Jalopy "Alamanya'dan Türkiye'ye Kesin Dönüş" - Ana Konu

Hemen başlama biraz bekle önemli hatalar var amcada bazı diyaloglarında ve Bulgar’da otele girip uyumuyor onlar çözülsün, çünkü bütün yol boyunca çantadakileri okudum ama Bulgar’dakini okuyamadım diye İstanbul’da başıma x olayı neden geldi diye anlayamadım. Ve İstanbul’da öğrendim ki yolculuk devam edebilir doğuya doğru.

1 Beğeni

26 Eylül’de gelen “Build 0.92” güncellemesi ile oyuna dil seçeneği seçme kısmı eklendi. Görselde de gördüğünüz gibi bayrağa tıklayarak dil seçiyoruz. Tabi şuanlık sadece İngilizce var.

İsmini bilmediğim mağara, Macaristan.

1 Beğeni

Ben oynarken buradan gecmemistim .
Lake cave olabilir ama…

1 Beğeni

Ben de diğer oynayışlarımda geçmedim. Yeni eklenmiş olabilir. Bir de diyaloglar eklenmiş, tarihi olayları anlatan.

Son güncellemelerden sonra yeniden indirip kurdum. Sıfırdan başladım. Bazı yerlerde hatalar olsa da sonunda amcayla birlikte İstanbul’a gelebildim. İstanbul’da uyuduk, sabah bir kalktım baktım amca yok. Arabanın içinde ise çanta, çanta da "Elveda… " mektubu vardı :slight_smile: Çok keyifliydi gerçekten. Merak ettiğim konu acaba oyun buradan sonra devam edecek mi yoksa buraya kadar mı?

1 Beğeni

Jalopy diye girdim ama SpinTires çıktı :smiley:

Önüme şelale çıktı :frowning:

Doğru yolu bulabildim sonunda :slight_smile: Ve o mehşur mağara:

Tam sürüm 28 Mart’ta çıkacak. Türkçe dil dahil bir sürü dile destek bulunacak. Almadıysanız alın derim çıkış haftası %40 indirim olacakmış.

Olley be bi’ 16 saat daha gömdüm mü tamam çıkınca :slight_smile:

aylar oldu bitireli hala çıkmamış mı tam sürüm :frowning:

Birkaç kez oynayıp bitirmiştim. En son bu zaman oynamışım. Tam sürüm gelince sıfırdan tekrar başlayabilirim :slight_smile:
jalopy
Tavsiyedir, kesinlikle alın oynayın…

Aaa ben bunu unuttum ama :confused: nalet sınavlar … indirip başlayacağım hafta sonu

1 Beğeni

Tam sürümü bugün çıkacak , bakalım bekliyoruz . :slight_smile:

• Direksiyon desteği ileri tarihlerde gelecek .
  • 18 dil oyuna aktarıldı.
  • Fiyatta değişiklik olabilir , haber verildikten sonra…
  • Çıkış haftasına özel %40 indirim .

Screenshot_1

as bayrakları as :smiley:

2 Beğeni

O zaman yolculuk başlasın :slight_smile:

Yok anam bu adamla yolculuk bitmez :smiley:

Oyunu tam sürüme çıkışından dolayı %40 indirim ile 14 tl ye alabilirsiniz.
her ne kadar ufak tefek çeviri hataları olsada Türkçe anlaşılır bir şekilde oynanabiliyor.

Grek amcaya katlanabilirseniz tab2 :smile:

1 Beğeni

iyiki ilk bitirdiğimde bunu almadım susmuyor adam :rofl:

Tekrar sıfırdan başlayıp oynarım ben bunu :slight_smile:

Amcanın çenesine hazır ol o zaman :smiley: