ona bakıyorum bende yanı eğerki sistem olarak bunun üzerinden çalışacaklarsa ben girmem çünkü stabil ve düzgün bir sistem değil vtc derken ben sanal fırma olarak dusundum yani inglizce olarak ama direk o sistemden galiba bahsedıyorlar bakacaz durumu neyi gösterecek
edit:
şimdi formu doldurdum gönderdim
vtc nin açılımı virtual truckıng company normalde ve bu infinite de açılımı bu şekilde
ama vtc sitesinin açılımı virtual trucking manager
galiba bu sistemi kullanmıyacaklar sadece sanal fırma basvurusu şirketler için görecez 1 hafta sonra…
2 Beğeni
Aradığımız:
- VTC personeli hariç en az 50+ sürücü
- Tam bir özel etki alanı
- SSL ve GDPR uyumluluğunu temizleyin
- Kurallar ve etik çalışmaları
- Bir hedef ve harika bir hikaye
- Halka açık bir tam şeffaf personel yapısı
Onaylı bir VTC’nin yararları:
- 5 taneye kadar özel görünüm yüklemek için özel bir kontrol paneline erişin
- API oranı sınırlarında daha az kısıtlama
- Yalnızca sürücülerinizin dış görünümleri kullanmasına izin verebileceğiniz API’ye özel erişim
- Yakında duyurulacak daha fazlası
Su olay hoşuma gitti
2 Beğeni
enes ben neden bunlara ulaşamıyorum sadece foruma ulaştım üyede olamıyorum siteye heralde test de oldugu için
1 Beğeni
Ben onceden olmuştum abi siteye
2 Beğeni
150 sınırı yoktur herhalde. Nam-i Pars’ın bir videosunda izlemiştim. 150 sınırı kalkacak mı, ondan bahsettiydi.
çok farklı şeylere takılıyorsunuz hız sınırı, ban olayları gene truckersmp anlayışının devam etmesi demek
odaklanmamız gereken yer devasa ProMods haritasında güzel bir oyun deneyimi yaşamak hatta daha ciddi oynamak bunun dışında bmw falan filan boş beleş işler fiziği iyi olmuş vs. önemi yok ilk anda verdiğimiz tepki hala geçerliliğini koruyor ama promods haritasında bu trollerin sürekli banlanmaktan şikayet edenlerin rahat davranamayacağını varsayıyorum çünkü harita çok çok büyük 5 bin kişilik sunucu olsa bile denk gelmek o kadar kolay değil
modun geliştiricisi ve kurucusu olarak varsaydığımız kişi biraz ilklere imza atma ve diğerine göre ciddi alternatif sunma peşindeyse sunucudaki slot sayısı da belki yükseltilmiştir 
vtc olayında trucksbook’a alternatif bir altyapı da yapmış olabilirler ama yine başka bir yere bağlı kalmış olacağız
worldoftrucks.com’a gelecek sistem de nasıl olacak kesin olarak belli değil öyle yada böyle bu sistemler birbirinin açığını kapatacak onda olan özellik diğerine olmayabilir??
ne olur bu mod çıkınca moderatörmüş, supportmuş adminmiş bilmem neymiş boş beleş işlere odaklanmayın projeyi geliştirmekten köstek oluyor
bkz. taklacı truckersmp adminleri ve onun aptal yıtıbırcı zihniyeti
cumartesi gününe kadar ortaya ekran görüntüsü vb. bilgiler çıkarsa Gündem Simülasyon 8. bölümünde anlatırım
5 Beğeni
Yani gelmesi gereken olay tmpden bi farkı olacaksa bi mod u aktif edip bizlere sunabilmeleriydi, promods gibi bi harita da oynayacağız, takılmanız gereken konular diğer modlar acaba gelir mi gibi şeyler olmalı, mesela fizik modu mesela koltuk fiziği vs. vs. Bilmiyorum benim gibi gelmesini bekleyen var mı ama sanal trafiğin eksikliğini yıllardır yaşıyoruz.
Bunlar farklılık yapar, dün ki yayınımda, çocuk geldi tmpden perma ban yedim infinity de de aynı mı olur acaba gibi konuştu??
Yani bu şeylere takılmamak lazım, kimse kusura bakmasın sen adam akıllı oynamıyosan scsden bile ban yersin…
Artık biraz daha olgun düşünün şu konuları!
