Ha bu arada bagaj ve üst tarafta yer kalmazsa elinizdeki esyayi arabanın kenarına koyun, arabaya binin eşyayı alın ve arabanın içinde serbest bırakın… oda sizle gelir
Buldum çözümünü, yumruklaya yumruklaya çıkardım
Takarken bastığın yere tekrardan basmaya dene …
Yada markete gir alet al ama satın alma sadece eline al ve arabaya git onla dene bi … yine yumruk dene veya
Kapıya bir çözüm bulamadım
Lütfi Amca resmen ben uyurken çantamın içindeki kağıtları oku tamam mı ? diye bağırıyor…
Amcalı oynamam lazım kısa zamanda
Save’leri silmeyin direk “Return Home” deyin orada zaten soruyo amca “gelemmi cnm” diye. Alıp almamak kullanıcıya kalmış. Hatta otalde uyuduktan sonra oyuna çıkıp girince soruyo gelemmi gelmeyemmi diye orada bırakabiliyorsun
Macaristan iyidir
Amcanın diyalogları tamamen değişmiş ve daha güzel. Oyun başlarken köprüden bahsedilmiyor sanırım eskisi gibi ama daha güzel şeyler var. Hatırladığım kadarıyla Çekoslavakya’nın adının neden değiştiğini anlatıyordu ve de toprak yolu seçtim diye azıcık giydirdi "Return Home deyip tekrar başlayacağım modifiyeli arabamla. Hem hikayeye dikkat edip hemde manzara seyrede seyrede
Kendini bir daha oynattiriyor oyun niyeyse
Daha önceki gibi değil. Yani Amca her hareketine bir tepki verdiği için yalnızlık hissi ortadan kalkıyor. Bazı şeyleri de anlattığı için bilgilendiriyor da. 5.2 saat oynadım daha varamadım İstanbul’a. Ve de baştan başlayacağım işte hikayeyi düzgün anlamak vs. için.
Oynayacaklara tavsiyem; dört lastiğiniz patlak, motor vs. parçalarınız arızalı, benzininiz az, akünüz bitik, camlarınız kırık halde ve yağmurlu havada Bulgaristan’ın toprak yollarına girmeyin. Çok sıkıntı, çok stresli. Hemde çok.
Oyunu etkileyen hatalardan:
- Tırnovacık’ta Amca otele girmiyor. Bu yüzden de çantasının içeriğini göremiyorsunuz. Bu yüzden de hikayede ve başarım ilerlemesinde sıkıntı çıkıyor.
Bunu yaptığımıza inanamıyorum, onca yıldan sonra, Türkiye…
Amca’nın gelmesi çok çok iyi olmuş. Hele hele İstanbul’dayken…
Yapay zeka trafiği sadece İstanbul’da var
Valla amcanın dörtlülerle bi alıp veremediği var ama daha çözemedim
Bu arada bu güncellemeden önce oynarken hep korna sesi falan geliyordu ama etrafta hiç araç olmuyordu. Hala devam ediyor mu acaba ?
Çok az hatta neredeyse hiç. Bazen otobanda oluyor, toprak yolda sıkıntı yok. Ama ayarlara şey gelmiş trafik çoğunluğu oradan ayarlanabiliyor trafikteki araç sayısı. Ve İstanbul’a gelince uyumadan önce içine araçlar gelip dolaşabiliyor. Ama diğer şehirlerde böyle bir şey yok.
Canım yapımcı Sadece istanbul’a yapmış
Şimdi tekrardan indirip kuracağım oyunu. Sıfırdan başlayasım geldi