Louisiana DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

chatgptye sordum bu yanıtı aldım.

1 Beğeni

ben de böyle sordum verdiği cevapları tek tek irdeledim yok hiçbiri benzemiyordu… belki küçük çaplı indie şirket oyunuydu.

Mikroblog sitesi açılmıştır…

1 Beğeni

Forumda paylaşılan şehir isimleri:

LOUISIANA:

• Shreveport
  • Monroe
  • Natchitoches
  • Alexandria
  • DeRiddler
  • Lake Charles
  • Lafayette
  • Houma
  • Port Fourchon
  • New Orleans
  • Baton Rouge

1 Beğeni

Bu soldaki kırmızı kabinli ahşap kasalı pikap var mıydı?

Evet vardı.

1 Beğeni

ilk Coast to Coast finaline Missisiphi , Alabama ve Georgia ardından Florida ile yaklaşıyoruz. Evvela güneyden bitirecekler. Sanırım Alabama akabinde SCS tarihinin en büyük şehirleşme, kavşak cenneti ve endüstri mevzuları başlayacak. 450 milyon civarı nüfusunun büyük çoğunluğu bu çizgiden doğuda çünkü. Tabiki Atlanta’ya gelene kadar Nevada ve Arizona da reworke edilmiş olacaktır. işte o zaman ATS severleri kimse tutmasın :smiley: :dizzy:

5 Beğeni
1 Beğeni

ben attım hsahh

4 Beğeni

Tüh be yetişemedim :rofl:

açıklama yazmasam bendeydi

neyse ben de liman hakkında bilgiler vereyim.

port fourchon limanı louisiana’nın en güneyindeki liman olup petrol trafiğinde önemli bir noktadır öyle ki derin deniz petrol üretiminin %90’ından fazlasına hizmet verir. amerikadaki petrol ihtiyacının %16’sını karşılamaktadır.

ticari ve amatör balıkçılık da yapılmakta olup, yabancı kargo nakliye terminali ve rekreasyon ve turizm alanı da bulundurmaktadır.

2002 yılında lili kasırgasında zarar görmüş olup, 2005’teki katrina kasırgasından az bir hasarla kurtulmuştur. 2021 yılında ida kasırgasında saatte 240 kilometre hıza ulaşan rüzgarlara maruz kalmıştır.

2001 yılında kongre tarafından yüksek öncelikli koridor olarak belirlenen yolun, kasırga set sisteminin dışında olması nedeniyle sel ve doğal afetlere maruz kalma riski taşıyan kısmının değiştirilmesi için bir çözüme ihtiyaç duyuldu. bu yüzden aralık 2011’de inşaatı tamamlanan ve leeville’den çekilen 11 km’lik bir köprü inşa edilmiştir.

5 Beğeni

Hocam çok talihsiz bir limanmış.

Link paylaşmaktan ziyade açıklamalarını yazarsanız daha güzel olur. Yani konunun bir önemi kalmıyor. Burası backlink yeri değil. Ben hep çevirip sıfırdan yazıp paylaştım. Saniyesinde link paylaşılacağına içinde ne yazıyor okuyup paylaşanların yorumları daha kıymetli. İlgilenmiyoruz diye çocuk kreşine döndü.

9 Beğeni