My Winter Car - Ana Konu

texture değiştirip 2 araba eklemiş yeni oyun diye çıkarmış çok büyük yenilik yok, msc modlarını bari resmi olarak koysaydı, 10 yıl sonra değişen bir şey yok.

Bu kalorifer ve buğu sistemin benzeri CDSde olabilirmi?
Şçş çatlasın.

780+ saat my summer car oynamis biri olarak soyluyorum, yazik oldu. daha farkli beklentiler icindeydim, yapilanlar zaten mod olarak ilk seride vardi. en kotusu saat 4 gibi havanin kararmasi olmus. simdi kufur etsem o hakli olacak. zaten sure kisitli birde erkenden havayi neden karartiyorsun. oyundaki sorunlar duzelir ve yeni modlar ile farkli seyler gelir. (hava kararma ozelliginin oranin dogasinda oldugunu biliyorum )

1 Beğeni

Arkadaşlar bu toplayacağımız araç nerde ben bulamadım

birkac sefer oyuna yeniden basladim, benzin ceyrek depo veya altinda basliyor ! radyatorler cok gec isitiyor, bazen yolculuk bitiminde anca adam isiniyor.yakit birazdaha yavas bitmeli bence. en buyuk problemde sol ust kosedeki PROBLEM bari. g…une soksun o bari.

1 Beğeni

Problem barı alkolizm barı.Ya sadece bira,yada önce bira içip sonra su içerek düşürmeniz lazım. Oyuncu karakteri 4 yıl içinde alkolik olmuş.

Yakıt almak için kredi kartını takın,pin isteyecek. İlk gireceğiniz pin bundan sonraki pininiz olacağından unutmayın. Almak istediğiniz miktarı girip pompa yönünü seçin. Sol tıka basılı tutup doldurun.

Telefonla birini aradığınızda (Arabayı alırkan,parça sipariş ederken vs) konuşmanın tamamen bitmesini bekleyin,yoksa sayılmıyor.

Fleetariden sadece pahalı sıfır oem motor parçalarını alabilirsiniz. Kalan parçaları ikinci el olarak dergi ilanlarından telefonla arayıp almalısınız. Geldiklerinde posta kutunuza bildirim gelecek. Sonra benzin istasyonundan alırsınız.

Teimo benzin istasyonu yüzünden dükkanı kapatıp puba çevirmiş. Hayosiko yani panelvan kazalı bir şekilde Amcanın evinin yanında. Amca ise yeni açılmış yaşlılar evinde.

Numarası her save için aynı 08609553.Klavyedeki tuşlarla arıyorsun.Geç açıyor o yüzden sabırla açmasını bekle.Konuşması bitene kadar telefonu kapatma.Haritada işaret çıkacak zaten “car for sale diye”.
Aldıktan sonra direk odun istiyor.O yüzden isteyenler gitmeden odun götürüp,Arabayı aldıktan sonra odunu teslim edip,arabayı götürebilir.Bende tam düzgün başlamadım muhtemel böyle yapacağım.

1 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni

Tam benim yazacağım bir yorum. My summer car ı hem seviyorum hemde acayip sinir oluyordum :smiley:

6 Beğeni

Bundle kalmaya devam ederse ilerde almayı düşünüyorum. W124’ün olması da iyi. Yalnız oyun fazla zorluyor bazı şeyleri bu yüzden keyif alarak oynamak zor. Msc’de en son arı soktu diye öldüm daha da başlamadım. Çünkü aracı yeniden yapıp ayarlamam lazım ve yapımcı bazı şeyleri değiştirdiği için direkt panelvanla başlayamıyorsun. Yemeği ve araç için lazım olan parçaları tekte getirmek istiyorum ama panelvanı beklerken açlıktan ve stresten ölme noktasına geliyor karakter.

3 Beğeni
1 Beğeni

https://www.amistech.com/mwc/vinplate.html

https://www.amistech.com/mwc/dealersheet.html
Burdan aracınızın vin opsiyonlarına bakabilirsiniz.Fakat aracı vine göre toplamak zorunda değilsiniz.Eğer aracınız 1974 ocak üretimi öncesi ise vine göre toplarsanız klasik/tarihi araç olarak sicile kaydedebiliyorsunuz.
Mesela benim aracım 1971 eylül manchester üretimi LX trim seviyeli.Standart 2.0,4 ileri manuel,3.75 açık diferansiyel,dış rengi doğa beyazı,iç döşemesi mavi,Radyo ve zaman saatli,ön cam normal,koltuklar standart,süspansiyonlar standart,frenler servolu,jantlar 13 inç kapaklı teneke jantar,Arka cam reziztansı yok.

1 Beğeni

serhan abi bu tarz ai fotoğraflar iyi değil maalesef. :smiley: oyundan koparıyor. oyun içindeki görüntü her zaman değerlidir.

2 Beğeni

sabahmi aksam mi ? bugun ilk kez oyundan cikma istegi geldi.

Tvdeki teletexten bakabilirsin serhan abi.
Saat konusunda bende şikayetçi olanları gördüm steamde.
Bencede kol saati 24 saat olsa çok daha iyi olur.

bu oyuna nekadar emek verdiyse okadar …

len yapsana oyunu insan gibi, ya gunu degerlendiremiyorum, araba bazen merkeze kadar isinmiyor. merkeze gidiyorum, mersoyu aliyorum oda isinana kadar oglen oluyor. adam acikiyor falan. hayde. koca gun kimse aramadi takside ya. bos bos geri dondum eve. neyse bi video ekleyim. abone olmayan varsa belki olur :slight_smile:

https://youtube.com/shorts/_LNjIf_4VbM?si=2edNpP04E5Ft1U14

bu arada genis ekranda kulju canavarida var :slight_smile: normalde cikmiyor :slight_smile:

Süpriz yapmış yapımcı bize :smiley: