Hemen başlama biraz bekle önemli hatalar var amcada bazı diyaloglarında ve Bulgar’da otele girip uyumuyor onlar çözülsün, çünkü bütün yol boyunca çantadakileri okudum ama Bulgar’dakini okuyamadım diye İstanbul’da başıma x olayı neden geldi diye anlayamadım. Ve İstanbul’da öğrendim ki yolculuk devam edebilir doğuya doğru.
26 Eylül’de gelen “Build 0.92” güncellemesi ile oyuna dil seçeneği seçme kısmı eklendi. Görselde de gördüğünüz gibi bayrağa tıklayarak dil seçiyoruz. Tabi şuanlık sadece İngilizce var.
Ben oynarken buradan gecmemistim .
Lake cave olabilir ama…
Ben de diğer oynayışlarımda geçmedim. Yeni eklenmiş olabilir. Bir de diyaloglar eklenmiş, tarihi olayları anlatan.
Son güncellemelerden sonra yeniden indirip kurdum. Sıfırdan başladım. Bazı yerlerde hatalar olsa da sonunda amcayla birlikte İstanbul’a gelebildim. İstanbul’da uyuduk, sabah bir kalktım baktım amca yok. Arabanın içinde ise çanta, çanta da "Elveda… " mektubu vardı Çok keyifliydi gerçekten. Merak ettiğim konu acaba oyun buradan sonra devam edecek mi yoksa buraya kadar mı?
Jalopy diye girdim ama SpinTires çıktı
Önüme şelale çıktı
Doğru yolu bulabildim sonunda Ve o mehşur mağara:
Tam sürüm 28 Mart’ta çıkacak. Türkçe dil dahil bir sürü dile destek bulunacak. Almadıysanız alın derim çıkış haftası %40 indirim olacakmış.
Olley be bi’ 16 saat daha gömdüm mü tamam çıkınca
aylar oldu bitireli hala çıkmamış mı tam sürüm
Birkaç kez oynayıp bitirmiştim. En son bu zaman oynamışım. Tam sürüm gelince sıfırdan tekrar başlayabilirim
Tavsiyedir, kesinlikle alın oynayın…
Aaa ben bunu unuttum ama nalet sınavlar … indirip başlayacağım hafta sonu
Tam sürümü bugün çıkacak , bakalım bekliyoruz .
- Direksiyon desteği ileri tarihlerde gelecek .
- 18 dil oyuna aktarıldı.
- Fiyatta değişiklik olabilir , haber verildikten sonra…
- Çıkış haftasına özel %40 indirim .
as bayrakları as
Oyunu tam sürüme çıkışından dolayı %40 indirim ile 14 tl ye alabilirsiniz.
her ne kadar ufak tefek çeviri hataları olsada Türkçe anlaşılır bir şekilde oynanabiliyor.
Grek amcaya katlanabilirseniz tab2
iyiki ilk bitirdiğimde bunu almadım susmuyor adam
Tekrar sıfırdan başlayıp oynarım ben bunu
Amcanın çenesine hazır ol o zaman