedir. Oyunun hikayesi My Summer Car’dan devam edecek ve 2000 yılından bir süre önce geçecek.

Hikaye konusu


ToplessGun, My Winter Car’ın bir “Baba Simülatörü” olduğundan bahsederken oyuncunun My Summer car’da sahip olduğu “özgürlüğe” artık sahip olmayacağını belirtti. Bu, Suski’nin bir çocuk doğurduğu ve ikisine de bakmak bizim (oyuncunun) sorumluluğunda olduğu anlamına gelir. Oyun 2000 yılından önce kurulduğu için çocuk 0 ile 4 yaş arasında olacaktır.

Özellikler


Oyun hakkında pek bir şey bilinmiyor ve bazıları değişebilir, ancak onaylanan özellikler şunlardır:

  • Pencere buz çözme ve buz kazıma mekaniği.

  • Buz yolları ve pisti olan donmuş göl ve büyük olasılıkla rallinin dönüşü. (Teyit edilmemiş olsa da, daha ağır araçların buzun içinden düştüğü tehlikeli noktalar olabilir.)

  • Yeniden yazılmış araba inşa sistemi, şimdi daha akıcı ve aynı parçanın birden fazla parçasını satın alma yeteneği ile. (Daha iyi performans için izin verir.)

  • Hikayenin kaydedilen ilerlemeyi temsil etmesi için MSC’nizi okuyan özellik.

  • Soğuktan ölme yeteneği de dahil olmak üzere soğuk ve sıcak sistem. Oyuncunun bir cıva termometresi olacak ve Teletext hizmetinden sıcaklığı okuyabilecek.

  • Ford satış sonrası direksiyon.

  • Kar topu yapma ve fırlatma yeteneği.

  • Giysileri hafif, ağır ve hiçbiri arasında değiştirme yeteneği.

  • Henüz açıklanmayan yeni (isteğe bağlı) bir ana iş. Bir otobüs şoförlüğü işi için bir olasılık var, ancak Topless uygun olup olmayacağını bilmiyor.

  • Oyundaki döngü ayı Ocak veya Aralık olacaktır.

  • Artık mevcut evde yaşamayacağız.

  • Katalog parçalarının çoğu değişecek. Bazıları tutulacak, onaylanan parçalardan biri de Spor Yarış Direksiyonu.

  • Daha fazla tutuş sağlamak için kum torbaları eklenebilir.

  • Yeni otoyol araçları! (Ve 80 km/s hız sınırı düşürüldü.)

  • Permadeath(Kalıcı ölüm) modu. (Tıpkı MSC’de olduğu gibi.)

Arabalar


Proje arabasının önizleme videosunda, 1973-1979 Ford Taunus TC’yi temel alan bir Corris Rivett, çamurluk şeklinden dolayı büyük olasılıkla 1970-1975 TC1 olduğu onaylandı. Oyunun son versiyonunda, oyuncu proje arabasını sadece şasi ve birkaç rastgele parça ile satın alacak, geri kalanını çeşitli kaynaklardan almak zorunda kalacak (Topless’a göre, tüm parçaları makul durumda almak bir acı olacaktır. ). Satsuma’dan farklı olarak, içinde bir ısıtıcı var ve rastgele bir plakaya sahip olacak. Ayrıca ısıtmalı bir arka cama sahip olacaktır.

Oyuncu karakterin sahip olduğu ve oyunun başından itibaren kullanılabilecek bir günlük sürücü arabası olacak. 1980’lerin FWD Avrupa 5 kapılı hatchback’i “sıkıcı” olacak. Üzerinde temel bakım (yağ değişimi, soğutma suyu vb. ama önemli bir şey yok) yapmak mümkün olabilir. Aracın tam modeli henüz açıklanmadı ancak büyük ihtimalle dizel olacak, isterseniz biraz daha gelişmiş bir Hayosiko olarak düşünebilirsiniz.

Jonnez ES büyük olasılıkla MWC’de geri dönecek, ancak bu henüz %100 doğrulanmadı.

Gifu ve Kekmet, MWC’de geri dönecek.

Ruscko’nun MWC’ye geri dönmeyeceği doğrulandı. Topless, “Oyuncu için yeni farklı araçları deneyimlemek her zaman daha eğlencelidir” diyor.

Ferndale ayrıca Leif’in sahip olduğu başka bir araba ile değiştirilmek üzere geri dönmeyecek.