1 Beğeni
BMW hikaye zaten TMP’de Skoda burada BMW işte… ProMods’tan ziyade istediğim herhangi bir modu aktif edebilecek miyim? (En azından topluluğun yoğun olarak kullandığı belli başlı modları…) Ai trafiği görebilecek miyim? Bu ikisi olmadıktan sonra yine yeniden yemişim Infinite’yi…
5 Beğeni
promods olsa ne olacak? tmp’nin en yoğun olduğu saatlerde bile Almanya sınırlarından sonrası boş, en merak ettiğim şey çıkarsa gelecek ban sistemi, tmp’de 3 gündür c-d yolunda makas atıyorum adminler tepede doluşuyor daha ban yemedim, web sitesi üzerinden en fazla 5 gün yerim ama benim hakkım en az 20 gün ban yemek, cezalar aynı tmp gibi olursa isterse en baba özelliği getirsinler bizimkiler birinden çıkar öbürne girer trollüğe devam eder.
aynı senin yaptığın gibi demi?
sorun burada benim yaptığım değil, ben orada ban süresinin kısalığından bahsettim, ama merak ediyorsan söyleyeyim orada da süreler böyle saçma olsun trollük yapar kanala atarım 3-5 dolar para gelir dlc param çıkar, adam tmp’den 20 tane hesapla ban yiyip infinite yağcılık yaparken, calais’i kapatan adam sadece kick yerken konu benim trollüğüm değil.
Seçim senin seçimin, buna bişey diyemem 
Daha önemli şeylerin konuşulması gerektiği için en azından ben öyle düşündüğüm için ban konusu benim açımdan önemsiz. Çünkü dengesiz oyuncu heryerde dengesiz başkan.
her iki mod’da da oyunun işleyişi ilgili daha önemli şeyler konuşmak gerekir ama ne kadar iyi bir oyun/mod yaparsan yap oynayan kitle önemlidir, infinite promods getirse bile bu kitle olduktan sonra değişen bir şey olmaz bende o yüzden ban konusuna takıldım, 4 yıldır tmp var trollere çözüm bulamadı daha doğrusu bulmak istemiyor.
harita modu olacaksa sunucuların slotu kaç kişilik olacak acaba,en son tmp kar modunda çökmüştü daha sonra yapımcının kendi linkini koydular, tmp gelirine rağmen zorlanıyor kiki babadan zengin değilse masrafları nasıl karşılacaklar merak ediyorum bunu kendisine sormuştum ama ölü taklidi yapmıştı.
trollere nasıl çözüm bulunsun ki? bir sürü gerizekalı dallama youtubeda bunların videosunu çekiyor 
3 Beğeni
ya arkadas mılyoner olmasına gerek yok adamın
troller ıcın tartısmaya da gerek yok yuzdelıgın fazlalılıgı turkler zaten onları almasa sorun çözülür emin olun neyse he açılır görürüz olmamış gider diğerine girersin bunu beğenirsen burda kalırsın bu kadar basit niye bu kadar büyütüyorsunuz ki bu durum da önemli olan 2 olay var promods ve şirketler olayı çünkü diğerinde yok iyi olur olmaz bunu çıkınca görecez…atıp tutmaya gerek yok burda forumda kı her konuda aynı terane yapmayın artık
3 Beğeni
işin kötü yanı senden daha fazla izleniyorlar.
zeka seviyeni ne kadar düşürürsen o kadar…
1 Beğeni
doğru dedin, sömürgeci değil sömürülenler aptaldır.
@HasanOfke reyis bi gelişme var mı konu hakkında, yoksa ketum davranmaya devam mı ediyorlar.
Sanal şirket olayı olmalı her oyuncu bir şirkete baglı olmalı ve şirket sahipleri(admin vs.) olmalı ki trolleri kendileri saf dısı etsin. Profil sıfırdan zorunlu olmalı para kazanmak kolay olmamalı ki trollük azalıp herkes para kasmaya calıssın. Ayrıca kural dısı oynayanlar troller vs para ve kariyer şirket puanı durumuyla puanlama sistemiyle cezalar alıp gerekirse oyundan uzaklastırmaya kadar gitmeli (ban sistemi). Bunlara bide ai araç trafigi eklenirse 24 saat oyun basında olmazsam adam değilim. Zor belki ama imkansız degil.