Louisiana DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

Tam olması gerektiği gibi. Eyvallah Canko :100:, alarm kurup blogu kopy paste yaparak ergenlik belirtileri boştu. Bu şekilde millet neyin geldiğini kısa özetle okumuş olur en azından

5 Beğeni

Louisiana: Özel Yapım Depolar

Bugünkü blog yazımızda Pelican Eyaleti’ne geri dönüyoruz! Bu sefer, American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Louisiana DLC’sinde kargo alıp teslim edeceğiniz özel depolardan bazılarını daha yakından incelemek istiyoruz .

Standart prefabrik yapıların aksine, bu depolar harita tasarımcılarımız tarafından çeşitli öğeler kullanılarak özenle bir araya getirilmiş ve her birine kendine özgü bir görünüm ve his kazandırılmıştır. Birçoğu ayrıca gerçek dünyadaki konumlardan incelikli ilhamlar almıştır. Bugün bunlardan beşini göstereceğiz: üç çiftlik ve iki kereste hasat deposu.

Tarım bir zamanlar Louisiana ekonomisinin omurgasını oluşturuyordu, ancak zamanla rolü değişti. Bugün hala önemli bir yer tutsa da, halkın yalnızca küçük bir kısmı geçimini çiftçilikten sağlıyor ve üretimin çoğu Mississippi Nehri kıyısındaki nispeten az sayıdaki büyük çiftlikte yoğunlaşıyor. Bu çiftlikler pamuk, pirinç, soya fasulyesi, yem tahılları, kümes hayvanları, yumurta ve sığır eti gibi çok çeşitli ürünler üretiyor.

Pelican Eyaleti’nde, Natchitoches şehri, Oberlin yerleşimi ve Oak Alley Plantasyonu yakınlarında özel yapım çiftliklerle karşılaşacaksınız. Oak Alley şu anda öncelikli olarak tarihi bir alan ve müze olsa da, güzelliğinin onu harita genişlemesinde teslimat noktası olarak uygun bir ekleme yaptığını düşündük.

Kereste endüstrisi 1800’lerin sonlarında yükselişe geçti ve 21. yüzyıla kadar Louisiana ekonomisinin önemli bir parçası olmaya devam etti. Günümüzde ağaç yetiştiriciliği, eyaletin en değerli tarımsal faaliyeti haline gelmiştir. Louisiana, ormanlarının büyük çoğunluğunu başta çam olmak üzere yumuşak ağaçlardan oluşan ormanlarıyla, ülkenin önde gelen kereste üreticileri arasında yer almaktadır. Özel yapım kereste hasat depolarından birini US-156 yakınlarında, diğeri ise Teksas sınırına yakın DeRidder kasabası yakınlarında bulabilirsiniz.

Louisiana’da kargo taşıma konusunda sizi biraz daha heyecanlandırdığımızı umuyoruz!

1 Beğeni

büyüyünce çen de böyle olçan çds :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni
1 Beğeni

Önizleme Videosu Yayınlanacak

3 Beğeni

18:00 Da Yayınlanacak

Video ile ilgili kimse yorum yapmamış ama yol bemim çok hoşuma gitti. Farklı bir yol yapısı var bu sefer. Özellikle en sondaki uzun olan köprüyü çok sevdim

1 Beğeni

yol iyi ama süspansyon seslerı berbat duymamak için sesini kısıyorum neredeyse oyunun

Single Player oynuyorsan eğer Sound Fixes Pack modunu öneririm. Genel olarak daha iyi ve süspansiyon seslerini olması gerektiği gibi yapıyor.

Burası SCS’nin Ets 2 forumu galiba, o yüzden kimse yazmamış. Mesela, Nordic ile ufak blog paylaşılmış ama yorum çok. Halbuki, Dünya’da konuşacak onlarca farklı konular var, arada bir paylaşım yapıyorum ama ses yok.

1 Beğeni

video benim hoşuma gitmedi sebebini sormayın :melting_face:

Sen böyle diyince sorasım geldi abi. :joy:

1 Beğeni

kıskanıyorum çünkü

4 nisan’dan sonra girmedim. dlc için girmiştik yine dlc için gireriz derken canım çekti.

1 Beğeni

Oyun DLC simülatör oldu oyuna grafik güncellemesi gelsin artık oyuna ekran alanı yansıtma sistemi gelse mükemmel olur gelse keşke berbat kare yağmur yansımalarından kurtulsak

Yansıtma ölçeklemesi berbat rahat ettirmiyor haritadaki yenilenmiş bölgelerde hissediyorsun ayar yapıyorsun pek fark yok mecbur düşüğe alıyorsun yada kapatıyorsun FPS katili oldu scs software ne deniyor yansıtmalara merak ediyorum

Yenilenmiş bölgede rahat oynuyorsun ama mikro takılma var paralı satılan DLC’lerde belirgin gibi oyunun poligonunu mu yükselttiler

Oyuna keşke dlss/fsr gelse oyun da rahat edeceğiz

4000 ve üzeri kartlarda smooth motion var türkçesi yumuşak hareket diye geçiyor nvidia app den grafiklere gir orda oyunu seçince aşağıda gözüküyor. ben onu açmadan 40-50 alıyodum onu açtım 60-70 arası alıyorum ama 60 sabitledim ben yağ gibi akıyor valla tek çözüm bu dlss gelene kadar.

Avrupa’da saatler 1 saat geri alındı. Dolayısıyla saat farkı 2’ye çıktı. Bloglar artık bize göre saat 19.00’de gelmiş oluyor.

1 Beğeni