Ev


Oyuncu, karakterin evinde yaşamak yerine kasabada yaşayacak. Tam olarak nerede olduğu bilinmiyor, ancak bir apartman olduğu teorize edildi. (Muhtemelen Jokke’nin yanındaki?)

Çıkış Tarihi

Henüz bir çıkış tarihi yayınlanmadı, ancak MSC’nin erken erişimden çıkmasından bir süre sonra piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Fiyat


Fiyat MSC (15€, 14,99$, MENA $7.99) ile aynı olacaktır. MWC’yi almadan önce MSC’ye sahip olan kişiler büyük olasılıkla indirim alacaklardır.

7 Beğeni

Sorbett talbot 1510 olacak.
image
Ve bazı teaserlar.
https://imgur.com/a/4ix9kF3

Yukardaki bilgilere ek olarak steam forumlarından aldığım bilgiler.
-Oyun hala mark birimini kullanacakmış.Euro değil.
Bunun anlamı 1999 öncesinde geçeceği.

-fleetariye artık işi bittikten sonra ödeme yapacağız.
Lastik değişiminde lastik sayısına göre ücret farkli olacak.Ayrıca kendisinden 1 haftaliğına ısıtmalı bir garaj kiralayabilecekmişiz.(Bunun bir sebebi var)

-Ferndale artık mscdeki fury gibi prop car olup kullanılamayacak.Fleetari bize yine 50li ve 60lı yıllara(80lere kadarda olabilirmiş) ait otomatik vitesli iki kapılı bir araba ödünç verecek.Şuanda hazır ne olduğu henüz belli değil.
(Amerikan muhtemel)

-Rivettin bagajına yedek lastik koyabileceğiz.Muaynede artık reflektörle birlikte ilkyardım kitide gerekecek.

-Gelelim esas kanser olaya.:smiley:Rivettin ekstradan bozulabilen bazı parçaları şunlarmış.
Termostat(farklı tipleri varmış muhtemelen harareti ve yeni eklenen kaloriferi etkiler)
Muhtemelen harareti önlemek için erken açılan yada belki boş termostat takabilirsiniz.Fakat bu sefer araç geç ısınacak ve kaloriferi etkileyecek.
Ve motor soğukken devirli kullanmak artık aşınmayı etkileyecek.Farklı visikotizelerde yağlar satışta olacak.Eminim kalın ve ince yağın yaratacağı etkiler olacaktır.
Fren ana merkezi bozulabilecek.Ve bence en kötüleri triger kayışı ve yağ pompası.Triger kopabilecek ve değişebilecek(satsuma zincirliydi).Yağ pompasıda aynı şekilde bozulabilir.Sonuçları bir düşünün.:smiley:

-Çalışacağımız ana iş hafta içi olacak.İsterseniz ekstra 2,3 saat mesaiye kalabilirsiniz.Haftada belli bir saatten az çalışırsanız kovulacaksınız.İkramiye ve bonus olmayacak sadece ilk işe girdiğinizde başta biraz az ücret alacaksınız,belli bir süre sonra tam ücrete kavuşacaksınız.İşsizseniz galiba duruma göre işsizlik ödeneği alabileceksiniz.
(İnglışi “unemployment benefits”)

-Pistonları motor arabadayken sökebileceksiniz.
Rivettin farklı trim levelleri olacak.Rastgele bir VIN
Numara sistemi olacak.Bu VINa bakıp aracın opsiyonlarını öğrenip restore edebileceksiniz.

-Artık perajarvide yaşayacağımızdan garajımız olmayacak.Ya evebeynlerimizin ısıtmalı garajında yada kiralık garajda aracı toplayacağız.

-Ucuzluk yaz lastiği kullanabilirsiniz.Ama polisler bunu çevirmede hoş karşılamayabilir.

-Satsuma ve ruscko olmayacak.Topleesgun satsumayı sorbetti almak için satma fikrinden bahsetmiş.Bir ihtimal bu mscnin alternatif bir sonu olabilir.(Suskiyle olan son ile birlikte)

-rivetti sadece şasi ve birkaç parçayla alacağız.
Parçalarını almak için bir bit pazarı(flee market),bir magazin(dergi) olacak.
Muhtemelen aynı parçadan birden fazla alabileceğiz.
Performans için farklı egzantrik milleri takabileceğiz.
Enerji içecekleri olacak.

Yukardaki ikinci teaserdaki kaç gün işsiz olduğunuzu gösteren formda 6 mart tarihi var.
Ya oyunun geçtiği tarih,yada oyunun çıkacağı tarihe bir teaser.