Bu video da benden gelsin yavaş yavaş yaptıkça yüklüyorum.
Kanal tanıtım videosu:
Benim de aklıma ilk dişli ile pot u döndürmek geldi hatta denedim attığım ikinci fotoğrafda dişlinin bir tanesi duruyo hala üzerinde ama bir türlü ayar tutturamadım onunla. Gaza bastıktan sonra geri bıraktığımda sürekli ayarı kaçıyordu. Aslında çözülmeyecek sorun değil ama üşendim kısa yoldan böyle hallettim. İlerde boş oldukça güncelleyeceğim zaten.
Selamlar,
Teşekkür ederim öneri ve görüşleriniz için. Haklısınız söylediklerinizde ancak bu sizinde dediğiniz gibi “hobi” olarak yaptığım bir şey işin arka planında daha detaylı bir çalışma yapıyorum. Aluminyum sacdan kestirmek için henüz çok başında olduğum bir tasarımım var. Şuan piyasada bulunan en kullanışlı ürünlerden biri Heusinkveld pedalları o tarza daha yakın bir tasarımım var. Onlarda da leo bodnar potansiyometre kullanacağım, frende de 70kg loadcell. İşimin yoğunluğundan ötürü biraz yavaş ilerleyen bir proje biraz daha şekil aldığı zaman onu da burada sizlerle paylaşacağım.
Bravo çok iyi
Çok güzel olmuş eline sağlık.
@spitintomyjar Abi dediğin gibi denedim bağlantıları fakat yine FFB yi çalıştıramadım. İlk başarısızlıkta BTS yi yeniden almıştım bozuktur diye şimdi de arduino yu yenilecem ama arduino değil stm32 alacağım. Yazılımı da değiştireceğim. MMos firmware kullanacağım. Stm32 yi aliexpress ten sipariş verdim şubat ortalarında gelecekmiş. Ayrıca yaptığın F1 " düz :)) " pedallarda süper olmuş. Eline sağlık.
Lan Emirhan tik haline geldi senin yüzünden bu pedal muhabbeti hahahahah… STM32 iyidir daha gürültüsüz daha net okur herşeyi. Daha da hızlı tepki verir… Arduinodan daha az kafa ağrıtır hemde
Ağalar beyler ffb calistiramadim bana bı el verin
Bts - Arduino - motor ve güç kaynağını bağladım. Feedback alamadım. Sorun BTS de diye direnç nete gönderdim adamalr test etti video attılar sorun yok diye. Bugün geldi geri. Bende bı test yazılımı ile test ettim sorun yok. (24v Su pompası motoru ve rs775 ile denedim 2side çalıştı) ama emc yi ayarlayıp whell check ile deneyince olmuyor. Dedim sorun whell check de assetto corsa ya girdim yan vermeye çalıştım hiç tepki yok.
Ne yapmam lazım.cok fena gıcık oldum
Not:
Bts bağlantısı aşağıdaki gibidir
R_en 8
Rpwm 10
Lpwm 9
Gnd - gnd
Vcc - 5v
Emc de 1 dir 2pwm seçili
2pwm + 1 EN seçeceksin
Aynen öyle seçili hocam
Hatta emc yapımcısının bı yazısında L_en 12 ye takip 2dir 2pwdm seçili oluncada olması gerekirmiş ama oda olmadı hiç bı tepki almıyorum
hocam acaba sorunu çözebildinmi bende yapamadım ffb daha önceden lehimlede sıkıntı olabileceğini söylemiştiniz bende jumper kablo aldım ve bütün bağlantıları değiştirdim
Vites pedallar ve direksiyon sıkıntısız çalışırken ffb yanlızca 1 kez çalıştı ondada motor sürekli olarak çalışıyordu ben güç kaynağını kapatınca durdu yardım ederseniz çok mutlu olurum
Hangi sorun dostum?
ffb çalışmama sorunu
emc kullanıyorum yazılım olarak
motor rs775
güç kaynağı 33amper led trafosu
ben herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Emc utility tam sürüm için yani tek seferlik bir ödeme için paypal açma eziyetine girmek şart mı, yoksa daha akla mantığa uygun bir yöntem mevcut mu ? Adama sordum paypal harici ödeme alamıyoruz diyor ama. Yardımcı olabilecek
Kendin cevaplamissin zaten adam paypal harici ödeme almıyor. Ayrıca tr de paypal çalışmıyor yani hesap açsan bile para aktaramazsin
Ağabey iyi akşamlar direksiyon simidi için önerin var mı acaba? Çok harika bir şey olmasına gerek yok uygun fiyatlı olsun yeter. (olduğu kadar da hafif olursa tadından yenmez :))
Dolambaçlı ve zahmetli yollar ile para aktarımı ve paypal açmak mümkün fakat software ücreti kadar da bir masraf gerektiriyor kendi bildiğim yöntem ile. O yüzden software i daha önceden alıp bu konuda tecrübesi olanlardan farklı bir şeyler öğrenirim umuduyla sordum.
Herkese selamlar, bugün yeni rs775 motora geçtim herşeyi eskisi gibi topladım ama daha önce yaşamadığım bir problemle karşılaştım. Motor tek tarafa ffb veriyor. Eski motordayken böyle bir sorunum da yoktu. Bunu nasıl çözebilirim?