Louisiana DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

1.57’ açık betaya bakan oldu mu? Belki Bu DLC 1.57’ye geçince çıkar.

1.57 ile birlikte peterbilt 389 yenilenen modeli geliyor mükemmel haber kapaktaki yeni model gibi görünüyor arkadaşlar

1.57 open beta zaten geldi. Open betaya yeni özellikler eklenmiyor. Artık 1.58 yada 1.59a.

bence peterbilt 389 rework ve modifiye paketi ve peterbilt 389x ve modifiye paketi ile gelecek

yük alma ekranındaki haritanın üzerine louisiana yazısı, seyir noktaları ve fotoğraf albümü eklenmiş. gizli yollar da haritada gözüküyor.

Feribot ve Hareketli Köprüler hakkında paylaşılan blog ile ilgili özet;

• Cameron-Holly Beach, Cote Blanche ve feribotun açık deniz petrol depolama tesislerine tek bağlantı noktası olduğu Port Fourchon gibi çeşitli feribot geçişleri sunulacak.
  • Monroe, Houma ve Old River Lock gibi yerlerde, teknelerin geçmesine izin vermek için açılıp kapanan hareketli köprü yapılarıyla karşılaşacaksınız.

Galiba ATS içinde animasyonlu feribotlar geliyor. ETS 2de sanıırm The Black Sea DLCsinde vardı. keşke her feribot için yapılsa.

Güzel görünüyor. Avrupa’da da birçok yerde su kanalları, nehirler vs var ama çok da sallamadılar şimdiye kadar.

Louisianadan Video Trailer Geliyor Sanırım

Louisiana Çıkış Tarihli Video Trailer Geliyor

2 Beğeni

4 Aralık hayırlı olsun

3 Beğeni

Feribot iskelesi olan tebelada Namiq yazıyor. Namiq şirketine gidiş sadece feribot olabilir mi acaba ? Ben öyle bir tahminde bulundum ama tabi DLC çıkmadan bilemeyiz. Ayrıca harita gece çok güzel gözüküyor. Işıkları vs mükkemel yapmışlar.

Şuan tek bildiğimiz feribot NAMIQ şirketine giden bir yol üstünde. Başka bir yol var mı daha belli değil.

NAMIQ employees have preferential … privileges on …

NAMIQ çalışanları … konusunda öncelikli … ayrıcalıklara sahiptir.

Louisiana şeyi için mail atmışlar ama katılamayacağım.

1 Beğeni

Bunlar peterbilt ya 389 yada 389X rework mu acaba

3 Beğeni

Araç yada araçlar yenilenmiş gibi duruyorda ondan merak ettim şimdi

2 Beğeni

Yok yenilenmiş Peterbilt değil onlar. Oyundaki mevcut haliyle çekilmiş.

bu yol ağı nedir :yum:

5 Beğeni

2 Beğeni