Mount & Blade II: Bannerlord - Ana Konu

Şuan bende kapalı beta sı steamde var oyun 30 martta çıktığında oyunu satın almam gerekiyor mu

Evet. Oyun çıktığında beta kapanacak. Oyunu satın alanlar tam sürümüne erişebilecek.

Çıktı!!!

Çıkışa özel %10 indirim!
Eğer eski bir M&B oyununa sahipseniz ekstra %10 indirim daha!

Çıkış yayını:

4 Beğeni

Türkçe dil desteği eklendi

4 Beğeni

4gb ram 2gb ekran kartı intel hd grafik kaldırımı ona göre alıcamda ??

4 Beğeni

Tam olarak şuan Bannerlord’un durumu :smiley:

2020 yılının şimdilik en iyi çıkış yapan oyunu.

4 Beğeni

Beklentileri geçti gibi sanki

şu an 178bin+
böyle bir oyunun trden çıkmasıyla gurur duymalıyız
sorunları vardır ben hala oynayamadım 8 sene beklendi ok yanlış kararlar alındı ok
yani millet bu yanlış kararların firmanın kapanmasıyla sonuçlanmasını istiyordu herhalde sdfdsfdsfsd
tam incelemeleri okuyup artısını eksisini görmemiz gerek
birkaç aya oyunun sorunları çözülecektir bu hep böyle olmuştur 8 sene böyle oyunlar için zararlıdır bağımsız küçük oyun stüdyolarında uzun süreler çok sıkıntılı oluyor 2-3 senede bir oyun çıkar yenilemek bu yüzden mantıklı bir hareket

4 Beğeni

Çok pis gururlandım. :smiley:
her yerde Bannerlord var. Valla bunca zaman beklediğimize değdi gibi :slight_smile:
Adamlar çok sağlam girdi piyasaya, valla beklemiyordum bu kadarını çok mutlu oldum :slight_smile: :tr:

1 Beğeni

bende arada steam istatistiklere bakıyorum bugün 220 k gördü. Bende mutlu oluyorum…

şu an bile 190k+ oynuyor :smiley: müthiş
ben hala oynayamadım orası ayrı

1 Beğeni

osmanlı modu çıkınca alırım zaten o zamana kadar indirimli fiyatı düşmüş olur, 8 yılda modlu oyun için fiyatı fazla elin paradox’u bile kurdan %70 düşüyor bunlar %50 düşmüş.

Oyunu ilk çıktığı gün satın aldım ve şuan 8 saatlik oynamışlığım var. Oyun genel olarak beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Birçok detay ekleyerek oyunun derinleşmesi sağlanmış. Ama ok atma dışında tek elli silah kullanımı keşke geliştirilseydi daha iyi olabilirdi. Ayrıca ara menülerde oldukça bekliyorum ve bundan muzdarip başka oyuncularda var (oyunu orta ayarlarda oynuyorum). Umarım bu optimizasyon sorunu bir an önce halledilir. Bu oyunu sistemi iyi olan herkese öneririm. Tercihim bu insanların emeğini boşa çıkarmayın oyunu steamdan satın alın çünkü ortada gerçekten güzel bir oyun mevcut.
Sistemim i5-9300(2.40 Ghz), Nvidia GTX1650, 8gb Ram. Eğer uzun süre menü takılması konusunda fikri olan varsa yardıma açığım.

Evet optimizasyon biraz sıkıntılı maalesef. Özellikle çatışmaya girdiğimde adamlarımla bazı sahnelerde Fps düşüyor baya.
RX 580 O.C 8GB + AMD Ryzen 1600 + 8GB Ram var kendime özel grafik ayarları yaptım bu yüzden tam bi grafik ayarı söylemek yanlış olur aşağıya koydum. Muharebe büyüklüğü 600 de ama 600 kişi olmamasına rağmen fps düşüyor, hele hele kale savaşları)

Ama Early access olsun o kadar. :slight_smile:
(Düşürdüğüm ayarlarda grafiklere bi etki yapmıyor sadece gölgeler çok iyi olmuyor ama dikkat çekmiyor o kadar, grafikleri bozmayan ama Fps arttıran bir ayar varsa biliyorsanız söylerseniz sevinirm arkadaşlar. Bu arada grafik ayarlarını çok güzel açıkladığı için buradan Taleworlds`e teşekkür ediyorum, ikinci resimde var bir örneği :smiley: )

10 Sene bekletip 2020’nin oyunu bu olmamalıydı.Early acces diyorsunuz ama 10 sene kardeşim ne hala erken erişimi.Pardon demeye hakları katiyen olamaz.

Erken erişim olabilir hatta erken erişim dediklerinde çok sinirlenmiştim ama açıkcası bana hiç erken erişim gibi hissettirmedi. Zamanında bende çok gömdüm bu oyunu. Ama oyunun ilk gameplay videolarındaki haliyle şu an ki halinin arasında dağlar kadar fark var. Yani ben beklediğimize değdiğini düşünüyorum eğer erken çıkarmaya çalışsalardı oyunu grafiksel ve daha bir çok yönden çok geri kalmış olcaktı, aslında nerden baksan warband dan hiç bir farkı olmayacaktı. Hatayı şurda yaptılar, Oyunu çok erken duyurdular, daha ortada oyun yokken duyuru yaptılar.

1 Beğeni

menü takılması olanlar oyunu ssd ye taşısınlar. Benim oyun ssd de menüler diyaloglar 5 sn de açılıyor hemen.

1 Beğeni

Plague Inc. mobil sürümünden:

5 Beğeni