kim lan bu köyün reisi!
Gergin görünüşlü adam olabilir mi ?
-Paran ya da canın!
-Tamam öyleyse ölmeye hazırlan!
126 kişilik orduyla 4 kişilik haydut çetesine denk gelmişimdir. Temsili değil gerçek
bunu ilk oyunda da diyordu hd modlu oyun gibi deyince kızıyorlar.
koca 8 sene
Ben bugün oynamaya başladım daha sonra yazarım
Ekşi’de bir yazılımcının dediğine göre modlamaya aşşşırı açık bir oyunmuş. 6 aya çok güzel modların çıkabileceğine inanıyorum şahsen.
3 saat kadar oynadım en sonunda dolaşırken oyundan attı
sarsa bile günümüzün oyunu değil aynı zamanı daha iyi oyunlara harcayabilriz amaç savaşmaksa ticaret yapmaksa
keşke daha erken çıkarıp geliştirseler ve bir sonraki oyunu bekleseydik
aynı firma yurtdışında olsa böyle olmayacaktı biliyorsunuz her anlamda yeni nesil bir oyun olurdu
ilk oyunu paradox dağıtmıştı, bu da öyle planmış ama paradox çok benzeri bir başka oyunu da yayınlamak isteyince yolları ayırdılar ilk darbe oradan geldi. sonra oyun motorunu yazan adam ubisoft ile anlaştı. motoru geliştirecek eleman açığı yaşandı, onu hallettiler hemen sonra yönetimsel sorunlar oldu, yöneticileri istifa etti. böyle böyle bugüne geldiler. arkada bi spintires faciası yatıyor aslında, buna da şükür o yüzden
Aca oyunu alsam mı
Bugün de oynadım artık haritayı dolaşıyorum birlik sayısı da arttı ancak işte sağa sola giriyorsun hep yetersiz özellikler görüyorsun can sıkıyor zamanı daha iyi ciddi bir oyunda değerlendirmek istiyorum ama aynı zamanda sarıyor da erken erişim olmasının da çok etkisi var
Fiyatından dolayı almaya çekinen varsa epic games e eklenmiş şuan indirimle 120₺, kupon kullanırsanız 60₺ye alabilirsiniz.
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/mount-and-blade-2/home
Arkadaşlar malum Epic Games’de indirim var almayı düşünüyorum ama birazda çekiniyorum. Çekinmemin sebebi ise erken erişimde olması, bir süre sonra sıkılır mıyım düşüncesi, optimizasyon vs. Kısacası tavsiye eder misiniz?
İlerde güzel modlar da çıkacaktır eminim.
Aynı şeyi bende düşünüyorum.60 liraya alınır mi?
Erken erişimde sonuçta daha.
60 Tl gayet uygun ve değer güzel bir fırsat sunmuşlar oynayacak adam için gerçekten iyi ben 125 mi ne verdim steamde
beyler bannerlorda bir coop modu gelmiş baya iyi ama daha çok başındalar işin. şimdilik sadece tarla ekip biçip sulayıp para kazanıyosunuz ama diğer insanlarla birlikte yapınca çok komik oluyo valla ben de youtube dan denk geldim videolarına bay güzel mod valla.
https://bannerlord-online.com/
burdan giriş yapıp launcherı indiriyonuz ordan da oyuna giriyonuz ama ben de giremedim bir türlü hata alıyom hep ama bakalım girerim heralde
böyle multiplayerler modları hep sıkıntılı oluyor. cities skylines denedik iyi değildi bir yerden sonra senkron bozuluyor, arkadaşla sims’te öğrenci evi yapalım dedik birimiz okula gitti oyun çöktü sildik. saydıklarım gibi ciddi sıkıntıları yoksa denenebilir.
ayrıyeten ciddili modların da artık gelmesi gerekiyor. 1850’ler modu, bizans-abbasi modu, 1453 modu falan filan… ana hikayesi zaten kötü ve derinliksiz, 8 sene ne yaptınız acaba sadece at kılı fiziği mi kastınız diye sordurtuyor insana. birine soru soruyorsun, geri dönüp “efendim” diyor, sen de “aslında aldırma” deyip konuyu kapatıyorsun başka seçenek yok çünkü. kol bacak kopma modu gibi script modlarından da gına geldi artık.
bu mod biraz iyi gibi hatta baya iyi youtube da videolarına denk geldim millet köylere girip ekip biçme olaylarına giriyodu baya hoşuma gitti. bu tür olayları arttırmayı planlıyolarmış. bakalım nasıl olacak. kasma falan da hiç yoktu nerdeyse izlediğim videolarda baya 25-30 kişi ekme biçme falan yapıyodu baya komikti. eğer gelişirse bu modda gelecek var bence çok iyi duruyodu.
bu arada modda niye hata aldığımı yeni farkettim modding kit eklentisini kurmak gerekiyomuş. steamde sol üstte oyunlar yazan kısma tıklayıp araçları seçin. sonra oyunun adını yazın ordan indirirsiniz de 20 gb gözüküyo bende de o kadar net yok indirmeye g*tüm yemedi açıkçası